Pokaż pełną wersje : 33 Paladyn Pk...Ofiara 109 Ek
Krol Macius I
17-05-2005, 14:28
Gdy mojemu kumplowi sie nudzilo poszedl pkowac...
Przestal juz grac swoim palladynkiem i zaczal pkowac zatem ubil 109 ek ;-)Bardzo ladny loot ..film umiescilem równierz na tibi.de Pozdro B)
Loot - Golden legs ;p
Link --->http://rapidshare.de/files/1799945/larlocksuite.rec.html
Comment Blz00r 8o
File /files/1799945/...ksuite.rec.html not found.
File /files/1799945/...ksuite.rec.html not found.
Ja nie mogę!! Jaki szczęściarz :D Gratz loota i odwagi :)
krystian14
17-05-2005, 15:20
Gz dla twojego kolegi. Farta mial ze knight byl afk przez tyle czasu i zdazyl go ubic. Widze ze film na Liberii bo zaczal chwalic sie do Oxy :D
Super Filmik i super loot B)
lukimuki
17-05-2005, 15:37
A dlaczego ten n00bek nie wzial plecakow ?:P Duzo UHow musialo tam byc...:]
Nuku Hiva
17-05-2005, 16:01
Według mnie kolo sie bał że sie lognie i go za***ie dlatego nielookną w bpki :> film nudny troszke ale warto było :D
O_o oooo KURFA WIELKIE GRATZ DLA TEGO PANA .......
BBOOOSSHHEE COO ZAA DEEEBILLL !!!!...
W tym bp były pewnie runy, pierscienie, amulety i inne szity warte ze 150k + baranie jeden. A TY TO POPROSTU ZOSTAWILES
.........N/C........ X( X( X( X(
Rano z tibia.de sciagnolem ^^
atrureks
17-05-2005, 18:29
@up up
n/c -_-" moze poprostu nie chcial ? moze dziennie w tibii zarabia 3 razy wiecej niz 150k i mu nie szkoda ? przez takich jak ty to forum schodzi na psy --" nic tylko "co za noob , co za debil, ty nawet bys go nie tknol znajac zycie -.-"
@toppic
good filmik i gz loota :D
Masterusz Tedeusz
17-05-2005, 18:53
Mam maly problem , gdy probuje sciagnac jaki kolwiek filmik z rapidashe to wyskaskuje mi taki komunikat (po kliknieciu ze free) :
"ERROR: Please enable JavaScript."
Potrzebuje pomocy bo nie wiem o co chodzi , mimo ze dwa tygodnie sciagalem bez problemu ;/
Tyran-ziom
17-05-2005, 19:21
Gratz za loot i za zabicie 109 ek :cup: ale dlaczego niewziołeś bp? :baby:
Ja bym brał i spier***** jak najdalej. :evul:
:cup: Lunara 4ever :cup:
Mental II
17-05-2005, 19:37
Gratz za loot i za zabicie 109 ek :cup: ale dlaczego niewziołeś bp? :baby:
Ja bym brał i spier***** jak najdalej. :evul:
:cup: Lunara 4ever :cup:
Widziałem ten film rano na tibia.de mowilem ci tyran w szkole ze koles zabil 109 elite ktory bez aol był poprostu idiota
Wild Staler
17-05-2005, 19:38
Omg! 109 Ek bez aol'a i w dodatku z macrem ... -.-
Co do ciała zrobił bym podobnie :D
Melaxa371
17-05-2005, 19:59
Jaki n00b z tego pana !!! X( Zeby bp nie zabrac, wiesz co w nim moglo byc... X( X( X(
@up
lol nawte nie wiesz kto to jest noob wiec nie gadaj
@topic
heh spoko gz, ciekoz knighta ubic ;D gz loota... a tym bp to przymulone
Hunters-Head
17-05-2005, 21:09
Film jest fajny no nie powiem ale mogłeś nie pisać jaki loot, mogłeś potrzymać nas troche w napięciu ale gratzz loota :P
czesto knighty maja w rece dwureczna bron a tarcze chowaja w bp wiec...... by moze mial jeszcze mms albo cos takiego....napewno kaska byla PELNO runek i innych zajegajnych rzeczy wiec wspolczuje temu panu :o
adriancb23
17-05-2005, 21:34
mam prosbe.. postarajcie sie nie zamieszczac na rapidshare... gdyz wkurza to oczekiwanie na to aby sciagnac plik
Kurde szkoda ze niemozna go pobrac a tak bym se looknoł :(
Czego mówicie ze debil bo bp nie wziol?... bylo minelo...
Ważne że zlotowal g-legi z maro usera >:)
mam prosbe.. postarajcie sie nie zamieszczac na rapidshare... gdyz wkurza to oczekiwanie na to aby sciagnac plik
To mamy zamieszczać na interii lub republice gdzie się ściąga kilkanaście minut(ale tam się nie czeka :) ) czy na lycosie, gdzie co chwile kasują/blokują konta?
kani_mani
18-05-2005, 06:26
Loocik całkiem niezly ;)
fajny filmik,tylko dziwne że 109lvl nie mał aola.... :) :) :)
Filmik super,pogratulujmy loota temu panu,a ten 109 elite to chyba jakiś N00B na takim lvl bez aol i jeszcze macrem rybki łowił.. :)
spider-bialystok
18-05-2005, 09:27
Heh, ciekawe kto wziąl bp ;]. Idzie se pewnie jakiś 30lv i patrzy a w bp same wspaniałości;]. Rozumiem, że koleś nie wziął backpacka, możliwe, że nie miał capa, a w każdej chwili mógł się zalogować ten spekowany h lv.
Gratulacje!
dziadek1989
18-05-2005, 14:42
fajny filmik,tylko dziwne że 109lvl nie mał aola.... :) :) :)
nie mial aola bo pewnie myslał ze jak ma auto logout to nie padnie
@up (do tych co mówia na autora filmu noob itp)
czmeu nie wziął bp??
proste!!
po 1. w każdej chwili mógł sie zalogowac ten koles ktory padl i autor filmu mial by "lekkie" problemy
po 2. nie mial capa zeby to wszystko zabrac!
po 3. gdyby próbował nieść ten bp po ziemi do miasta to jakis je***** h** by mu zapie.... ten bp, wiec tak i tak by mogl stracic to
@Topic
zasanawia mnie tylko dwie rzeczy !!
1. skąd on wiedział gdzie stoi ten EK i skąd wiedział ze na macro!!
wątpie zeby tak w ciągu 10 minut skapnąć się że taki 109 EK na tibia suite łowi rybki
2. GRATZ za odwage!! ja bym sie bał :P
ciekawe co było w bp? :D
Gz loota tylko szkoda ze w bp nieposzperales troche mogles znales tam cenne rzeczy i duzooo bp uh ja sam na 42 elite nosze zawsze 2 time ringi stell ringa i okolo 3 bp uh a co dopiero 109 elite>>>> B)
Tak... :evul: nie ma to jak ubić sobie afkera^^ big gratz
PalAnonim
18-05-2005, 19:44
Wielkie gratz lootu i odwagi ;) 109 knight solo to nielada wyczyn, co by bylo gdyby sie przebudzil ;)
Dlaczego żeś nie wziął tych BPków. Spokojnie 200k. I co, kupiłbyś EQ, bolty, BoHy i byś huncił, ahhh, wiem stres, ale mogłeś zachować zimną krew i wziąść te BPki, chociaż sprawdzić co tam jest, moze jakieś EQ.Ale gratz odwagi!!!
Kagonesti
19-05-2005, 10:46
Fajny filmik ... jedno mnie dziwi po co rycerz afkowal ??? mlvl i tak mial juz 6-7 wiec po jakiego grzyba ryzykowal ze ktos go zatlucze ... O.o to tak jakby mag akowal na trenienu skilli O.o....
i czemu nie mial AoL-a :] .... hehe to pozostane wielka tajemnica :] ... heheh
Robefun:
1) Nie pohuncił by sobie bo na 99,9% ma już Hunta od tego Knighta.
2)NA 100% w tych bp nie bylo itemów/kasy o wartości 200k.
3)Ja bym wolał uciec nie lookając w bp niż zobaczyć co w nich jest i dednac, bo w każdej chwili mógł się ten knight zalogowac i go bez problemu ubic.
Trzeba bylo wziac bpki bez 2 zdań, jakby knighcik sie zalogowal to mialby full many i i tak by go znalazl na tej piramidzie, ja bym wzial bpki z uhami a np P seta zostawil...no i uciekal nie do miasta a w calkiem inna strone :D
PalAnonim
19-05-2005, 16:08
Dlaczego żeś nie wziął tych BPków. Spokojnie 200k. I co, kupiłbyś EQ, bolty, BoHy i byś huncił, ahhh, wiem stres, ale mogłeś zachować zimną krew i wziąść te BPki, chociaż sprawdzić co tam jest, moze jakieś EQ.Ale gratz odwagi!!!
Jak juz ktos wspomnial, nie pohuncil by tylko by byl (pewnie juz jest) huntowany, wiec pozostaje mu tylko zrobienie nowej postaci na tym servie i zaczecie wszystkiego od nowa.
Kurde troche bym sie bal, ale ladnie Ci to wyszlo
Alcor Sake
19-05-2005, 18:56
Dobra rozumiem bałeś się wziąść Bp, ale mogłeś chociarz utopić.Bo 8 lvl podejdzie i odrazu wzbogacony i z finansami na dalszą grę ;(
Swon Ghamin
20-05-2005, 09:05
wiesz cos mi sie wydaje ze wszystko bylo ustawione ale mimo wszystko film mi sie za***iscie podobal :D:D:D :cup: naprawde world class :p
Sergaros_Rubera
20-05-2005, 12:05
wiesz cos mi sie wydaje ze wszystko bylo ustawione ale mimo wszystko film mi sie za***iscie podobal :D:D:D :cup: naprawde world class :p
haha :/ poświećił byś 109 elita żeby nakręcić filmik :/ nie sądze, jak sie jedzie na makro i chodzi bez Aola na takim lvl to tak sie ma , jeden miał szczęście a drugo pecha. Ale koleś mogł wziąść jeszcze BP , iść po parcela i masz na dodatek jeszcze kilkanaście BP UH :P explo itp
Farta mnial :p ale i tak gz za lota,tylko dlaczego nie wziol reszty.Beka by byla gdyby Elit sie ruszyl :D jaka jazda by byla.Pozdro dla wszystkich z IŁAWY
El'Magnifico
20-05-2005, 14:22
****a, za***iście długi i jak narazie n00dny ten filmik
tibia cam z przewijaniem plizz?
malypietroo
20-05-2005, 18:13
Extra filmik!!!
Tylko tu na forum sa nooby!!!LUdzi, ten koles uzywal cheata i plecaki byly mu potrzebne do przetrzymania ryb!!!Tibia site nie grupuje ryb, tylko na jedno miejsce przypada jedna ryba, a wiec jezeli ten knight chcial miec troche rybek, to musial zrobic tak, zeby bylo "duzo kratek" a do tego poluzyly mu te wszystkie BPki
X(
El'Magnifico
20-05-2005, 18:17
cool gratz i wogóole
ten twój qmpel ma downa -.-
Czemu bp nie wziął?
@up:
jakbyś był bystry, to byś zauważył tam itemy
( prosze o nową ikonkę "-.-" X( :baby: :glupek:
Blade Avenger
20-05-2005, 20:57
Wielkie gratz. Sam bym sie chyba nie odwazyl go nawet ruszyc. Super Loot.
Koles mial szczescie... ale jeszcze elite 109 levela afk nie widzialem (tak wogole to po co afkowac knighta) C ya zycze powodzenia
Dobra niech wszyscy sie uspokoja.Stało sie i już.Nie wzioł bo to cioł i tyle.Ja troche pogrzebałem i znalazłem zdjecia kilku ziomow.Beka jest na maksa.
http://img240.echo.cx/img240/460/ekipa9rx.jpg
BEKA LOOK :P
Haha fajny film tylko to że nie wziąłeś bp było głupotą :D .Gościu mógl mieć tam pare bp uh i hmm plus ringi i inne spoko rzeczy.Szkoda. :p
Fajny filmik dosyć długo się przymierzał do zabicia tego knighta ale w końcu sie udało pogratuluj koledze g legów ;)
@up,up HACZYK!!
UKRADLES MI AVATAR :D :D :D BUHEUEAHEUAHE
Johny Rambo
22-05-2005, 10:03
W sumie film od poczatku byl nudny -- a naprawde miales duzo szczescia z tym knightem 8o 8o 8o
a o loocie to juz nie wspomne -- gosciu mial troche pecha :D
ale gratz za ubicie takiego lvl -- szkoda ze na afk 8o
Rafcio PL
28-05-2005, 21:36
OMG 33 pal zabil 109 ek a jaki loot... :evul:
Kolego Maciusia I!!!!!
Na przyszłość kup parcela i bierz loota i parceluj!!!!
Miałeś takiego farta ze ja nie moge, ale nie wziecie loota bylo przejawem nubstwa czyli jestes dopiero amator.....
BTW ciekawi mnie czemu ten knight stal na suite,ćwiczyć magic level na suite.... no comment. :baby:
Ice Paladyn
21-06-2005, 12:12
Pierwszo myślałem że to jakiś kiepski dowcip.Ale jak to oblukałem to spox film :cup: :D .Tylko w tym filmie za wiele było czajenia się :( .Ale z nerwów sam pewnie bym się czaił :p !!!!!Tylko ciekawi mnie dlaczego bp nie wzioł.!!!!!!
Świat: Guardia :crusader:
Profesja: Paladynek :elf:
Draconis Dragontooth
21-06-2005, 12:56
Gdy mojemu kumplowi sie nudzilo poszedl pkowac...
Przestal juz grac swoim palladynkiem i zaczal pkowac zatem ubil 109 ek ;-)Bardzo ladny loot ..film umiescilem równierz na tibi.de Pozdro B)
Comment Blz00r 8o
Sratytaty , filmik był na tibii.de juz ponad miesiąc temu , twój kolega go nakręcił ? wątpie ..
btw. filmik się konczy ,ale nie pomysleliście ze on mógł sie wrócić po te runy ??
CO ZA NOOB to nie jest twoj kolega na bank filmik byl juz dawwwwwwwwno zamieszczony na http://tibia.gamigo.de/forum/forumd...php?forumid=240
Oryginalny link znajdu sie jak mowilem http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=81086&highlight=larlock
Ogólnie Fajny filmik !! ale sa pewne ujemne punkty ;P PozDrO
dziadek1989
21-06-2005, 19:00
a ja wciąż nie wiem skąd autor filmy wiedział ze ten EK leci na suite?!
wiem ze sie wylogowywał i po 30 sekundach czy jakos tak zalogował sie, no ale skąd on to wiedział? obserwował tego knighta od jakiegos czasu czy moze zna go czy co?! bo ja juz nie mam wiecej pomysłów!
jedna z funkcji suit to : łowienie ryb , w tym przypadku akurat 109 ek włączył
tą czynność i poszedł na ... ( może telewizor , albo pomóc w czymś mamie :) ) Ogulnie spoko film ale te bpki... pełno uhuw pewnie gdyby je wziął wieksza by była szansa że przetrwa nawed gdyby go znaleźli przed końcem skulla.
No faktycznie głupio zrobił nie biorac backpacka ...
Gratuluje odwagi i fraga :D
X( X( s*******ac do dupy film jak mogles nie wziasc bp lol X( X(
(Nie gram w tibie)ded...gs lured X( X( ;(
Kryształek
21-06-2005, 21:18
Qwa człowieku ale fart :D:D, przez ile ten 109 lvl afkowal ? :D:D GZ 4 YOU!
Todevorr
21-06-2005, 21:23
Miałeś Farta ;)
Zawalisty Loocik :D gZ ja też chce WeeeEee :D
Wielkie Gratz Loota I Odwagi
Mati1989
23-06-2005, 18:11
jak mozna byc takim idiota X( zostawic takiego loota 8o z deada to po co go zabil tylko chlopak deda ma... :(
Wyślijcie mi ten filmik na e-mail bo nie moge ściągnąc e-mail
[email protected] ;)
Haha widziałem to już kiedyś :P Koles br afkował i aola nie miał i z g legami latał <lol2>
Czemu ten kolega był taki w szoku?? :evul: Chapnął g legi i but ... :confused:
Golempol
15-07-2005, 23:37
nie no zeby 109 ek afkowal w takim miejscu. Mogl wybrac np. Ghost ship za***ac kilka ghuli i ma sie spokuj na 30 minut. Ale gz loota pewnie gostek sie zalamal po tym jak g legs stracil. i juz w tibie pewnie nie gra.
-=DanieL=-
16-07-2005, 01:58
GELEMPOL za archeologie jest kara na tym forum....... X(
Moze wytlumaczysz mi dlaczego w pewnym momencie zauwazylem taki napis ,,You are exhausted"??
No zoastalo mi tylko pogratulowac twojemu kumplowi zadko kiedy wypada cos z eq ale on mial farta :Pi mu g legi wypadly no gtz wiecej filmikow z takiego pekowania plx :P
BBOOOSSHHEE COO ZAA DEEEBILLL !!!!...
W tym bp były pewnie runy, pierscienie, amulety i inne szity warte ze 150k + baranie jeden. A TY TO POPROSTU ZOSTAWILES
.........N/C........ X( X( X( X(
Hm ty byś pewnie zrobil z tych bp lootbaga albo poczekał aż ten 109ek przybiegnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.