Pokaż pełną wersje : problem z paccem
no wiec pacc mi sie konczyl wiec postanowilem przedluzyc
wczoraj zostal mi 1 dzien paca o 15:30 zamowilem nwoego na 3 miechy
wszystko sie pokazalo ze ok i ze powinni mi zrobic paca w przeciagu od 8 do 24 godzin aktualnie jest 18:15 loguej sie i mam free account
klikam na siebie promocja znikla jednak wszystkie moje chary maja ubranka z pac, czarow dla pac rzucac nie moge juz...
teraz prosilbym zey mi ktos powiedzial za ile moze dojsc i czy bede musial kupywac czary od nowa(zadncyh noobow z tekstami poczekaj godzine jak nei bedzie zreportuj gmowi a co do czarow to chyba tak ale nie jestem pewien plx)
--
jesli taki temat jzu byl to skasujcie XP
@ down:
zamowilem o 15:30 wczoraj a nei dzisiaj czyli minelo 27 godzin :P
Czary i promocje wrócą, nie będziesz musiał kupowac od nowa. Sam mówiłeś, że trzeba czekać od 8 do 24 godzin a mineły 3 godziny...
jeżeli miales pacc a teraz masz facc a wdzianka nie zmieniales to zostaje cie paccowe wdzianko
Korzystając z okazji mam pytanie: skończył mi sie pacc więc czy promocje musze kupować od nowa jak znowu będą pacc ??
@down: hehe sorry niewiem jak, ale jakoś tego niezauwazyłem.
Drackmir
17-05-2005, 20:04
@up
Po ponownym zakupie pacca wszystko wraca do normy także promocja
@Topic
Ja cie pociesze bo czekałem na pacca 3 dni........przez cały czas byłem ,,zdenerwowany'' ;)
Korzystając z okazji mam pytanie: skończył mi sie pacc więc czy promocje musze kupować od nowa jak znowu będą pacc ??
OMG!!!!!!! CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!!!! Przecież pisałem na samym początku...
Romusiek
17-05-2005, 21:06
Ja cie pociesze bo czekałem na pacca 3 dni........przez cały czas byłem ,,zdenerwowany'' ;)
A żeś długo czekał Łoohooooooooo a moze i dluzej... ja dostalem w 2 tygodnie i nie bylem wogole zdenerwowany...
Rychulec
18-05-2005, 11:49
ty, temat di zamkniecia
OK możecie zamykać ale najpierw odpowiedzcie mi ile kosztuje PACC na 3 miechy. :)
Z góry dzięki :] :]
Dezerter De'War
18-05-2005, 12:13
@up
19.95 euro ~85zloty
jak chcesz sprawdzic ile kosztuje na dluzszy czas- szukaj
****a
od dzisiaj minely juz 2 dni i dalej jego niemam
probowalo na game chat i help channel psiac o pomoc tutora albo gma nikt nie odpawiadal, probowalem tez ctrl+r ale tez nikt mi nie odpowiedzial....
ktos kt osie zna moze mi podpowiedziec co z tym zrobic?
i czy jakbym chcial np psiac maila do cipow to czy musze w maliu podawac numer zglsozenia bo akurat go zbytnio nie zapamietywalem
****a
od dzisiaj minely juz 2 dni i dalej jego niemam
probowalo na game chat i help channel psiac o pomoc tutora albo gma nikt nie odpawiadal, probowalem tez ctrl+r ale tez nikt mi nie odpowiedzial....
ktos kt osie zna moze mi podpowiedziec co z tym zrobic?
i czy jakbym chcial np psiac maila do cipow to czy musze w maliu podawac numer zglsozenia bo akurat go zbytnio nie zapamietywalem
spoko 2 dni to nie tak duzo
jeżeli zamawiales pocztą to mozesz czekac nawet 1-2 tygodnie, a jeśli kartą to coś jest nie tak chyba..o.O
@up:
ziom, slepy? psialem ze karta internotowa tlyk oneiwiem jak sie nazywa dokaldnie
DO WSZYSTKICH CO MAJA TAK JAK JA:
wejdzcie najpierw na maila i sprawdzcie czy nci nei dostaliscie, bo ja sie pomylilem przy wpisywaniu numerkow z karty....
kompletna porazka
Mi sie wydaje ze trzeba wejsc na www.tibia.com -> my account i tam uaktywnic pacca lol :P
@up:
ziom, slepy? psialem ze karta internotowa tlyk oneiwiem jak sie nazywa dokaldnie
DO WSZYSTKICH CO MAJA TAK JAK JA:
wejdzcie najpierw na maila i sprawdzcie czy nci nei dostaliscie, bo ja sie pomylilem przy wpisywaniu numerkow z karty....
kompletna porazka
No to gratz !
a tak btw.
I have already paid but I still have no Premium Account. What is wrong?
Your Premium Account will not be assigned to your account until our payment service provider element 5 (http://www.element5.com/) has confirmed your payment. Please allow some time for this to happen. Depending on the chosen payment method as well as your location it can take up to three weeks until your payment has arrived, especially if you have paid by using cheque, bank transfer, or by sending cash. Payments made by credit card are normally processed within 24 hours.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.