Pokaż pełną wersje : Fake brata :P
W zwiazku z fajowskimi komentami widac bylo ze ta mala istota pol swiniak pol elf zwana BRAT najwyrazniej nie ma talentu. Can you close this topic?? :D
Fryteczka
17-05-2005, 21:24
eeee yyyy no tak :P nie wiem co przedstawia ten fake ale dobra :p
Da'blade
17-05-2005, 21:29
Ten koleś na zdjęciu to rzadki gatunek człowieka-świni. Spiczaste uszy i wykrzywiony w góre nos to pierwsze oznaki Świniaka.
Fake : -8000/10
Ten koleś na zdjęciu to rzadki gatunek człowieka-świni. Spiczaste uszy i wykrzywiony w góre nos to pierwsze oznaki Świniaka.
Fake : -8000/10
Coś taki dobry ? :evul:
Ja daje -9900000/5
hahaha!!! Wy dajecie jakies 99990000?? ja to dam -99999999/10 okropny nie? do fake'a pozowal jego kumpel swiniak jak ja mowie :D okropne. widac brat to noobek :D
Ignatius Fireblade
18-05-2005, 07:22
Nie będe sie wibijał i powiem, że mi też sie nie podoba... Bo to i prawda
i tak myśle... >.<
mi sie tam podoba...
moze kazdy by mial inne zdanie ?? -.-
hahaha!!! Wy dajecie jakies 99990000?? ja to dam -99999999/10 okropny nie? do fake'a pozowal jego kumpel swiniak jak ja mowie :D okropne. widac brat to noobek :D
Ej, nie zwalaj wine na kolege ja sądze, że to ty ten kolo tam :P
a fake jak na pierwszy i tak jest do bani...
No to Twój brat musi mieć jakieś inne zalety bo to mu Profesjonalnie nie wyszło... Za duże... I wogóle takie bezsensu, koleś jak twój brat zacznie jakotako myśleć, to wtedy coś tu zamieść...
Kamilmen Cichy
18-05-2005, 12:38
Mi się niepodoba... Okropne... Ocena -9999999999999999999999999/10
Ej, nie zwalaj wine na kolege ja sądze, że to ty ten kolo tam :P
a fake jak na pierwszy i tak jest do bani...
Też mam takie wrażenie :P
Fake jest do dupy i ten koleś to chyba jakiś mutant. (Morda świni, uszy elfa i łapsko z 4 palcami)
NCrash - erm, skoro uwazasz, ze ten fake jest beznadziejny, to po co w ogole ty go tu dajesz? Hmm.. tylko wysmiewasz brata publicznie. Ja tam nie ingeruje w Twoje sprawy rodzinne ale dle mnie jest to zdeczka dziwne.
Hmm.. a moze to twoj fake i ty jestes tym kolesiem na fotce? Klamstwa sa w twoim opisie to dlaczego nie moglbys klamac w topicu?
Meeen1991
18-05-2005, 14:42
lol? czy to jakis zart? lol? wes to usón ten "fake"
Zenek Petarda
18-05-2005, 16:43
Ale fajny fake. Rób wiecej bo masz talent i nie zwalaj winy na brata bo widac ze ty robiles.
Wielkie GRATZ dla ciebie! xD
Ej, nie zwalaj wine na kolege ja sądze, że to ty ten kolo tam
No ej,nie dowidzicie ten kolo na obrazku wygląda na najwyżej na 10-latka :baby: ,a NCrasch jest 16-latkiem! :)
a co do fejka to taki kipski że nie muwie :o
Ja nie robie takich Fake'ow ;). Widzieliscie chyba sami Zerk Story. Widac ze nie ja ;) Po to zamiescilem Fake ze mnie zmuszal a tak to by sie starej poskarzyl ze mu nie pozwalam i byl by qrde szlaban na wyjscie z kumplami do baru w sobote :P
ty n Crash czy jk ci tam cos nieprzesadzasz z ta postacia ..... sprawdzalem na trimerze niema takiego knajta ktory mialby 113 lev i 100 sword(poprostu jestes dzieciak ktor udaje kogos kim niejest) jakbys mial tego knajta to bys nick podal.......... Żałosne
Ja nie robie takich Fake'ow ;). Widzieliscie chyba sami Zerk Story. Widac ze nie ja ;) Po to zamiescilem Fake ze mnie zmuszal a tak to by sie starej poskarzyl ze mu nie pozwalam i byl by qrde szlaban na wyjscie z kumplami do baru w sobote :P
Rotfl! Szlaban na wyjście do baru! Muhahah! Nie wyrobię!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.