zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Haker

Volfik
07-03-2004, 15:36
Czesc wszystkim graczom. Mam pytanie. Co mam zrobic jesli moje konto zostało przejęte przez hakera. Oczywiście udało mi się je odzyskać straciłem tylko to co miałem na sobie ale co mam zrobic z czerwoną czaszką. Dowiedziałem sie że haker zabił mna 16 osób w thais i teraz mam redskulla. Niemoge nigdzie iść , robić expa itd bo wszyscy chcą mnie zabić za redskulla. "Przepraszam jeśli ktoś ucierpiał z mojej reki ale nie miałem na to wpływu. Serwer na ktorym gram to Hiberna. Uważajcie bo tego samego dnia zhakowali 8 osób może wiecej ja tylko słyszałem o 8 i to na jednym serwerze (Hiberna) :( :(

Alchemiko
07-03-2004, 15:42
Red Scull znika po 30'tu dniach
a jak cie zabija z red'em, to tracisz ESZYSTKO, co masz na sobie.

Czyli albo czekasz miesiac i potem grasz (niektorzy nawet wtedy moga chciec sie odegrac)
albo, jezeli nie masz wiele do stracenia ,to stworz nowa postac.

Aexer
07-03-2004, 21:03
Twórz nowo postać nie masz wyboru...
Red skull znika po 30 dniach. Ale jeżeli wyjdziesz z Dp to cie zabija to i tak stracisz lvl a przez te 30 dni to zrobisz więcej robiąc nowa posatc niż zostac i czekać 30dni przy starej
8)

WuZet
12-03-2004, 22:11
A gdy ma sie red skull i jak zginiemy z powodu wyłącznie ataku potwora bez udziału innego gracza to też stracimy WSZYSTKO co mamy na sobie ?

Jedi
12-03-2004, 22:25
Tak. Qrde to mój serwer. A jaki masz tam nick i jaki lv?

sesaj
12-03-2004, 22:51
Oryginalnie dodany przez WuZet
A gdy ma sie red skull i jak zginiemy z powodu wyłącznie ataku potwora bez udziału innego gracza to też stracimy WSZYSTKO co mamy na sobie ?

Niestety tak.

n3m3s!s
12-03-2004, 22:59
Red Scull znika po 30'tu dniach
Jesli zabil 16 osob w ciagu dnia to skull nie zniknie mu za 30 dni. Bedzie go mial znacznie dluzej, poniewaz kazde zabojstwo ponad dzienny limit (3) jest karane dodatkowym przedluzeniem czasu.

Hegemmon
13-03-2004, 02:01
hmm wątpię żebyś miał szanse dalej kontynuować grę tą postacią.... no chyba, że masz jakiś 70+ lvl to wtedy może tak...
w 30 dni można niezły lvl natrzepać jak mu/jeje prześleśz jakąś dotację finansową...
A jak to się stało, że Cię Hackneli?? Po dacie tematu przypuszczam, że bawiłeś się Tibiabotem i na twoje nieszczęście CIP-y nie dali ci bana.... mam rację? czy to było coś innego?