zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Keylogger:/

Berburio
18-05-2005, 08:41
niewiem skąd to mam. O ile go mam...ale jak włączam kompa to wyskakuje coś takiego: http://img282.echo.cx/my.php?image=omg5br.png- boje się wejść na gg:/ lub coś innego gdzie jakiś kod wpisuje:( tylko niewiem z czym go zassać mogłem:/ z tibi ściągam jedynie filmy..

Shinjix
18-05-2005, 09:11
Polecam antywirus, firewalla i antysy'a. Przeskanuj lub napisz co ci konkretnie wyskakuje.

PS: Czy wy juz na prawde nie potraficie szukac?? Az takimi jestescie deb.... Az tak jestescie malo rozgarnieci, ze zamiast poszukac i zapytac w danym temacie to zakladacie beznadziejne tematy???

@Down
Screena nie widac

Berburio
18-05-2005, 09:13
no dałem screena:/ zobacz sobie.

Shinjix
18-05-2005, 09:18
Nie chce podważać twojej inteligencji ale "Perfect Keylogger" to antyspy. Jak chcesz zeby ci nie wyskakiwalo okienko przy starcie systemu wejdz w START-->>>URUCHOM--->wpisz tam MSCONFIG---->>>poszukaj programu i odznacz...

@down
np

Berburio
18-05-2005, 09:21
omg:P dzięki shijnx odrazu mi ulżyło:P

Warren The Evull
18-05-2005, 12:25
Nie chce podważać twojej inteligencji ale "Perfect Keylogger" to antyspy. Jak chcesz zeby ci nie wyskakiwalo okienko przy starcie systemu wejdz w START-->>>URUCHOM--->wpisz tam MSCONFIG---->>>poszukaj programu i odznacz...

@down
np

Perfect Keylogger to nie antyspy... jest to program sledzacy nasz komputer (keylogger) mi zainstalowiali go rodzice ehh :P , ale mozna zrobic tak zeby sie nie pokazywal w trayu i loggy na maila slal wiec jest problem chyba ze juz to usunoles to Gz. ;)