Pokaż pełną wersje : kto gra w warcraft 3
czy jest tu ktos kto gra w w3 ft na bnie? lub ktos kto ma pirata i chcial by grac?
Mushroom
18-05-2005, 10:13
ja gram czasem w w3tft ale znacznie bardziej jednak wole starcrafta broodwara ;) cholernie dawno nie grałem w wara teraz pewnie bym grał jak ostatni złamas :P
jak sie na tibie wkurze to rozwale kogos w footy czasami...a w stara nie gram bo znajomy rozwalil mi plytke :P
Galarion
18-05-2005, 12:52
Ja gram, teraz mam 7 lvl a best to 12(:P) ze ~2lata temu. Duzo zapomnialem z taktyki, pykam sobie 2 vs 2 i 3 vs 3 i czasem jakas arena. Zaczelem od nowa dopiero teraz, bo niedawno udalo mi sie znalezc pudelko z cdkeyem, ktore myslalem ze zgubilem. Gram NE. BTW zna ktos jakas dobra strone z replayami do War III(bez dodatku TFT).
Da'blade
18-05-2005, 14:49
Ja gram w Frozen Throne na BNie. Osobiście gram orkami. Zawsze nimi grałem
ZWYCIĘSTWO DLA HORDY!!! ;)
Storm Silverhand
18-05-2005, 16:02
Ja sobie pogrywam w blizzardy ale nie mam zadnego hacka (cracka?) aby mykać na BNie.
Dosyć często grywam jeszcze na battlenecie. Od dawna nie gram w klasyczne player vs. player. Obecnie "pykam" na serwerze kolegi (Zazwyczaj obrona Minas Tirith).
Kiki2005
21-05-2005, 09:29
Ja gram czasami, ale singe player.
ja grałem ale po formacie niechce mi sie go zainstalowa moze pozniej pogram :confused:
]v[ichal
21-05-2005, 09:39
ja gram w Frozen throne na Battle necie.Z tym ,że tylko w scenario 1 vs 1 , albo w mini gierki (HERO WARS RULZ :>).Jak chce ktos ze mna zapykac to moj name w grze - Torn_PL
Knight Simon Dark lord
21-05-2005, 09:53
ja też gram w warcrafta narazie tylko u kolegi bo mam ( nie śmiać się) za cięnką karte grafiki ale często u niego gram ale najczęśniej tylko w 1 vs 1
jak będe miał lepszą karte czyli zaniedługo to z chęcią z kimś ciupne :evul: na bnie nick będzie taki jaki obok no najwyżej skrócony jak sie nie uda całe wcisnąć
p.s ja osobiście lubie grać orkami ale najbardziej lubie Ludzi :) innym iteż lubie grać ale ludzie dla mnie wymiatają
]v[ichal
21-05-2005, 10:00
@up,Da'Blade
Głupoty gadacie :D
Nieumarli są najlepsi(przynajmniej na battle necie) , bo najszybciej sie nimi organizuje rush.(Szybka budowa bazy i wydobycie złota i surowcow)
do tego swietny bochater (Rycerz śmierci) i zwyciestwo jest twoje ;> o ile przeciwnik tez nie gra nieumarłymi.
Da'blade
21-05-2005, 10:27
@up
Właśnie dlatego ta gra jest troche nieuczciwa :P NIeumarli mają Obsydiany któe leczą i regenerują mane i to wielu jednostkom na raz. A inne rasy co mają? Nic. Rozumiem że w singlu wygrali wojne (lol) ale nie powinni mieć takich udogodnień.
Tak czy inaczej orkowie są moją ulubioną rasą ;)
ja uwazam ze ludzie sa najlepsi, wiekszosc graczy uwaza ze orki sa najlepsze.... ogolnie rasy sa dosc dobrze zbalansowane i to tylko kwestia gustu....... zaznaczajcie czy gracie na bnie na piracie czy na oryginale.
]v[ichal
21-05-2005, 21:39
@up
Właśnie dlatego ta gra jest troche nieuczciwa :P NIeumarli mają Obsydiany któe leczą i regenerują mane i to wielu jednostkom na raz. A inne rasy co mają? Nic. Rozumiem że w singlu wygrali wojne (lol) ale nie powinni mieć takich udogodnień.
Tak czy inaczej orkowie są moją ulubioną rasą ;)
ta , ale obsydiany maja malo zycia , i o ile pamietam nie maja wzmocnionego pancerza (jak inne jednostki mechaniczne).Do tego inne rasy tez maja udogodnienia. U twojej rasy są to liczne uleprzenia ( fenomenalna IMO grabierz ),kolczaste barykady , do tego orkowi robotnicy (Peoni) mogą chowac sie do legowsk przez co moga atakowac z dystansu i maja wzmocniony pancerz przeciwko jednostką nie-oblężniczym. :P mozna by tak gdybać do jutra ;)
@up
orginal ofcourse.
Gry blizzarda to oplacalna inwestycja bo nigdy sie nie zawiedziesz.:)
Da'blade
22-05-2005, 11:45
A na dodatek można zarobić okrągłe 25 patoli na WCG ;) Domy orków może mają inny pancerz ale powiedzmy że przyleci jakiś bohater który zadaje im pełne obrażenia? Kupi se mikstury niezniszczalności i peoni mogą spadać ;)
Heh orkowie są najlepszą rasą dla początkujących ale jednak są najgorszą rasą. Pozniej są ludzie ze swoimi czarodziejkami i kapłanami. Potem są nieumarli z niekromanrami i lodowymi zmijami. A najlepsze są nocne elfy z druidami szponów i pazurow + driady. Ja osobiscie gram od czasu do czasu na BN. A tutaj moj nick: Dagfen :P
Gufat III
07-08-2005, 14:43
Heh orkowie są najlepszą rasą dla początkujących ale jednak są najgorszą rasą. Pozniej są ludzie ze swoimi czarodziejkami i kapłanami. Potem są nieumarli z niekromanrami i lodowymi zmijami. A najlepsze są nocne elfy z druidami szponów i pazurow + driady. Ja osobiscie gram od czasu do czasu na BN. A tutaj moj nick: Dagfen
ROTFL! Powiedział co wiedział. Akurat ludzie są najsilniejsza rasą, tylko trzeba umieć grać a nie lamić. Dla mnie zaraz po ludziach są nieumarli, potem orkowie (LOL?! orkowie najsłabsza rasa? ROTFL!) a na końcu elfy.
mi najmniej ludzie się podobają, ale wszystkie rasy są bardzo wyrównane.
Niestety nie gram na b-necie bo mam pirata, ale jak mi się pacc skończy to kupuje WoW :)
Gufat III jak bys wiedział to mowiłem prawde wes se zrob w edytorze mape i tam daj po jeden jednosce z kazdej rasy i wes se zobacz zaznacz np. ghula, piechura, siepacza i łuczniczke i to co jest na pierwszym miejscu jest najsilniejsze niestety ale taka jest prawda. A tak dla twojej informacji jak długo grasz w WarCrafta? Ja mam all częsci i wysztkie kupiłem w tym samym dniu co weszły do sklepów -.-'
Scream :). Masz przed sobą fana Warcraft III RoC, FT :). Moim zdaniem najlepsza rasa to dla każdego jest inna ;). Ja lubie Nieumarłych jakoś tak szybciej złoto idzie. Bardzo mi się podobają Orkowie mają jedyny minus: Bardzo drogie jednostki…
Yanix trio
11-08-2005, 14:21
Ja gram w w3 przez bneta , jak chcesz to napisz to TryToKillMeN00b ^^!!!
Boss Yoda
11-08-2005, 15:36
Mam pirata i mój kumpel też czy jest mozliwosc zagrania przez neta?? plx odp :baby: :baby:
Yerhilliaeh
11-08-2005, 15:41
@up
Nie 124
Knight Simon Dark lord
11-08-2005, 17:00
ja nie mam żadnej wersji ale mój kolega nie ma neta więc mi pożyczy i będziemy razem ciupali na BN
Wie ktoś jak grać ludźmi ?
Edit:
Ludzie vs Orkowie
Ludzie vs Elfy
ej dawajcie jakis klan zrobimy?
Grałem.
Stwierdziłem, że gra jest dla mnie ZDECYDOWANIE za mądra - tylko raz wygrałem (Orc vs. Orc).
Ale gra jest ogólnie bardzo fajna, często oglądam ripleje. ;)
Lord Fakolpet
11-08-2005, 23:32
v[ichal']@up,Da'Blade
Głupoty gadacie :D
Nieumarli są najlepsi(przynajmniej na battle necie) , bo najszybciej sie nimi organizuje rush.(Szybka budowa bazy i wydobycie złota i surowcow)
do tego swietny bochater (Rycerz śmierci) i zwyciestwo jest twoje ;> o ile przeciwnik tez nie gra nieumarłymi.
aaaa nie prawda. Jesli zaatakujesz najpeirw nocne elfy to bedziesz mial czesciowe zwyciestwo ale pozniej z lowca demonow nie masz szans no i archerki moge tak poustwaiac ze cie wybija tak ze nawet nie podejdziesz. A jak przegrywam zawsze prsoze kolege o pare krasnolodow strzelcow do pomocy.
KOCHAM KRASNOLUDY!!
No coz widze ze kazdy ma inne zdanie na temat ras itd.
Wedlug mnie kazda rasa moze byc najlepsza tylko to zalezy od skilla gracza i skilla przeciwnika....
G***o prawda ze orkieowie sa najslabsi czego dowodem jest najlepszy meele fighter czy Wodz Taurenow, nieumrali oczywiscie maja Lisza I Upiornego Wladce (nimi najszybciej sie robi rush), ludzie tez sa mocni i co uwaza znaczna wiekszosc osob to ze najsalbsze sa Elfy Po czersci sie z tym zgodze, ale jesli ktos dlugo gra i ma skill to moze wymiatac.
Archeolog, ale temat wciaz ciekawy. ;]
W3? Ta pamietam go dobrze jest super gierka.
Pamietam rowniez jak bawilem sie w map edytorze. Na poczatku robilem pojedyncze "hero jednostki" puzniej zaczalem robic budynki do tych jednostek az wkoncu tak sie zmasterowalem, ze stworzylem calusienka nowa rase mugoli (tych niby ryb)! xD
Rasa wedlug mnie byla superasna, ale mi sie znudzila wiec ludzi zamienilem w elfy. ^^ Przerobka ras byla dla mnie hobbym.
P.S.
Gierka z edytorem to zabawa mniej wiecej na rok.
Vallinek
22-11-2007, 21:01
Ja tez gram w warcrafta III frozen throne :)
Gram night elfami :D
Troche dawno nie gralem ale chyba jeszcze pamietam jak sie rozpykuje mountain giantami + jezdzcy hipogryfow XD
Doom Terror
23-11-2007, 00:28
po moim nicku wiadac kto jest moim idolem w te klocuszki ;p sam gram malo,zwlaszcza laddera,preferuje cg gdzie pytam roznych dobrych polskich graczy na priv czy nie pykna 1/1 4 fun
Heh było to ze 2 albo 3 lata temu w to grałem i to sporo. Byłem całkiem niezły no ale przez eliminacje do WCG nie przeszedłem ;( Ale pamiętam te czasy i grę 4 fun ^^ Teraz to tylko SC i tyle. A moją rasą od której byłem specjalistą to Ludzie :D Ludzie rządzą :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.