PDA

Pokaż pełną wersje : Druid, Sorc bez pacca

Karol
18-09-2003, 23:06
Jak dla mnie bez pacca sorc i druid sa super NIEOPŁACALNI. Mana sie wolno odnawia wiec duzo wiecej czasu trzeba poswiecic na robienie runkow... A jeszcze nie mozna celowac z battle w ludzi a knighci moga no to juz jest totalna lipa ;( Jak sie z kims ganiasz to on wchodzi na drabinke i schodzi w tym czasie jak ktos zejdzie i go juz trafic nie mozna... A knighcik sobie zaznaczy na battle i bedzie bil... Sorc and druid <-- profesje dla paccow?

MatKus
18-09-2003, 23:12
1) co ma pacc wspólnego z celowaniem z battle?
2) Przecież jak knight bije, a ktoś łazi po drabince, to i tak musi za każdym razem od nowa atakować (czyli tak samo, jak sorc, który musi kliknąć runem)

Mana wbrew pozorom nie regeneruje się aż tak wolno. Po za tym obojętnie czy masz promocje, czy nie (bo sam pacc bez znaczenia jest), nie chce się nikomu czekać na manę na polowaniu i się kupuje fluidy.

Karol
18-09-2003, 23:17
Ad.1
Nie mowie nic ze celowanie w battle zalezy od pacca.
Wyobraz sobie ze chcesz komus przywalic z sdeka tyle ze koles "wtapia" sie w inna postac i nie mozesz w niego trafic dopoki jedna z tych osob nie odejdzie a takto jesli mozna by celowac w battle nie musialbym czekac az odejdzie mi postronna osoba z celu...
Ad2.
Nie mowie o odnawianiu many podczas polowania bo to faktycznie nie ma znaczenia jak szybko sie odnawia tylko podczas robienia runkow. Jeśli mana sie szybciej regeneruje to chyba skraca sie czas robienia runka, prawda?

MatKus
18-09-2003, 23:22
ad 1) Mówisz, że tamten ma odejśc. Jak nie odejdzie... to ma pecha :P
ad 2) No tak, ale szczerze mówiąc dawno nie robiłym runów stojąc, zwykle poluję. A po za tym IMHO i tak się opłaca robić runy na sprzedaż (niskopoziomowcom, bo wysocy i tak sami wszystko zużyją)

Karol
18-09-2003, 23:37
W sumie to wszystko sie opłaca tylko troche moze byc czasozerne :P

evaver
19-09-2003, 15:30
matkus jestes smieszny naprawde
robisz z siebie kogos kim na pewno nie jestes
btw high lvl kupuja runki napewno czesciej niz low lvl

Kavu
19-09-2003, 15:31
Qrwa wielki noobie nigdy nie bylo mozna atakowac ludzi na battle !!!!!!!!!!1

Yogi
19-09-2003, 15:33
mozna bylo [przez jakis czas-kilka miesiecy]
i nie wyzywaj innych bo sam wychodzisz na niezbyt rozgarnietego czlowieka

Karol
19-09-2003, 15:53
Qrwa wielki noobie nigdy nie bylo mozna atakowac ludzi na battle !!!!!!!!!!1

Jeśli ja jestem Noobem to sprawdz Knightem/Palkiem czy nie mozna ... No chyab ze sie zmienili przez 3 dni..

Yogi
19-09-2003, 15:55
ok, to ja wyjasnie
w okienku battle mozna dokonywac atakow fizycznych [czyli tych za pomoca wszelakiej broni lub piesci] nie mozna natomiast uzywac czarow i run [a kiedys mozna bylo i to byly piekne czasy]

Morales
19-09-2003, 19:34
LOL. Sorc i druid na dobrym lvl i mlvl to maszyna do zabijania. A celowania z runow mzoan sie nauczyc. Wystarczy troche potrenowac. A ja wole robic runy dru niz trenowac knightem czy palem

Pacuch
19-09-2003, 20:33
Kazdy kto gra w tibie i nie zabardzo sie orientuje niech przyjmnie zasade:NIE MA NIC BEZ TRUDU!Sorc bez pacc moze i wolniej skacze mlvl ale to tez zalezy ile grasz jezeli grasz dluugo dziennie dogonisz tych co maja pacc spokojnie.Karol...myslisz ze knight to tak hop zaznaczysz i walisz?To sie mylisz.
1.Ile czasu trzeba poswiecic na trenowanie skilli to sobie chyba nie wyobrazasz.
2.Trzeba miec dobry miecz.
3.Uh
Wiec moim zdaniem kazda profesja jest najlepsza tylko trzeba grac i sie nie poddawac i jescze raz nie ma nic za darmo trzeba ciezko pracowac zeby byc najlepszym...

evaver
19-09-2003, 21:54
@Pacuch
ty lolu moze mi powiesz na czym polega twoja wiedza w nabjaniu lvl magii???!!!! boze nie wazne czy robisz runki i czy naprzyklad sie leczysz
lole qr^% przestancie pisas bzdury

Morales
21-09-2003, 08:01
Ja gralem knightem. Mialem 29lvl i mowie wam ze to ciezka charowka. Palek /sorc/druid moga isc na 8lvl i zabijac cyclopy, a knight chocby mial skile 60/60 to i tak jest ti nieoplacalne bo cyclop walil by go za 50 i ciagle by sie ihowal (bo uh szkoda na taki lvl). Jak mialem 64/60 to na 30 cycow schodzil mi jeden uh. Mialem dobry sprzet.

Trenowac knightem niejest tak latwo. Osoby z ktorymi sie trenuje powinny miec zblizone do ciebie skile. Druidem czy sorciem wyjdziesz sobie przed depo, mozesz sie ruszac jezeli dzieje sie cos ciekawego, niemasz problemow ze ci ciagle szczury zabijaja, wrazie niebezpieczenstwa chowasz sie do depo i nie wyskakuje ci BLE BLe protection zone.

ravenBF
05-07-2008, 21:15
driud i sork som zajebisci co ty pjerdolisz daunie jebany twoja stara oppala sie pzy sloneczku z gg a twuj stary gwizdze w kanikulah noobie :glupek::glupek::glupek:

Hawusss
05-07-2008, 22:12
sry za oftop :P
gz, temat ma 5 lat, a ty zachowujesz sie jak chore dziecko. Nie mam zamiaru po Tobie jeździć, ale zastanów sie nad swoim zachowaniem.

X-Anylon
05-07-2008, 22:38
1) Archeolog?
2) Prowokacja?

Czy coś jeszcze ?

Proszę zignorować tego elokwenta ; ))

Mallice
06-07-2008, 07:31
driud i sork som zajebisci co ty pjerdolisz daunie jebany twoja stara oppala sie pzy sloneczku z gg a twuj stary gwizdze w kanikulah noobie :glupek::glupek::glupek:

Przymknij sie.
Jak już piszesz posty w temacie to dobrze Ci radze sprawdz koniecznie i zawsze jaka date ma post Autora Tematu i tego kto ostatni napisał.
Ogarnij chłopie.
Pozdro...
Do zamknięcia.

(a na temat to sorc i drut sa fajni po update 8.1)

Elder-poskramiacz-katany
06-07-2008, 09:36
zeby odswiezac 5 letni temat... OWNED :D

maxen13
06-07-2008, 10:55
I co ? Podjarałeś się z tego względu? Idź się zakop.

Zamne
06-07-2008, 11:53
@ravenBF

pwnned, zeby odswiezyc 5letni temat? rząąąą...