Pokaż pełną wersje : PoMOCYYYYY
ludzie jestem uzalezniony od tibii, jak tak dalej pojdzie to nie wyrobie z rachunkami za internet, powiedzcie co mam robic!!
Alchemiko
07-03-2004, 18:16
kupic stalke od TP (nao+ za 100 PLN)
albo zglosic sie do psychologa
Sir sharkpl
07-03-2004, 18:22
Zalorz se stale Łoncze to bedziesz mogl siedziec dzien i noc i placic co miejscac ta sama ilosc pieniedzy :)
albo stale lacze .....alboo drastyczne srodki rozwal modem .........wyjmij wtyczke ,,,,,odlacz telefon .........
na stalke mnie nie stac, a to z kablem juz probowalem nie moglem sie powstrzymac, dzisiaj jest 7 a mam juz nabiye prawie 15 godz i to wszycho w tibie!!!
Warrior of ksamat
07-03-2004, 18:33
Mam ten sam problem ale powoli sie juz wyciągnolem z nalogu
-misiek-
07-03-2004, 18:44
Ludzie ale z was maniacy zeby się uzależnić, heh szkoda słów. A z internetem to najlepiej potnij kabel do modemu. Lecz najprostrze rozwiązanie to założenie sobie stałego łącza. :)
W takim razie widze tylko dwa wyjścia:
- Wyjechać do kambodżańskiej dżungli zdala od ludzi :D
-albo kupić stałke przez kablówke itp.===> około 50-60 zł miesiąc(ja tak mam i koniec z dużymi rachunkami 8) )
taką kablowke beda zakladac u mnie gdzies na wiosne(tak slyszalem), maja okablowac cala gmine, juz sie nie moge doczekac
Kolejny dowód na to, że w tibie nie powinni wszyscy grać, Cipowie powinni wprowadzić jakiś test psychologiczny podczas rejestracji :P
@Re Starkey
Tak na marginesie to w Kambodży nie ma dżungli :P
ja mam taka rade: wciagnij sie w inny nalog:P. Niekoniecznie ganja, szlugi i wodka ale np. "cwiczenie nadgarstka w kibelku" badz zalatw sobie od kumpli jakies nowiutkie gierki i nad nimi siedz w single player caly dzien.
pszestan gra w tibie albo kup tak jak ja nowy net 10miesiency co 10miesiency za darmo heh :) mowie cie najlepiej zrob tak :D
A JAK TAM Z TYM CYCEM W AB SEANDRIA SCODKI CYC CZY COS TAKIEGO TAM PODNIM SOL MIECZE JAK TO PO CO ONE TAM DA SIE TAM ISC PO NIE JAKIMS CYDEM BO JESTEM KINGHT 21LEVEL I MAM TYLKO FIRESWORD A HCE NP GIANT ALBO COS TAKIEGO ALE MNIE TO KUSI HYBA BEDE PROBOLWAL TAM DOISC HEH :D X( POWIEDZCIE MI JAK TAM DOISC PLX!!!!!!!!!!!!!
POMOCY!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.