Pokaż pełn± wersje : Pk on Nubula
Palladni
18-05-2005, 17:44
Okolo tygodnia temu pekowalem z Sarrevokiem do Bana. Dostalismy Bana, dzis postanowilismy popekowac ale nie do bana. Zobaczcie sami :)
Peeeekaaaa (http://rapidshare.de/files/1837643/Peka.rec.html)
Comment B)
Ładny filmik i te hity po 9 z hmm ^^ ale filmik good szkoda że padliscie :( bo było ładnie ^^ jak na nowy ¶wiat to ładny loot
Sir Duet
18-05-2005, 20:06
looooooool hahaha :D ale sie usmialem ale najlepsze bylo jak ten gs przylazl ;) i te hity 9 z HMM
Momentami nudnawy ale ogolnie swietny. Wartka akcja wkroczenie GS-a do walki. Swoja droga niezly fart ze na takich noobow trafiliscie - szczegolnie tego paladyna na 25 lvl (bez jednego uha - rofl).
Wiecej takich filmow. 8/10 :cup:
patrikoz
19-05-2005, 14:31
Momentami nudnawy ale ogolnie swietny. Wartka akcja wkroczenie GS-a do walki. Swoja droga niezly fart ze na takich noobow trafiliscie - szczegolnie tego paladyna na 25 lvl (bez jednego uha - rofl).
Wiecej takich filmow. 8/10 :cup:
Ja kiedys KNIGHTEM na 26 lvlu bez UHow chodzilem :P
Kijancza
19-05-2005, 14:59
Troche nie bylem przykotowany na ta walke xD bo 5min wczesniej GS dokladnie ten co widac na filmie mnie dednol xD i troszki nie bylem przygotowany na walke ;] zreszta co widac
Naszczescie dla tworcow filmu , film zakonczyl sie dedem z czego jestem bardzo zadowolony ;]
Pozdro all...
-=DanieL=-
19-05-2005, 15:20
hahhhahhaahaha ale jaja na tym servie jest jaki¶ brak uhów czy co? nikt uhow niemial wszyscy padali i gs najbardziej się z kozaków lałem i ten gs. :PPP GRatz dla tych panów more more more more more more more more more more1!!!!! Fri itam plxxx
Palladni
19-05-2005, 19:12
Zabyił bym Bubla Genetycznego, ale uhem nietrafiłem. Marcin tez by pewnie deda mial gdyby gs niewkroczył do akcji. Ogólnie fuksa mieliscie, jak spadnie mi i mackowi Red Skull to wracamy nabic nowego :P <I hope so>
@Re Fejkowiec:
Wiem ze Nebula... Aczkolwiek juz Nubula :P
Fejkowiec
20-05-2005, 14:36
Swoj± drog±... pisze się "Nebula" a nie "Nubula". Nie możemy dopu¶cić, aby stało się co¶ takiego jak z Danubi±, któr± wiele osób nazywa dzi¶ Dan00bi±.
jednym slowem.... ~zaje......fajny...~ polewe mialem jak ten gs wylazl ^^ Heh. filmiq spoxik! ;]
looooooool hahaha :D ale sie usmialem ale najlepsze bylo jak ten gs przylazl ;) i te hity 9 z HMM
@ Duet
Duet a moze mam puscic w obieg film jak padles na selenie od 22 master (ty miales 28) to tez sie posmiejemy :P
@Topic Film spox Paladini rox :P (wezno tam zabij dueta nastempnym razem :P)
Niebylejaki Ziom
21-05-2005, 11:14
Fajny filmik, fajne hity z hmm, i fajny gs!
Gratz Filmiq! 8o
Palladni
21-05-2005, 17:12
@ Duet
Duet a moze mam puscic w obieg film jak padles na selenie od 22 master (ty miales 28) to tez sie posmiejemy :P
@Topic Film spox Paladini rox :P (wezno tam zabij dueta nastempnym razem :P)
Niegram na Selenie.
Dzieki za pozytywne commenty, jak zniknie skull poexpie, zrobie hmmki/uhy i pójdziemy znowu :P
Bardzo fajny fimlmik oczywiscie najlepsze było jak GS przylazł more plx ! :)
Johny Rambo
21-05-2005, 20:15
levele ze az sie płakac chce ;(
ale dobre wyloz tym palkiem ""stop a potem SORRY """ hehe 8o
fajne akcje z tymi Yellow Skulami 8o 8o i troche mnie fajny koniec :confused:
ogolnie spoko :)
Sir Duet
21-05-2005, 22:34
bron niemialem many noobq i akurat 2 sd zrobilem i tak niekozacz bo niewiem kiedy nabijesz ten 40:D (uhów tez niemialem bo hmm kupywalem:P) zreszta nebula rox!!
Palladni
22-05-2005, 12:59
bron niemialem many noobq i akurat 2 sd zrobilem i tak niekozacz bo niewiem kiedy nabijesz ten 40:D (uhów tez niemialem bo hmm kupywalem:P) zreszta nebula rox!!
Na Nebuli cie tez dorwe o ile ty to Sir'Duet :P, poszukam jak afk bedziesz albo cos. Nieuciekniesz przed smiercia!!
Na Nebuli cie tez dorwe o ile ty to Sir'Duet :P, poszukam jak afk bedziesz albo cos. Nieuciekniesz przed smiercia!!
I oto chodzi Tobi :]
@Duet
poczytaj sobie moj podpis i sie dowiesz dlaczego niewbije 40lvl na selenie
Sir Duet
22-05-2005, 16:59
zwracam honor bron
@paladyni ja juz tam niegram (ten hunted on phy bo bohów cioty niemieli to odemnie chcieli :p ) teraz czekam na new serv
Wild Staler
22-05-2005, 17:10
No nie! wykorzystujesz te stworzonka do zabijania innych graczy?!
Nieładnie, nieładnie!
Ogółem filmik fajny. ;p
Qrrr.....
Nie w tym temacie miał sie znajdować ten post. -.-
Delete Post, please.
Palladni
22-05-2005, 21:25
zwracam honor bron
@paladyni ja juz tam niegram (ten hunted on phy bo bohów cioty niemieli to odemnie chcieli :p ) teraz czekam na new serv
Po pierwsze Palladni, nie zaden "Paladin", "Palladin" czy co innego tylko PALLADNI :P
Szkoda ze niegrasz... Inner Circle vs Phyrexian I kto wygrał/wygra ?? Oczywiscie ze ja jak tylko truskawa zniknie pokaze im kto rzadzi na Nebuli.
Maciek Dragon
23-05-2005, 14:30
levele ze az sie płakac chce ;(
ale dobre wyloz tym palkiem ""stop a potem SORRY """ hehe 8o
fajne akcje z tymi Yellow Skulami 8o 8o i troche mnie fajny koniec :confused:
ogolnie spoko :)Moze levele byly slabe ale jak bylo widac klepalismy wyzsze levele od swoich i jak zdobedziemy jakies fundusze to pojdziemy jeszcze raz ale narazie nie mamy bo wszystko stracilismy i dzieki za pozytywne commenty :)
Sir Duet
24-05-2005, 10:24
Po pierwsze Palladni, nie zaden "Paladin", "Palladin" czy co innego tylko PALLADNI :P
Szkoda ze niegrasz... Inner Circle vs Phyrexian I kto wygrał/wygra ?? Oczywiscie ze ja jak tylko truskawa zniknie pokaze im kto rzadzi na Nebuli.
Sorry :D
Inner Circle przegralo (pelno moich kupli ;( ;( ;( ) i teraz wchodzisz se do kopalni koncza ci sie arrows idziesz kupic piszesz na lisciku ze brb itd a tu ci sie wbija 25 lvl i straszy cie phy to normalnie idzie ****icy dostac X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.