Pokaż pełną wersje : problem z myszką
Kargulek
18-05-2005, 19:16
Sluchajcie mam problem z myszką(taką od kompa :p)Za każdym razem kiedy włączam jakąś grę(np.cs albo tibia)myszka poprostu sie tnie,kiedy robie cos w wnidowsie wszystko jest ok.Da sie cos z tym zrobic?
zmień podkładke albo kup nową mysz.Można też wyczyścić.
Kargulek
18-05-2005, 19:29
tez tak mysle zeby kupic nowa,bo czyscielm pare razy i nic to nie dalo
tez tak mysle zeby kupic nowa,bo czyscielm pare razy i nic to nie dalo
a dobrze wyczysciles?:P
jesli była by brudna, to by była szra a jest biała :P
czyli by nie działala też w windowsie, radze posprawdzac ustawienia i w grach i w systemie...
Warlord Xion
18-05-2005, 20:39
Jeśli masz otwarte dużo okien bądz program ,który zawala użycie pamięci - myszka sie przeciąża i sie tnie ,bądź jest zepsuta ,radze nie ryzykowac i kupic nową .
Jak ci się zatnie, wyłącz z kontaktu i znów podłącz.
Moi bracia cioteczni tak mają, jak czasem się wyłączy na DL'u, to dopiero przeżycie...
@up
Jest jeszcze klawiatura -.-
Ja mialem zepsuty port w komputerze, przez co sie mysz ciela.
Sproboj docisnac silniej wtyczke z tylu kompa.
$corcerer
19-05-2005, 14:07
W kliencie Tibii:
Options>Graphics>Advacend>Windows Mouse Pointer
Zmien stan tej opcji, powinno pomóc.
@up
Jest jeszcze klawiatura -.-
to jak ci sięzatnie myszka na dlu to sproboj się uhnąć klawiaturą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jak ci się zatnie, wyłącz z kontaktu i znów podłącz.
Moi bracia cioteczni tak mają, jak czasem się wyłączy na DL'u, to dopiero przeżycie...
To ty masz podłączoną myszkę do kontaktu ? Ja swoją podłączam do komputera ;)
Jeżeli myszka poprawnie działa w Windowsie a tnie się tylko w grach to nie sądzę aby kupno nowej było konieczne, może postaraj się zaktualizować najpierw sterowniki do myszki albo pobaw się w ustawieniach.
Kargulek
21-05-2005, 00:39
Thx za pomoc,ale juz sie ''odcięłą'' :p
Może jak jest światło skierowane na myszkę (tylko lampki) to ona się tnie spróbuj to światło gdzieś indziej skierować. Na optyczne nie działa :P.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.