Pokaż pełną wersje : Solo dragon skille 61/59 28 lvl!!
Blos Tius
18-05-2005, 19:43
Szkoda ze jeden screen ale nie wiedzialem czy solne sam jestem pod wrazeniem na niego poszly 16 uh!! YEE!!
http://img195.echo.cx/my.php?image=solodragon8yq.png
Po co to wklejasz? CO w tym takiego pieknego? Jeden ss i to jeszcze link... omg!
Fajnie fajnie. Jaki loot był? Szkoda ze tylko 1 screen.
Blos Tius
18-05-2005, 19:53
Takis madry to wklej ss z painta odrazu w pospiechu go robilem bo niewiedzialem ze zsoluje loot 15 gp:/
Takis madry to wklej ss z painta odrazu w pospiechu go robilem bo niewiedzialem ze zsoluje loot 15 gp:/
a slyszales o czyms takim jak uossu (ultima online screenshot utility) wystarczy ustawic jakosc, miejsce gdze sie laduje, i jednym klawiszem robisz zdjecie. simple.
El'Magnifico
18-05-2005, 20:54
Po co to wklejasz? CO w tym takiego pieknego? Jeden ss i to jeszcze link... omg!
a możesz dla kogoś to jest cosik?
GRATZ
Fratz zsolowania draga życze dalszych sukcesów :)
WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!11111111!11oneoneone!11
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Blos Tius
18-05-2005, 21:49
Heh przed chwila zsolowalem na 14 uh:> Ale tibiacam niechacy usunolem i nie nagralem:[
14 uh na draga? Amagad... jak mi schodzilo na skillach 65/63 z dragon lance 5 uhwo to sie wkurzalem :D... Zakladaj sword ringa jak solujesz... z fsem nie jest zbyt fajnie...
to jest ss gdy solowalem draga na 20 levelu ze skillami mniejwiecej takimi jak ty- chyba z 8 uhow poszlo...
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/Seth/Dragsolo.jpg
na Solce kolo zrobil to na nizszychskilach i na 10 lvl'u =P
btw.gz
Made bY Ma$elko.
Rumcajss
19-05-2005, 19:19
Fajne zdjecie tylko szkoda ze tylko 1 ss
wez sie schowaj.. 16 uh na jednego dragga... mi na 22 lv szly 4. takie skille sa godne pozalowania, na 22 lv mam 72/72
Blos Tius
19-05-2005, 22:08
Rotlf moja wina ze ty wpierw trenisz pozniej expisz?? Ja wpierw expie pozniej trenuje rotlf
J zsolowałem draga na 20 lvl knightem i poszlo 6 uh
hahah plakac mi sie chce ze smiechu jak widze to ze 16 uhow poszlo na draga looooooool....... deski dla tego pana ^^ ja na 5 uhow bralem na 22 lvlu i sie wqr*****em :SSS
Ludzie K***a przestańcie po nim jeżdzic!!!!!!Takie z was kozaki?!?!?!Może dla niego to jest cos zsolowac draga na takim lvlu i z taką ilością UHow!!!??Jak macie go besztać to nie piszcie nic!!!!!!!!!!!!"Magson hahah plakac mi sie chce ze smiechu jak widze to ze 16 uhow poszlo na draga looooooool....... deski dla tego pana ^^ ja na 5 uhow bralem na 22 lvlu i sie wqr*****em :SSS"
Wstaw SSy jakies to zobaczymy."Birmil wez sie schowaj.. 16 uh na jednego dragga... mi na 22 lv szly 4. takie skille sa godne pozalowania, na 22 lv mam 72/72"
a H*j mnie obchodzi jakie ty masz skille????????????Pokaż SSy t ozobaczymy.....
Koniec Mego wywodu :baby: :cup: :cup: :cup: Co z tego ze mam postac na 9lvlu????przedtem mialem jeszcze :Pall na 19(Dark Spitfire) teraz ma red skulla mialem jeszcze sorca na 20(Loxev) i mam jeszcze druida na 9(cronos Starfeather) także wież mi solowanie Dragów to nie jest dla mnie abstrakcja ;)
Ludzie K***a przestańcie po nim jeżdzic!!!!!!Takie z was kozaki?!?!?!Może dla niego to jest cos zsolowac draga na takim lvlu i z taką ilością UHow!!!??Jak macie go besztać to nie piszcie nic!!!!!!!!!!!!"Magson hahah plakac mi sie chce ze smiechu jak widze to ze 16 uhow poszlo na draga looooooool....... deski dla tego pana ^^ ja na 5 uhow bralem na 22 lvlu i sie wqr*****em :SSS"
Wstaw SSy jakies to zobaczymy."Birmil wez sie schowaj.. 16 uh na jednego dragga... mi na 22 lv szly 4. takie skille sa godne pozalowania, na 22 lv mam 72/72"
Koniec Mego wywodu :baby: :cup: :cup: :cup:
zlotko.. na forum byly ssy z mojego pierwszego dragon hunta, jak blokowalem bodajze na 16-17 lv...
:*
BRL
gratz
ja tez sie kiedys bawilem ze smokami moim knightem :D
no ale nie bede nic mowic o skilach bo to juz katastrofa!!
ja mialem taki skile na 19lvl? a na 28 lvlu były 74/73 :D
Koniec Mego wywodu :baby: :cup: :cup: :cup:
Nie jezdzimy po niom, tlyko wyglaszamy opinie, na temat jego jagze slabych skili... Niestety ale podniecanie sie solowaniem draga z 15-18 uhow, jest smieszne i trzeba takich ludzi pientnowac... Sam masz 9 level, wiec dla Ciebie solo drag to abstrakcja ale zapewniam ze to nic super swietnego....
//Thor
Marth Eldo
21-05-2005, 08:33
Nie przejmuj sie gohan ;] a pozatem spox nice Drag solo :>
kiedy pojdziemy razem na dragi > ^.-
Sir Kareta
21-05-2005, 10:54
Co to za wyczyn?? ja na 26lvl ze slabczymi skillami(57/56)wiem ze slabe pokonalem draga z 9 uh
@up
bo on pewnie nie wie jak stac obok dragga, i zrywal z f wave :)
BRL
Danthorr
21-05-2005, 11:44
wazne ze zsolowal draga nie ? xD
chociaz na tym sie expi a nie hunci ;p
ja zsolowalem draga z 4/5 uh na 23/24 lvl na skillach 78/79 z k-axe
Oplacalo sie robic temat z 1ss?Skile bez komentarza 16uhow lol jak bylem na dlach bloker(33lvl skile takie jak ty) to mu nie poszlo wiecej niz 6.
Blos Tius
21-05-2005, 13:53
Ale wy niepojeci chcialem miec best solo draga ja nie hunce na dragach moze wreszcie zrozumiecie a nie piszecie noobowskie teksty?
no przycyniles drag hunt z 16 uhami [zakladanie tego tematu to kompletna dla ciebie dyskryminacja]
To tyle.
gratz :p dragi zazwczyaj maja kiepski loot ;) hehe, na skillu 61 ataku za ile średnio draga jechałeś? B)
Jerkov Thundersword
24-05-2005, 08:07
Szkoda ze jeden screen ale nie wiedzialem czy solne sam jestem pod wrazeniem na niego poszly 16 uh!! YEE!!
Do prawdy ciężko zsolować smoka knightem na 28 levelu... 8o A tym ile UH straciłeś, to tak się nie chwal, bo to wcale nie jest tak mało na smoka.
Aha, draga soluje się bronią dwuręczną na max attack z dragon necklace, spróbuj w ten sposób ;) Zawsze pamiętaj stać tak, aby jego pysk nie był skierowany w twoją stronę.
I jeszce do komentujących, jak się kogoś krytykuje, że coś robi źle, to trzeba mu powiedzieć, jak to należy zrobić dobrze.
16 UH...? Człowieku, mogę wiedzieć, JAKIM cudem zblokowałeś AŻ na 16 UH? Musiałeś chyba mu bez przerwy stać przed paszczą albo uhać się przy full hp -.-"
Jeżeli dla ciebie to jest pierwszy smok, to gratulacje..Ale poćwicz trochę blokowanie...
Mój kolega na 19 lvlu zsolował na 5 ;|
Blos Tius
24-05-2005, 14:58
Kur.... wy jestescie slepi moze przecytacie poprzednie posty ja nie blokowalem i to moj pierwszy dragon nie huntuje na dragonach ile razy moge to pisac?? Chyba macie cos opoznione jak nie mozecie przeczytac
P.S. Ciekawe jakbyscie grali na nowym swiecie jakbyscie kupuli Gs'a? Jak on 100 k kosztuje jacy ludzie o k.
damianlorek
25-05-2005, 11:35
Gratz Draga. Niedziwie się, że tak dużo uhów poszło ponieważ jak to pierwszy drag to starszne emocje i niewie się kiedy się uhnąć.
Mi osobiście w 20 lvl poszło 12 uhów na pierwszego draga w moim życiu. :)
Mack Abadrak
25-05-2005, 13:41
Wow, i? Na 28 lvlu to bez uhów mogę zabić -,-
Na takich skillach to ty lepiej na rotach siedź...ale coż, solo zaliczone.
Blos Tius
25-05-2005, 14:07
Jesli cos sie nie podoba to wyjdz
Na tyle uhow to moj kumpel na 21 wzioł solo gsa. No ale gratz ;P
Raziel-Master
19-07-2005, 13:37
Mnie jedno zastanawia gdzie sa pokazane skille!!!!!!!! 8o
Ufocznik
19-07-2005, 15:21
Czasami mi sie zdaje ze na tym forum 99% uzytkownikow to nooby -.-
Po 1. on wcale sie nie podniecil ze tylko 16 uhow mu poszlo, tyle mu poszlo to napisal
Po 2. tylko gadacie ze "ja na 10 lvlu solowalem, ja na 15 blablablabla" i kogo to obchodzi? ja jak jeszcze gralem na valorii to expilem sam na dragach i nie uwazam ze to taki wyczyn -.-
Po 3. co chcecie od jego skilli, przypuszczam ze wiekszosc ludzi ktorzy sie tu wypowiedzili wcale nie maja takich skilli jak napisali tylko maja chore ambicje i dodaja sobie po 10 skilli albo pisza ze zsolowali z 8 a nie z 18 uhami zeby nie bydz wysmianym -.-
@Mack Abadrak
nie wiem czy zauwazyles ze on jest knightem, tez na 28 lvlu solowalem bez uhow ale paladynem, a jesli solujesz knightem to wrzuc screeny inaczej ci nie uwierze
Odechciewa mi sie wogole wchodzic na to forum jak widze takie posty ludzi z chorymi ambicjami.
Respeckt dla mniejszosci ktora zamiast wymyslac sobie jakies glupoty po prostu pogratulowala
@topic
Szkoda ze 1 ss. Solujac na nowym servie z takim eq to nie jest tragiczny wynik... :P
Dzienciol
19-07-2005, 15:51
Ja powiem to tak.
Po pierwsze gratuluje Solo dragona.
Po drugie rzeczywiscie masz za slabe skile jak na ten lvl i to o wiele za slabe ale to nie powinno nikogo obchodzic kto ma jakie skile gra jak chce, moze chce poexpic do 30 lvl a pozniej skilowac? to jego broszka
Po trzecie nie wiem czemu sie tak bulwersujesz kazdy mówi wlasne zdanie, chyba liczyles sie z tym jezeli wstawiasz zdjecie swojego pierwszego zabitego smoka na 28 lvl i z skilami 61/59 i strata 16 Uh , no bo chyba nie liczyles na owacje z tego powodu.
Po czwarte 100k to nie sa az takie strasznie duze pieniadze ( nie no pewnie ze duze) ale ja kupilem sobie gs za 55k i zbieralem na niego 3-4 dni Druidem oczywiscie , wiec wystarczy tylko chciec.
Ja rowniez czekam na swojego pierwszego zabitego smoka, mam jednak nizyszy lvl o wiele ale za to skile lepsze tez o troszke ( wszystko w opisie) ale po prostu sie boje ze mnie zabije i strace eq.
Tyle Pozdrawiam
wlasnie przed chwila ubilem demona palkiem 10lvl skile 40/20 solo ... jak chcecie skrina to dam
Mac'Murray
20-07-2005, 15:40
NO ładnie, a ile uh poszło ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.