Pokaż pełną wersje : Jak dostać się do kilku miejsc?
Quaramin
18-05-2005, 19:59
Jak dostać się do tych miejsc?
Calcanea
Saeries Heaven
Wicked Isle
Bonor's Eye
Taka mała wyspa na pólnoc od Tibianica i wschód od wyspy królów
Mam PACCA jakby co.
lukaszgo3
18-05-2005, 20:05
Jak dostać się do tych miejsc?
Calcanea
Saeries Heaven
Wicked Isle
Bonor's Eye
Taka mała wyspa na pólnoc od Tibianica i wschód od wyspy królów
Mam PACCA jakby co.
Przyznam że pierwszy raz o tym słysze ;)
a tak btw skąd to wziołeś?? :D
Wydaje mi sie że te miasta będą dostępne w następnym upade :)
Na wszystkie miejsca z tej listy prócz ostatniego na 99% nie można się dostać. Na ostatnie właściwie też nie, gdyż jest to wyspa GMów.
Quaramin
18-05-2005, 20:10
1.To po co Saeries Heaven takie wielkie zrobili Wiem, że na fibuli jest quest (wiecej ani słowa) i może jakoś tunelami.
2.Wyspa GMow? Po co im skoro nie widziałem na Arcani żadnego...
3. Po co CIP soft robi wyspy, na które nie da się dostać. Prosze o więcej odpowiedzi.
1.To po co Saeries Heaven takie wielkie zrobili Wiem, że na fibuli jest quest (wiecej ani słowa) i może jakoś tunelami.
3. Po co CIP soft robi wyspy, na które nie da się dostać. Prosze o więcej odpowiedzi.
Nie wiadomo nawet czy te wsypy istnieją w grze, może po prostu gość co rysował mapy na tibia.com stwierdził że tam za dużo pustego miejsca to dorysujemy tam wyspę.
2.Wyspa GMow? Po co im skoro nie widziałem na Arcani żadnego...
Nie widze związku:P. Ale do tego miejsca możemy być niemal pewni że istnieje, były zdjęcia jak Guido teleportował tam jednego gracza (tylko po to żeby go zabić wprawdzie), i na Tibianews chyba też coś było od Excessusa...
Quaramin
18-05-2005, 20:16
Nie wiadomo nawet czy te wsypy istnieją w grze, może po prostu gość co rysował mapy na tibia.com stwierdził że tam za dużo pustego miejsca to dorysujemy tam wyspę.
To by było smutne. CIPy powinny zrobić pełno małych wysepek.
BTW: Na zachód od Fortecy Orków jest jeszcze jakaś.
lukaszgo3
18-05-2005, 20:17
2.Wyspa GMow? Po co im skoro nie widziałem na Arcani żadnego....
1. Mapka jest standardowa do wszystkich światów, więc wszedzie są te wyspy
2. Możliwe że są to wyspy przeznaczone do zebrań GM'ów
3. Albo wyspy są tylko kuszącą tajamnicą jak większość ;)
Quaramin
18-05-2005, 21:04
Ta mapka jest tu: MAPKA (http://members.lycos.co.uk/fotoforumm/tibiaclassic.gif)
Patimrok
18-05-2005, 21:23
ta mapka jest zupełnie inna niż na tibia.com O.o a z tymi wyspami to nie mam pojęcia, do tej pory nie wiedziałem, że istnieją
El'Magnifico
19-05-2005, 16:47
Na faeries heaven da się dostać :P tunelami z fibuli
na banor's eye tunelami z jakiejś lodowej wyspy.
Isle of the ancient kings- ghost land
a jak?
Pick me pick me- krzyczy ziemia :p
Kumagoro
20-05-2005, 12:37
Mo.żna się było dostać na Calcaneę, nie na Faeries Heaven. (o calcanei jest książka, wyspa opustoszała z powodu ataku GSa i tego się należy tam spodziewać, ale wejście już usunięto i wyspa to legenda jest...
skryhull
04-10-2005, 19:33
tez jestem tego ciekaw ale nie wszedzie jest bezpiecznie
na fibuli sa przeciez dragi i inne potforki ;p a tak pozatym to moze miec zwiazek z jakimś questem czy czym w koncu nie wszystkie questy zostały zespoilowane (bazyliszek, warlord sword, screwdriwer kurika, great axe i kij wie jakie jeszcze...) wiec Use the power of pick and shovel
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.