Pokaż pełną wersje : Snooker Party
Tak... mielismy juz turniej w Pool 8, jednak cieszyl sie on srednim zainteresowaniem. Kilka osob (w tym i ja) stwierdzilo, ze lepiej byloby zagrac w snookera - calkowicie popieram. Dlatego tez chcialbym oglosic, ze organizuje pierwszy FORUMOWY
TURNIEJ TIBIA.PL W SNOOKERA
Oto jak na chwile obecna wygladaja zasady:
Zapisy odbywaja sie od teraz (18.05) przez caly najblizszy tydzien (25.05) do godziny 20.00. Kazde zgloszenie zlozone chociaz minute po uplywie czasu bedzie IGNOROWANE
Turniej bedzie odbywal sie tu (http://www.gamedesire.com/online.game-snooker.billiard.html) lub tu (http://gryonline.wp.pl/gry.online-snooker.html) - jest to calkowicie obojetne, serwisy sa ze soba zintegrowane, wystarczy zarejestrowac sie na jednym z nich
Podzial na grupy/rozstawienie par odbedzie sie po zakonczeniu zapisow
Nagrod rzeczowych nie przewidziano, aczkolwiek wygrac mozna satysfakcje gwarantowana i wieczna chwale ;]
Terminy rozgrywania meczow beda ustalane bezposrednio przez zawodnikow, ktorzy dany mecz maja zagrac - jednakze zaznaczam, ze caly turniej chcialbym zakonczyc przed 1.06
Pod uwage brane sa tylko i wylacznie zgloszenia osob z forum tibia.pl - jezeli ktos spoza chce wziac udzial, to wystarczy sie zarejestrowac - to nie boli, a rejestracja trwa doslownie chwile ;)
Oczywiscie ja - jako organizator - zastrzegam sobie prawo do dokonywania DOWOLNYCH zmian zarowno w zasadach rozgrywki, jak i ewentualnych walkowerow/dyskwalifikacji zawodnikow. Oczywistym jest rowniez to, ze ja takze biore udzial w tym turnieju.
Zachecam wszystkich do wziecia udzialu, warto sprobowac, to nic nie kosztuje. Podkreslam jednak, ze snooker jest gra "nieco" trudniejsza od pool 8, wiec jezeli ktos serio mysli o wygranej, to lepiej niech troche potrenuje ;].
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIECIA UDZIALU
http://hoom.webpark.pl/snooker2.jpg
Dobra, zapisuj mnie...
BTW: Podobno ocipialem, nie? :>
nick: ostry1992
APELUJE DO WSZYSTKICH ABY PODAWALI SWOJE NICKI ZAREJESTROWANE W GAMEDESIRE (GRYONLINE.WP.PL)!!!
Ok, mnie tez zapisz, chetnie wezmne udzial
Moj nick Arsoix
Galarion
18-05-2005, 22:05
Ja tez chce, ja tez. Nick na gryonline: G414r10n. Musze sobie potrenowac troche :)(slaby jestem).
Mc macio
19-05-2005, 18:32
ja chetnie kogos opykam...nick(gryonline): vireus
Baron Kaldrick
19-05-2005, 20:16
Sign me in, again. Pewnie znów w dupę dostanę...
nikt^
Zapisz mnie, zapisz :-) Nick: Dechsta
Oooo jak ja dawno w snoka nie gralem, a mialem jakies 360 wins, 70 loses:P, zapisz mnie, nick *ryan* :]
O ja tez spróbuje swoich sił, jakbyś mógł to zapisz mój nick na WP to : raven880.
:PChcem się zapisać mój nick na wp :MC Bzik
ok, do tej pory swoj udzial zapowiedzieli:
hoomik
Kamos
Tasiu
Galarion
Mc Macio
morwi
Baron Kaldrick
Dechsta
Ryba-knight
Mordor
Bzik
liczba zawodnikow: 11
liczba dni do zakonczenia zapisow: 5
Shein Silvershadow
20-05-2005, 22:08
Sheinsilver gotowy do akcji:P
]v[ichal
21-05-2005, 09:56
wchodze w to :baby:
mój nick:
Kuzio_bdg
GG w razie potrzeby:
3844236
Kiki2005
21-05-2005, 09:59
Sign me in lol, nick kiki1992.
humm ostatnio byłem w półfinale:>Kamos będę musiał się zrewanżopwać:D.
Zapisuje się nic- rufirufi3
Chopkers
21-05-2005, 18:44
Czopkers zgłasza się do udzialu w zatrważających rozgrywkach w snookera...
wiem iż wielu z nas moze z tej walki nie wrócic, jednak i tak poświece dla dobra kiszonych ogórkow!
SiR! yes, SiR
nick, jak sie domyslacie : Czopkers
To kiedy odbędzie sie turniej :]?
mm... tak... niestety, stalo sie kilka nieprzewidzianych przeze mnie rzeczy, i krotko mowiac - do polowy czerwca nie moge zabrac sie za rozgrywanie turnieju. Jezeli chcecie, to grajcie beze mnie - jezeli nie, poczekajcie te 2 tygodnie. Na forum tez bede wpadal raczej okazjonalnie, wiec decyzja nalezy do was.
Może ja mogę się wziąść za organizacje...? -.-
To bierz się... Mi to zwisa z kim będe grać.
Napisz nam potem na priv date turnieju :]
dobra... sprobujmy cos z tego wyciagnac.
lista uczestnikow:
hoomik
Kamos
Tasiu
Galarion
Mc Macio
morwi
Baron Kaldrick
Dechsta
Ryba-knight
Mordor
Bzik
Shein Silvershadow
]v[ichal
Kiki2005
vaviec
CzOpKeRs
liczba uczestnikow: 16
wiec ja to widze tak:
dzielimy sie na 4 grupy, w ktorych rozgrywki tocza sie systemem "kazdy z kazdym" do 3 wygranych. Punktacja obejmuje liczbe punktow zdobytych i straconych (tak samo jak w tabeli np. EBL (http://ebl.pl)), takze jezeli jacys zawodnicy beda mieli na koncie tyle samo wygranych i przegranych, to pod uwage bierze sie jeszcze stosunek punktow zdobytych do straconych (mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi). 2 najlepszych zawodnikow z kazdej grupy przechodzi do cwiercfinalow, od ktorych rozgrywka toczy sie systemem pucharowym (rowniez do 3 wygranych). Podzial na grupy:
GRUPA 1:
hoomik
Mc Macio
Ryba-knight
]v[ichal
GRUPA 2:
Kamos
morwi
Mordor
Kiki2005
GRUPA 3:
Tasiu
Baron Kaldrick
Bzik
vaviec
GRUPA 4:
Galarion
Dechsta
Shein Silvershadow
CzOpKeRs
Terminy rozgrywania meczow do uzgodnienia miedzy zawodnikami. Dobrze by bylo, jakbysmy turniej skonczyli przed wakacjami ;)
Enjoy
Chcialby sie umówić z rywalami z mojej grupy . Czekam na prywtne wiadomości, posty w tym temacie, bądź na moje GG 2597321 <pisać często nie widoczny>
Chcialby sie umówić z rywalami z mojej grupy . Czekam na prywtne wiadomości, posty w tym temacie, bądź na moje GG 2597321 <pisać często nie widoczny>
Spoko, kiedy ci pasuje?
@down
Nie ma sprawy.
Kiki2005
27-05-2005, 17:12
Kamos, Mordor pasi jutro około 16:00?
Baron Kaldrick
27-05-2005, 17:54
To kto ze mną będzie grał?
Baron np ja:
GRUPA 3:
* Tasiu
* Baron Kaldrick
* Bzik
* vaviec
Jak będziesz to sie odezwji na gg:4342438 to zagramy
wyniki do mnie na PW, zeby nie zasmiecac topicu. KAZDY gracz bez wyjatku musi przyslac do mnie wynik meczu na pw wedle nastepujacego wzorca:
rozgrywka nr.1:
wygrana: hoomik
pkt zdobyte przez:
*hoomik - 1337
*ktostaminny - 666
rozgrywka nr.2:
wygrana: hoomik
pkt zdobyte przez:
*hoomik - 1234
*ktostaminny - 997
rozgrywka nr.3:
wygrana: ktostaminny
pkt zdobyte przez:
*hoomik - 0
*ktostaminny - 456
Maksymalna ilosc rozgrywek w jednym meczu to 5 (do 3 zwyciestw). Jak juz wspominalem, male pkt tez sa wazne, wiec zapisujcie je sobie gdzies po kazdej rozgrywce.
eeeee a chciałem zacząć za Kamosem;(.No nic trudno...Witam moich rywali i pytam się o godzine starcia?Dziś i jutro mam wlaściwie cały dzień wolny bo jestem chory;>
Kamos, Mordor pasi jutro około 16:00?
Jeśli o mnie chodzi to spoksik, tylko napisz jkabyś mógł jaki pokój.
Baron Kaldrick
28-05-2005, 13:15
Vaviec, mozemy zaraz rozegrac..
Mc macio
28-05-2005, 13:26
no wiec
hoomik
Ryba-knight
]v[ichal
moj gg to:5146998
pasowalo by mi nawet teraz, ewentualnie. do 16
ok pierwszy mecz grupy trzeciej się już odbył.
vaviec(rufirufi3)-Bzik(MC_Bzik) 3-0
1-0 Bzik przerwał gre przy dużej przewadze vavca
2-0 67-31 dla vavca
3-0 ostatnia bila a Bzik poddał gre...rówznież duża przewaga vavca.
Myślę że za walkower powinno być jakieś 80-0 czy cuś takiego :P
Baron ja jak mówiłem moge dziś o każdej porze.
do ****y nedzy, chyba napisalem wyraznie i po polsku - WYNIKI WYSYLAC NA PW !!!!!
za walkowera jest 80:0 dla osoby wygrywajacej, tak nawiasem mowiac. Warto imo jednak grac do konca, zeby chociaz troche pkt nadrobic. Wkrote umieszcze w necie tabele jakas dokladniejsza, tylko musze ja najpierw zrobic ;P
//edit:
no i jest tabela (http://hoom.webpark.pl/snooker.xls)
Połowa czerwca~.-tyle mieliśmy czekać.Wogóle ktoś o tym jeszcze pamięta?
to czemu nie gracie meczow? Co, mam was prosic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.