Pokaż pełn± wersje : Beholdery
NigMorOd LianO
19-05-2005, 14:35
MAm pytanko.Czy jest gdzies jaki maly respawn beholderow tak 1 lub 2 i czy ze skillami takimi jak w podpisie dam sobie z nimi rade.Z gory thx :D
niedaleko thais jak się idzie na północ ci±gle to wkońcu napotkamy na małe jezioro... to po jego prawej stronie jest bagienko... przechodzisz przez nie i na ¶rodku tego bagna s± kamienie i po ¶rodku dziura... narazie spotkałem tam conajwięcej 2 beholdery
Mapa respawnu wzywa [http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn]
Poradzisz sobie z pojedynczym Bh, z dwoma naraz pewnie też, jednak nie polecam tego. Przed kilkoma updatami beholdery były całkiem przyjemnymi stworzonkami, exp niezgorszy a i zarobić można było. Teraz skubaniec ssie mane i wogule jaki¶ taki strasznie upierdliwy sie zrobił (Widać CipSoft ustalil już zasade: potwór magiczny = kijowy exp, kijowy loot, odrobina nieuwagi na niskim lvlu i padasz, a beholder z niej odbiegał to go upgrejdneli)
Tyran-ziom
19-05-2005, 14:41
Z takimi skilami powiniene¶ bez problemu dać sobie rade. ;) Fajne miejsce to bagienko koło jeziorka w thais,Kazo w drodze do dp i wiele innych w całej tibii. :evul:
:cup: Lunara 4ever :cup:
NigMorOd LianO
19-05-2005, 14:47
Dalbym rade dwom z backpackiem hmmkow ??
pogromca buleczek
19-05-2005, 15:10
hmmy sie przydadza ale o uhach niezapomnij ja dzis chwile nieuwagi mialem i padlem na 2 beholderach oba byly juz na redzie wiec odpuscilem z uhem a one puscily 2 comba razem 170 (o.O) i padlem, lepiej pojsc na cyce gdzie loot moze jest troche gorszy ale barddzo bezpieczny exp bo niewala na dystans ;]
El'Magnifico
19-05-2005, 15:28
MAm pytanko.Czy jest gdzies jaki maly respawn beholderow tak 1 lub 2 i czy ze skillami takimi jak w podpisie dam sobie z nimi rade.Z gory thx :D
Triangle tower.
Tam masz spawn 1-2 max.
Szybki respawn.
Aaaaaa... i bierz UH ze sob±.
I jeszcze- bij z boltów najlepiej, oraz leć na tego beholdera, a nie stój w oddali od niego.
Ja tam solowałem je z 1 UH na 11 lvl'u ze skillami 40/23
dasz rade na pewno... ale uważaj ja mam lepsze skille i level niż Ty a jednak wczoraj padłem od beho... potrafi± walić nawet po 60, a szczególnie gdy masz mało HP
El'Magnifico
19-05-2005, 15:33
dasz rade na pewno... ale uważaj ja mam lepsze skille i level niż Ty a jednak wczoraj padłem od beho... potrafi± walić nawet po 60, a szczególnie gdy masz mało HP
LOL!!!!!!!
To ty newbie w takim razie jeste¶...
NigMorOd LianO
19-05-2005, 15:35
ALe jak bede podchodzil blisko to skeletony przywolane beda mnie walily
Szkielety to nic ale BH potrafi raz nie uderzać wcale, a raz wyłożyć 5-6 hitów naraz po 40 (tak nawet do 240!) i wtedy może być problem. Z nim jest jak z hunterem - nieprzewidywalny :/
LOL!!!!!!!
To ty newbie w takim razie jeste¶...
lol to ty jestes newbie on jest napewno bardzej doswiedczony niz ty
wiec zamknij to czym mowisz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.