zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Insecurity: Strony wyciagające hasła

PeNTiaK
07-03-2004, 21:02
Ostrzegam przed stroną www.tibiafan.prv.pl na którą wszedłem przez przypadek (chyba z tibia.gamigo.de).
W dziale triki znajduje się ling to "strony tibia.com" a tak naprawdę do www.tibialogin.prv.pl - także nie radzę na nią wchodzić.

Najlepiej jakby forumowicze napisali w tym temacie jeszcze pare niebezpiecznych stronek, któe mają na celu shackowanie konta. Może uchroni to niektórych newbiech przed utratą radości płynącej z tej gry. :))

Aexer
07-03-2004, 21:07
NAJWAŻNIEJSZE !!!
1.Podawaj tylko haslo na www.tibia.cm
2.Nie podawaj na żadnej stronie hasel nawet jak by cie matka na kolanach prosila :)

CIpo'wie pisali wilele razy o niepodawaniu hasel i mam nadzieje ze sie nikt nie nabierze... 8)

PeNTiaK
07-03-2004, 22:56
Żeby było jasne to ja się nie dałem na to złapać. Przestrzegam tylko przed tym innych.

Aexer
08-03-2004, 13:37
No ja mysle ze nikt sie nie zlapie na taki podstep :P

Chomik
08-03-2004, 16:22
Gdybym wiedział kto to zrobił to ten ktoś by już miał rooka

Ketibro
09-03-2004, 00:35
Oryginalnie dodany przez Aexer
NAJWAŻNIEJSZE !!!
2.Nie podawaj na żadnej stronie hasel nawet jak by cie matka na kolanach prosila :)

CIpo'wie pisali wilele razy o niepodawaniu hasel i mam nadzieje ze sie nikt nie nabierze... 8)

Ekhmm. Czy mi sie wydaje czy mam wchodzic na strone www.tibia.cm >> cm << jaki to jezyk ? :D

Bobercjusz
09-03-2004, 10:33
Oryginalnie dodany przez Ketibro
Oryginalnie dodany przez Aexer
NAJWAŻNIEJSZE !!!

Ekhmm. Czy mi sie wydaje czy mam wchodzic na strone www.tibia.cm >> cm << jaki to jezyk ? :D

Echh. Wszystko żeby nabić posta...

Co do tematu to są tylko 2 miejsca do podawania haseł:
www.tibia.com (http://www.tibia.com)
Oraz:
Tibia***** <--- Plik gry w katalogu Tibia w Program files na dysku C:\
I jeszcze 1:
Tutaj ]:-> ([email protected]) (żartuje :P )

A i jeszcze jedno... Nigdy też nie ściągajcie clienta tibii z obcych stron, bo kto wie czy też nie będą nafaszerowane Keylogerami.

Bigvirus
09-03-2004, 12:48
Jest niestety durzo takih stron...
NIe znam ich ale raz sie tak nabralem i mialem konto niedosc ze banned to jeszcze haked;/

Gumski
09-03-2004, 19:38
alleluja!!! dziekuje po stokroc!! ja bylem kilka razy na tej stronie ale nie wiedzialem ze robi takie jaja. teraz ja omijam z daleka. THX!!!!!