Pokaż pełną wersje : 40 elite blokuje Dragon Lorda!!
Witam :)
Chciałbym pokazać wam filmik z próby blokowania DLa przez mojego kolege 40 elita. Próba oczywiście się powiodła :p Umieszczam dwa filmiki z tej próby: 1 nakrecony przezmnie czyli Thus Furaor 2. nakrecony przez mojego kolege, knighta.
1. http://rapidshare.de/files/1859476/okon_DL.rec.html
2. http://rapidshare.de/files/1859446/lord.rec.html
Życzę miłego oglądania.
UWAGA!!
Nie róbcie tego w domu ponieważ grozi to śmiercią. Zostawcie to dla zawodowców!! :D :D :D :D
Żartuje przecież:P
Colier Scoredyne
19-05-2005, 19:53
Taki sobie filmik, bo to nie żaden wyczyn. Mój kolega blokował DL'a na 20 lvl'u i przeżył. Zeszedł mu wtedy bp uhów.
Danthorr
19-05-2005, 19:59
fajnych masz kolegów, looterów...
coś czuje ze czeka ich za to kara -.-
wiem że to nie jest żaden wyczyn zblokowac dla na 40 lev, tylko chodziło o to że to był 1wszy dl blokniety przez kumpla :(
A co do loota to zostawie to bez komentarza:D Tak robią wlsanie koledzy z Rl i z tibii :D 100% zaufania xD
39 blokuje demona a 40 lev dla nie bloknie nic trudnego...
Palladni
19-05-2005, 22:50
Mój kolega noob (Pozdro :P) bloknol Dl'ka na 35 lvlu tracac 2 uhy :]
Niema czym sie chwalic ale bloknij Behemota albo Demonka, to bedzie kuul.
Koleś dał filmik żeby pokazać ze bloknął DLa na 40 lvlu .A wszyscy mówią że to nic wielkiego.To że jakiś 39 bloknąl demona(pewnie z 3 osoby go uhały a demona biło 5 sorców:P) to jest wyjątek jakich bardzo mało.A tak wogóle mniej wiecej połowa filmików co oglądałem z blokerem na 40lvlu (chodzi mi o DLe)kończy sie jego śmiercią.
szalu nie ma widzialem filmik jak knight 21 lvl blokwoal dl-a ( tylko 1 uh )
El'Magnifico
20-05-2005, 14:10
fajne, gratz, ale kolegów masz przy***anych!
Heh, nic wielkiego...sam blokowalem na 40 lvlku dl+drag :)
no ale gratz :]
No coz, wypada pogratulowac, sam na takim lvlu pewnie bym sie nie odwazyl. Jednak wyczyn ten to nic wielkiego, moze troche Ci sie rece trzesly przy uhaniu.
Pozdro !
crop town
21-05-2005, 13:51
eloo ziomy nie oglądałem filmiku ale co to takiego ze 40 lvl blokuje dragona to chyba normalka co nie ?? :p
matkow21
25-05-2005, 21:37
nieno film sredni ale bloknonc dl na 40 lvl to lipa z takim lvlelikiem niektorzy demonka bioro :)
Angel of Death
27-05-2005, 22:56
No fakt wyczyn wielki to nie jest ;- ) ja dzisiaj też na 40 lvl'u blokowałem DL'a + drag : P A ten Krzysiek do blokowania dragów stworzony nie jest :P jakoś nie bardzo mu to szło
Afff , wiem z GS'em sie DL'a nie blokuje ^^ ale z początku miały być same dragi :P
http://members.lycos.co.uk/angel1122/Dl+drag.JPG
Gohan Demon
28-05-2005, 01:21
Muahahahaha no i co z tego ?? co to za wyczyn :o moj kumpel bloknol demona na 42lvlu z skilami okolo 75/75.Dawalem filmik B)
Lord Stel
28-05-2005, 22:04
Fuks i tyle :D
DL potrafi takie combo puścić, że 50 knight się zwnie, więc dziwie się, że tyle osób się chwali bloczeniem DL'a. Widać, każdy sie uczy na błędach.
A tak btw. Gz fimiku i szczęście (przeżycia :P)
Gl w next huntach
PozdRo 4 ju
Mój kolega noob (Pozdro :P) bloknol Dl'ka na 35 lvlu tracac 2 uhy :]
Niema czym sie chwalic ale bloknij Behemota albo Demonka, to bedzie kuul.
Bloknac Behe na 40 lvl nie jest problemem, a co do demona to wiem ze koles zablokowal na 36 chyba lvl.
Gratz wiem ze 1st dl zawsze najtrudniejszy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.