Pokaż pełną wersje : Dlaczego nie isc w pewne miejsce na low level.
pokazane to jest obrazowo. Pragne zwrocic wam uwage co zabralo takiego hita zmutowane ps :D
http://www.angelfire.com/yt3/trmv/tibia/
Nic tam nie widac... o co chodzi?
Czy to możliwe, aby Cię zabił Poison Spider?? Z tego ss'a widać, że chyba tak :(
Czy tam przypadkiem nie pisze
You lose 157 hitpoints due to to an attack by a poison spider. ?
jesli tak to chyba jakis Giant poison spider :P
Maciosek
19-05-2005, 21:27
Eee, no niby ci poison spider zabrał te 157 HP, ale tego pajączka tam, nie ma. Ja pzynajmniej go nie widze. -.-
Heh. Dość znane miejsce. Jest to drzewko które nie lubi ludzi ;)
Po wejściu na tamto pole dostaje się 200 poison damage... ten dmg od poison spidera to jakiś bug albo co :). Finito.
Fakt, nie należy tam wchodzić na low lvlu, bo się nie wyjdzie :)
heh na stronce widnieje napis Kiledy by poison :S duzy to nie wyjasnia to pewnie jakis bug.:P
heh na stronce widnieje napis Kiledy by poison :S duzy to nie wyjasnia to pewnie jakis bug.:P
Sam jesteś bug. To normalna część gry, to drzewo tak działa po dotknięciu.
Dj Nekro
20-05-2005, 08:09
Huhu, kolega mi opowiadał o czymś takim, że przeszedłobok drzewka miał 8lvl... i... drzewko miało go na raz:(
Niewarto mieć nieskie lvle :D
To nie bug naciskajac na drzewo dostaje sie za 200hp (jak ams zmneij to padasz) dostaje sie tez klucz do paradox tower:P
uhm
dostal 157 bo tyle mial hp .... ale ze posion spider to se dpisal albo blad ...(czyt. fake or bug)
PharadoX
20-05-2005, 15:56
Mam pytanko , czy wczesniej poison spider zaatakował i zapojzonował cię i na dodatek go niezabiłeś? Jeśli tak to może obrażenia pajączkowe i twoje wejście na pole z trapem jakimś cudem się połączyły i wyszło to co widać.
Raz miałem podobnie: Pk mnie bił i miałem laga , po lagu : You lose 510 hitpoints due to an attack by <Pk>. n/c :p
Nie ! nic takiego ine mialo miejsc a bug chodzi o to ze poison spidera tam nie bylo i pozatym nie wali takich hitow!
Czy sie wam też to zdjęcie ładuje 10 minut ?? :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.