Pokaż pełną wersje : 17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka
Drazharm
19-05-2005, 20:48
Film nagrywany przez 117 knighta z Legokrutgurka, wrogiej gildy prawie calkiem zlozonej ze szwedow.
Chlopcy zrobili desant w Ab'Dendriel i cos im nie wyszlo.
11:1 dla SF czyli dla nas. B)
Podziekowania dla polakow z ab ktorzy dzielnie odpierali potop szwedzki i pomagali SF. xD
http://rapidshare.de/files/1823568/Manur_rattar_kvinnor.rec.html
Name: Mataca
May 17 2005, 17:56:15 CET Killed at Level 114 by Abu Loppez
Name: Hawek
May 17 2005, 18:29:52 CET Killed at Level 110 by Drazharm and by Pollbull
Name: Rulabim
May 17 2005, 18:05:58 CET Killed at Level 91 by Drazharm
Name: Deeamonicuz
May 17 2005, 18:33:23 CET Killed at Level 80 by Adi Gotti and by Qazo
Name: Rune Mo
May 17 2005, 18:11:39 CET Killed at Level 56 by Dragoholikus and by Abu Loppez
Name: Fox Flame
May 17 2005, 18:24:08 CET Killed at Level 68 by Dragoholikus and by Melon
May 17 2005, 18:33:12 CET Killed at Level 66 by Minavand
Name: Cawos
May 17 2005, 18:22:03 CET Killed at Level 50 by Urbexx
Name: Neanin
May 17 2005, 18:23:46 CET Killed at Level 55 by Urbexx and by Abu Loppez
Name: Cleytion
May 17 2005, 18:22:58 CET Killed at Level 56 by Drazharm and by Dragoholikus
May 17 2005, 18:35:51 CET Killed at Level 55 by Dragoholikus and by Adi Gotti
patrikoz
19-05-2005, 21:27
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni :) Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.
Drazharm
19-05-2005, 21:30
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni :) Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.
Nie jestes na bierzaco, od miesiecy nie robie PA na polakach. Zyskalismy sobie wielu sojusznikow dzieki temu. ;)
patrikoz
19-05-2005, 22:04
@Draz - Polak, Szwed, Rumun, Rosjanin... Ale zawsze GRACZ!
@Cors Ent - Taaaaa... Zero krytyki, podziw ONLY... socjalizm come back? ^^
Cors Ent
19-05-2005, 22:23
czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac
ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam
@topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie :)
patrikoz
19-05-2005, 22:44
czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac
ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam
@topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie :)
Gratz Cors Ent, You Advanced In Editing. Koles napisal Hail <nazwa Szwedow>, Pi...[cenzura-cors] SF! Styl taki ze glowa boli, szkoda ze nie deadles.Ale ladnie sie wpakowales w sam srodek Szwedow, farta miales...
Cors Ent
19-05-2005, 23:22
Gratz Cors Ent, You Advanced In Editing. Koles napisal Hail <nazwa Szwedow>, Pieprzyc SF! Styl taki ze glowa boli, szkoda ze nie deadles.Ale ladnie sie wpakowales w sam srodek Szwedow, farta miales...
Na przyszłosc:
- wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz
- zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora...
- nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów...
btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł.
widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego
patrikoz
20-05-2005, 00:17
Na przyszłosc:
- wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz
- zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora...
- nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów...
btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł.
widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego
I tak nie poniesiesz, zadnych konsekwencji jak napisze do Mata czy Droma, wiec po co? I tak pewnie Ci przyznaja racje :) Lol Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili... Mowisz tak o organizacji, a pamietasz dead Hega na Edron? Sfilmowany przez Nitrosa. Potem dwoch cheatorem sie udalo, wyjsc z gry jak byli trapped. Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was. W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda :P
Drazharm
20-05-2005, 00:21
W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda :P
buhahahaha lamusie idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.
patrikoz
20-05-2005, 00:35
buhahahaha lamusie idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.
Ehhhhhh... lamusie? No, stary, wybacz, ale ja bym tu sie pokusil o watpliwosc, kto jest lamusem, ja czy Ty? :) W bierki to Ty sobie mozesz pograc o ile Twoj poziom intelektualny jest na tyle wysoki, ze potrafisz zrozumiec zasady tej gry... "Wojna to najlepsza rzecz w tibii" - Uwierz mi, lamusie, ze dopoki nie zaczniesz przegrywac, to moze byc najlepsza... Dopoki nie zaczniesz masowo ginac... Ja tam wole expic, i cieszyc sie gra, a nie utrudniac ja innym (i sobie przy okazji)...
Drazharm
20-05-2005, 00:45
Ehhhhhh... lamusie? No, stary, wybacz, ale ja bym tu sie pokusil o watpliwosc, kto jest lamusem, ja czy Ty? :) W bierki to Ty sobie mozesz pograc o ile Twoj poziom intelektualny jest na tyle wysoki, ze potrafisz zrozumiec zasady tej gry... "Wojna to najlepsza rzecz w tibii" - Uwierz mi, lamusie, ze dopoki nie zaczniesz przegrywac, to moze byc najlepsza... Dopoki nie zaczniesz masowo ginac... Ja tam wole expic, i cieszyc sie gra, a nie utrudniac ja innym (i sobie przy okazji)...
oczywiscie, wolisz siedziec na trollach. widzisz synku, mnie exp nie bawi. exp dla mnie to praca, zeby potem sie bawic i w pelni wykorzystywac potencjal postaci. w tibii wszystko osiagnalem wszystko co chcialem. jedyne wyzwanie ktore mi pozostaje w tej grze to pvp i ew jakis bardzo ciezki quest.
rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi ;(
patrikoz
20-05-2005, 01:13
oczywiscie, wolisz siedziec na trollach. widzisz synku, mnie exp nie bawi. exp dla mnie to praca, zeby potem sie bawic i w pelni wykorzystywac potencjal postaci. w tibii wszystko osiagnalem wszystko co chcialem. jedyne wyzwanie ktore mi pozostaje w tej grze to pvp i ew jakis bardzo ciezki quest.
rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi ;(
Ehhh, dobra widze, ze mnie tu kur..cze zniewazasz, i czujesz sie lepszy bo grasz dluzej i masz wiekszy lvl... Ja mam chara 30 lv knajta, ale tez 26 MS na Iridii i tak - exp to dla mnie no do 28 lvla kiedy sie expi na larvach to rzeczywiscie meka, ale gram bo wiem, ze od 28 lvla moge summonowac DSa i expic na dragach i necro. Wiem, ze Ty mogles bic bugi, trolle na 30 lvlu, lecz zaufaj mi , ze ja tak nie robie.. Pozatym "14-letnimi ziomkami", nom jesli uwazasz ze kazdy kto jest mlodszy od ciebie jest ciota, to sie mylisz... Bywaja 18-letnie szmaty, a bywaja dobrzy 10-latkowie, wiek nic nie znaczy. Rybki warto polowic czasem, chocby dla zabawy i posiadania rybek do robienia explo, na pozniejszy exp. Tibia to gra i ma sprawiac przyjemnosc, ty powinienes grac w diablo2 jak szukasz wyzwan...
Mystic Bosman
20-05-2005, 01:36
I tak nie poniesiesz, zadnych konsekwencji jak napisze do Mata czy Droma, wiec po co? I tak pewnie Ci przyznaja racje :) Lol Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili... Mowisz tak o organizacji, a pamietasz dead Hega na Edron? Sfilmowany przez Nitrosa. Potem dwoch cheatorem sie udalo, wyjsc z gry jak byli trapped. Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was. W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda :P
Mimo ze zawsze nielubialem Drazharma za jego PA na Polakach ;) kture rzekomo bylo dawno to musze powiedziec ze Patrikoz jestes idiotą - puscilbym polowe armi na tyly i bylo by po was - HAHAHA czlowieku ty niewiesz co piszesz , nikt niejest glupi by zdychac , w grupie sila a nie ze ich sobie tak o wezniesz , ja widzialem jak w kolesi lataly sd i 10 uh naraz , a tam kto by kogo uhnol skoro kazdy by o sobie myslal? zastanow sie , niemam moze zdolnosci pvp bo gram na npvp ale wiem co mowie :)
Co do tematu
Good work , szkoda ze Manur czy jak mu tam uciekl xD Polacy z Ab rlz :P
Dr. Omader
20-05-2005, 02:44
Krytyka nazywasz to, ze ktos napisal: "HAIL Legokrutgurka !!!!!!!! PIEPRZYC SF"
I co on tym wniosl do tematu poza tym ze zanizl srednie IQ? ;)
Wywalenie tego bylo jak najbardziej na miejscu, idiotyzmu nie tolerujemy.
Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili...
Cors ma 865HP, a tam bylo kolo niego kilku ludzi z poziomem 100~, jakby tylko potrafili sie zgrac, albo wiedzieli ze jest cos takiego jak Team Speak to zrownaliby go z ziemia...
Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was.
Taa, juz to widze, ludzie nie chcieli sluchac dowodcow swojej gildi ale ciebie by posluchali? ;)
Mieli prawie zero zgrania...
na innych servach pare dni i zgoda
Taa... szczegolnie na Antice ;) Tam tez sie leja prawie tak dlugo jak na Azurze :P
idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.
Jesli w podwodne bierki to ja jestem dobry ;)
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii...
rozumiem ze masz chara lvl 30
Level sie nie liczy, na antice jest czlowiek, ktory gra prawie od poczatku Tibii i ma 8~ level. Mowi, ze nie potrzebuje wiekszego. To ludzie, ktorzy mysla, ze w tej grze chodzi o zdobywanie co raz to wiekszego poziomu uwazaja sie za lepszych, a przewaznie nie maja pojecia o tej grze, poza takim, ze znaja miejsca respawnu guardow na pamiec, co do kratki...
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi...
@Cors: Kiedy Ci ta truskawka zniknie? ;)
Cors Ent
20-05-2005, 07:59
dzien wczesniej w duzej bitwie na edron tez byłem tak strapowany - tylko ze siedziałem w trapei z 2-3 razy dłuzej, a bili mnie ci sami goscie.
tylko ze u nas to generalnie nie trzeba mowic ze wszyscy maja uhac tego ktory ma ciepło. pozniej tylko słyszałem msgi "Cors ja w ciebie 5bp uh" czy jakies takie :D
jak to Urbexx ładnie stwierdził ze "od tylu uhów to świeciłes sie jak choinka" :]
a faktem ze jak Mataca sie nie mogł uhnac po sd co widac na filmie - i NIKT z Lego go nie uhnol to juz pomylka moim zdaniem.
a kiedy Hawek był w beznadziejniej sytuacji to wiekszosc Lego była juz w trakcie ucieczki do Carlin albo DB.
@Dr. Omader w poniedziałek w walce na edron zeby sie "przebic" do centrum bitwy to wybiłem z jakies dwa 12 lvle co mi na drodze stały i truskawka :(
pewnie szybko nie zniknie bo juz nawet we wtorek jakiegos uj dostałem bo czyjs noob char na mojej fire bombie zginol... ciezko na wojnie truskawke zgubic :(
voolygar
20-05-2005, 08:08
haha wiesz raczej uznal bym ze adi to power abuser ;] troche go znalem w przeszlosci
Kamzoreq
20-05-2005, 08:41
****a troche zwalilem sprawe przenosząc sie z Azura na Pandoria.Teraz widze, ze Polacy zaczynają miotac serwerkiem, a na Pandoira same szwedasy biegają.
@Draz~
Nie przejmuj sie noobami, tez uwazam ze wojna to jest to dlaczego gram w te gre. :) Gralem na Azurze dawno temu, wtedy to szwedzi rzadzili w Pa polakow. czas najwyzszy to zmienic ;]!
Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili... ehe, problem w tym ze przez pewien czas byl strapowany bez dostepu do drabinki a i tak nie padl
Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly Rotfl, a myslisz ze co oni zrobili? Anakin,Tano, Meldon i pare innych osob z calkiem wysokimi lvlami ( teraz dokladnie juz nie pamietam kto, ale byl tam tez pozniej m.in Hawek ) probowali wejsc nam na tyly .Tyle ze pare 70 lvlow ich spokojnie blokowalo i przy tym omal nie zabijajac niektorych z 50-60 lvlow z nich. Przez brak komunikacji podczas odciagania tych ktorzy weszli nam na tyly padl Jameha, ale i tak pare razy letaxin, ja czy pare innych osob biegalismy z calymi ich tylnymi silami na plecach, problem w tym ze chlopaki nie potrafili nas zabic, i bardzo latwo dawali sie odciagac od pola bitwy.
Nataxoku
20-05-2005, 11:16
Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ
wojna jest dobra w tibi jezeli nie uczestnicza w niej taki nooby jak np ty cors ent i reszta noobow z sf
patrikoz
20-05-2005, 15:38
Patrikoz jestes idiotą - Ja pierd... starzy tak na siebie mowia w domu czy skad to wyniosles, z piaskownicy?
Level sie nie liczy, na antice jest czlowiek, ktory gra prawie od poczatku Tibii i ma 8~ level. Mowi, ze nie potrzebuje wiekszego. To ludzie, ktorzy mysla, ze w tej grze chodzi o zdobywanie co raz to wiekszego poziomu uwazaja sie za lepszych, a przewaznie nie maja pojecia o tej grze, poza takim, ze znaja miejsca respawnu guardow na pamiec, co do kratki...
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi... - Gdybym dalej gral knightem z galany mialbym prawdopodobnie lvl 40~, lecz zaczalem na iridii :) Nie martw sie o mnie :]
Cors ma 865HP, a tam bylo kolo niego kilku ludzi z poziomem 100~, jakby tylko potrafili sie zgrac, albo wiedzieli ze jest cos takiego jak Team Speak to zrownaliby go z ziemia...
Lol, wchodzisz na drabinke i schodzisz, i tak ciagle a tamci nie umieja z sd trafic... a nawet jakby probowali wpakowac combo z sd to by pewnie ktos zszedl, i zabiliby swojego ...
Jesli w podwodne bierki to ja jestem dobry
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii... lol czy ty masz lodz podwodna i tam grasz? :( Z tym quake od tibii, to zgadzam sie.
Tia, imo wojna to najlepsza żecz w Tibii, i jako jedna z niewielu żeczy jeszcze posiada znamiona RPG w tej grze~
A dla elity na 10 lvlu każdy jest pa ^^ - "zecz" Gadziu, twoija nowa najlepsza "zecza" powinien byc slownik ortograficzny...
Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ MZ nudna gra :( ale fajni ludzie...
wojna jest dobra w tibi jezeli nie uczestnicza w niej taki nooby jak np ty cors ent i reszta noobow z sf
eeeeeeee Ty masz jakies kompleksy???
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;]
Lol, wchodzisz na drabinke i schodzisz, i tak ciagle a tamci nie umieja z sd trafic... a nawet jakby probowali wpakowac combo z sd to by pewnie ktos zszedl, i zabiliby swojego ...
l Ogladnij jeszcze raz filmik, ew. przeczytaj mojego posta, cors byl przez pewien czas trapniety bez dostepu do drabiny
patrikoz
20-05-2005, 16:10
Ogladnij jeszcze raz filmik, ew. przeczytaj mojego posta, cors byl przez pewien czas trapniety bez dostepu do drabiny
Wiem , Przemo tez :) Lol , ale od czego sa DFy i Desintegrate'y? Dla ozdoby ? Lol. Jakby dobrze gral to by sie tak nie dal.
eeeeeeee Ty masz jakies kompleksy???
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;]
LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz
Dobra ;] "żecz" - mój błąd :P
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie jest takie a nie inne...
Jako, że wojna jest jedną z niewielu rzeczy która nosi jeszcze znamiona RPG w tej grze. Bo chyba o pgowaniu 24/7 na guardach nie można powiedzieć, że ma to jakikolwiek związek z RPG. Dlatego właśnie zgadzam się z Drazharmem, że jednąz najfajniejszych rzeczy w Tibii są wojny.
A filmik niezgorszy, jednak widziałem lepsze :P
LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz
Mylisz się, juz pare widzialem.
patrikoz
20-05-2005, 19:44
Mylisz się, juz pare widzialem.
Lol to chyba z wojen na rooku. Widziales na tym forum wojne Kompaniet vs Triad z Iridii? Albo Ab Attack z Galany? Albo nawet chocby Elysia i UE SPAM... Ta wojna to shit.
Ta wojna to shit.
Niebyła aż taka zła. ;)
Lol to chyba z wojen na rooku. Widziales na tym forum wojne Kompaniet vs Triad z Iridii? Albo Ab Attack z Galany? Albo nawet chocby Elysia i UE SPAM... Ta wojna to shit.
Jak bys nie zauwazyl napisalem ze najladniejsza jaka widzialem NA WLASNE OCZY(chodzi mi o to ze nie zfilmiku etc.)Jak mam widziec wojne na Galana na zywo jak nie mam tam chara?.....
Valarian
20-05-2005, 21:10
ale szwedzi dostali wpierdyyy :) az milo bylo patrzec
jak ogladalem ten film widzialem na nim tylu kumpli z azurki ze az chcialbym znow do niej wrocic zastanawiam sie ciagle nad tym... Adval sie na filmie nawet znalazl hehe pozdro
ale najlepsze bylo to jak Vyldar przy dywanie stal niewiadomo nawet moze na afk a oni nie bili go tylko spieprzali na edron hahaha
GRATZ GRATZ GRATZ
powiem nawet HAIL SF!
Massacrator (Lookerra)
20-05-2005, 21:43
:p a co tam sie spytam z Vegas;p
Bo se wracam na Azurke;p
Ej no dajcie kiedy sie lejecie bo bym se jakoms wojne skampil;p
A nawet cos bym mugl pomoc;p
Walnac moge z sd za 100+;p
Z tym Power Absur.. nie wiem jak sie to pisze to nie wiem,ale kiedys se za mna zes se gonil i scaraba uhował;p
Ale go z SD walnalem i mnie nie tłukł;p
opolanin
20-05-2005, 22:25
Ja pi***e sprzedalem swoja postac moze Draz~ pamiętasz Czarka de'Cube :)
A teraz bym Powojowal :))
No no Szwedy ****y sie poloaczyly ale i tak przegraja :P
Dzieki ze przyjeles zeusa do Sf :P
Congratz Again :)
Aval'yah
20-05-2005, 22:46
Matko, ale rozórba -.-
Dobrze, że gram na Pacerze, tam raczej nie widuje sie takich scen ;)
Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)
Aha jeszcz jedno, niespodobało mi się jak powiedziales ze gada z 14latkami pod depo bo ja mam 15lat ;/ i ty tez kiedys miales :P wiecej szacunku Draz~ chociaz tyle co ja mam dla Ciebie :P
patrikoz
20-05-2005, 23:31
Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)
O mnie mowisz, wazelinko? ;) Masz 30 lvl widze, ja juz 27 lvl na nowym charze prawie , zrobia test-server i moze duelik? :)
ech... Ty nie wiesz co mówisz.... gram długo na tym servie i znam wiele osób z SF i zapewniam Cię, że nie są to nooby. Gdy na azurze żądził Divinitus to nikt nie postawił się tylko SF a było ich wtedy dosłownie paru. Tacy ludzie jak Draz~ Cors~ i wielu innych z gildi SF to naprawdę wielcy ludzie to im zawdzięczamy, że na servie nie dochodzi do sytuacji typu:
-Hi
-Hiya
-Swe?
-Nope
-Die!
Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać.
A tak na temat to filmik fajny zlokalizowałem na nim wielu znajomych :p
Gratz dla "wojsk sprzymierzonych" :p
Hail SF
Hail GoF
Hail DoF
Dragoholikus
21-05-2005, 11:31
Wiem , Przemo tez :) Lol , ale od czego sa DFy i Desintegrate'y? Dla ozdoby ? Lol. Jakby dobrze gral to by sie tak nie dal.
Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć
z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga
21-05-2005, 11:59
ech... Ty nie wiesz co mówisz.... gram długo na tym servie i znam wiele osób z SF i zapewniam Cię, że nie są to nooby. Gdy na azurze żądził Divinitus to nikt nie postawił się tylko SF a było ich wtedy dosłownie paru. Tacy ludzie jak Draz~ Cors~ i wielu innych z gildi SF to naprawdę wielcy ludzie to im zawdzięczamy, że na servie nie dochodzi do sytuacji typu:
-Hi
-Hiya
-Swe?
-Nope
-Die!
A cos takiego jest lepsze?
-Hi
-Hiho
-Pol?
-Nope
-Die!
Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać. Jak to mowia, lepiej pozno niz wcale, prawda?
@topic, gratuluje kolejnej, wygranej bitwy.
Jest to co zwykle, ktoś ma wyższy lvl to go krytykują, Gratuluje SF bo naprawde zrobili sporo dla Azury.
P.S Nie kłóccie się, bo to nie mam sensu.
Co do tej bitwy: z początku ze zgraniem było kiepsko, każdy walił w tego kogo miał najbliżej lub przypadkowo wybrał sobie za cel. Po czasie SF zgrało się ładnie :) 11:1 to niezły wynik :) gratuluje. Chociaż ja naliczyłam 8 dedów po stronie Lego~ :D, najwidoczniej pare mi umknęło :)
patrikoz
21-05-2005, 14:20
Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć
z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga
@Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=358033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic :D
A tam, w tej sytuacji sie dalo :)
@Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=358033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic :D OMG, najpierw mowisz ze cors nie byl trapniety, potem twierdzisz ze byl, ale jest noobem ze dal sie na tak dlugo trapnac - zdecyduj sie w koncu. Druga sprawa ze jak leca ciebie non stop sdki to uhasz sie, a nie myslisz o uzyciu df/desintegrate
Pearl Agata
21-05-2005, 18:30
Nie chce mi sie wszystkiego czytac po przeczytaniu poczatka kiedy ktos postronny pisze nie wiedzac o co chodzi...
Gratz SF:):)
Kto padł z SF ?? ;(
Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo :cup:
Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF.
Dragoholikus
21-05-2005, 22:39
Kto padł z SF ?? ;(
Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo :cup:
Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF.
Z SF padla jedna osoba w ab byla to jameha po swoim bledzie ;/
Lord Dreathan
21-05-2005, 22:52
wojna to najlepsza rzecz w tibii.
Zgadzam się co do tej kwestii. Gdyby nie wojny to Tibia byłaby nudną i monotonną grą ;)
Rondelman
21-05-2005, 23:57
Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie;)
Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie;)
Hehe co do tego tekstu Corsa to musze przyznać rację, że prezentował się trochę śmiechowo :D, ale trzeba mu wybaczyc :D a co do twojej strategii przybycia z carlin to nie mogę się z tobą zgodzić. Z początku SF mogło zostać zmiażdżone przez lego~ pod wieża, ale ze względu na brak zgrania szwedzi przegrali.
Adi Gotti
22-05-2005, 07:53
Az taki PA to ja nie jestem ;) co do tej bitwy to szwedzi nie mieli zgrania bo padl ich lider.... (Mataca) zanim sie pozbierali zdazyl pasc jeszcze Rulabim. Mnie tez trapneli co nie bylo trudne w tym tlumie, zyje chyba dzieki Franco De'Lago i reszcie co mnie uhala, bo sam nie dawalem rady. Szkoda tylko ze jak chcialem uciec to mnie franco bardzo dobrze blokowal :p
Adi Gotti
22-05-2005, 07:57
Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie, ale .... TO NIE JA UKRADLEM ~~ E PLATE ~~
@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^
Cors Ent
22-05-2005, 09:11
"We were, we are, we will be!!"
to generalnie nie tak sobie pisałem zeby smiechowo było...
był kiedys taki motyw pewnych okrzyków bitewnych jeszcze z czasów Mortalions~ ale to by za długo tu pisac...
a dlaczego takie cos krzyczałem?
ten text tez ma swoja osobna historie która długo by tu pisac.
w kazdym razie wiem ze adresaci zrozumieli przesłanie, a ja miałem swoja satysfakcje ze kolejny raz wkurzyłem chłopaków z Lego~ :]
Rondelman
22-05-2005, 09:35
Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie, ale .... TO NIE JA UKRADLEM ~~ E PLATE ~~
A ja myslalem ze z tym e-plate to sciema o0. Btw jak czasem sobie mysle o waszym(Drazharma i Adiego) PA to mi sie tylko moj rl kumpel przypomina Kujer :P
draz go pamieta a ty ?A co do strategii mysle ze jak by poplyneli do carlin i potem przeszli do Ab i zablokowali brame wyjsciowa 3 knightami (Nitros,Manur,Eldon) to by to lepiej wygladalo a pozatym zawsze mozna sie schowac za murem a tutaj pelen ostrzal z wszystkich stron no ale zrobili jak zrobili i dostali w du*e niemalo.Na koniec chcialem dodac dla ludzi ktorzy niesa w temacie ze nietylko tych dwoch panow PA na Azurze jest jeszcze taki Exmind ale to juz dluuuuga historia hahahahah
@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^
Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie :) zresztą jak zawsze i cmok dla niego :*
Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie
Szczerze mówiąc to "ściąganie haraczy od low lvli" nie jest zbyt miłe (szegulnie dla low lva :p [ jestem dysortem pls nie bijcie za "orty"]). Nie można zamykać świata na PA Draza i Adiego ponieważ na azurze PA jest bardzo częste np. Comus~ Kiantana itp.
Jeszcze raz Gratz zgrania jakim dysponuje SF i wojska z nim sprzymierzone :p
Cors Ent
22-05-2005, 13:35
@Riren :*
@Topic
zgrania w SF nie było duzo,
ktos pisał ze podejscie od Carlin było by złym pomysłem....
hmm
SF chciało walczyc w Ab, zebralismy sie tam wszyscy.
było 99% pewnosci ze pojda od Carlin. Nawet ja z Dragoholikusem zrobilismy trap na shipie zeby nikt tamtedy nie przeszedl.
i czekalismy az szpiedzy doniosa ze Lego pojawiło sie na statku w Carlin.
Nagle ku mojemu zdziwieniu na statek wpadł Mataca i od razu zaczoł mnie bic.
Za nim wyskoczyło kilku nastepnych palków zaczeli mnie ostro bić.
magic walle rzucali gesto i zaczołem miec obawy ze nie dojde cały do depo.
Dlatego uciekłem na szczyt wierzy i zaczołem drzec sie na Guild Chanelu ze oni juz sa, gdzie sa i ze juz walczymy.
chłopcy z Lego motali se ze mna po wierzy przez chwilke az doszli ludzie z SF i noobki i zablokowali wyjscie. Dlatego tak spora czesc walki rozegrała sie na dole wierzy.
Sadze ze oni po prostu byli strasznie pewni zwyciestwa.
szpiedzy dosniesli ze na shipie jestem tylko ja i drago, chcieli mnie szybko klepnac, dostac sie do srodka AB i tam rozegrac bitwe.
troszke im sie nieudało :)
Rondelman
22-05-2005, 14:17
Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac :) btw jak nie carlin to dywan na hills.
Cors Ent
22-05-2005, 14:23
Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku wierzy i tez nie miałem mozliwosci wyjscia.
to było równe ustawnie tam a nie trap.
siły tez były równe.
oech tylko chciał ze ludziom z sf nie szkoda uhów na ratowanie swoich a chłopcom z Lego nie chciało sie uhnac Matacy czy Rulabima ;D
Rondelman
22-05-2005, 15:11
@ Rondelman, Riren
Wojna o ile dobrze pamietam zaczela sie od tego ze Przemo padl 2 razy i potem Falzera zabili a gildie to divi vs sf :P
Dragoholikus
22-05-2005, 15:15
Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac :) btw jak nie carlin to dywan na hills.
Hmm na statku wpadlo ich kolo 15-18 a reszta przyleciala dywanem
Dlaczego niewidziaeliscie mine podczas walki i paru ludzi z sf ??
Mina i paru z sf walczylo na drugim froncie przy bramie z tano,anakinem etc
wiec byly wyrownane szanse nawet moge powiedziec ze oni mieli wieksze B)
Adi Gotti
22-05-2005, 20:13
Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie :) zresztą jak zawsze i cmok dla niego :*
Aniu kofanie ;) "mortal~" - tzn Mortalions, kiedys to my bylismy w tej gildi a nie swe, wiec nie moglas od nich oberwac. Dopiero nie dawno Babbis zrobil znowu taka gildie, ale watpie ze cos ci zrobil ;D
Aniu kofanie ;) "mortal~" - tzn Mortalions, kiedys to my bylismy w tej gildi a nie swe, wiec nie moglas od nich oberwac. Dopiero nie dawno Babbis zrobil znowu taka gildie, ale watpie ze cos ci zrobil ;D
po 1. czytaj na głos 5 razy to co pisze, bo później mówisz/piszesz trochę w innym kierunku ;)
Wymieniłam 2 starsze nazwy gildi, a że dawno to było to mogę popełnić błąd w składzie. A mort~( nie musisz mi pisać pełnej nazwy ;) znam ją, nie bój się) miało swój wpływ na początku tej wojny. Do końca nie pamiętam składu, bo szwedzi lubią wymyśląc coraz to nowsze nazwy ;)
Nie popisuj się 'kofanie' :P
Adi Gotti
23-05-2005, 09:04
po 1. czytaj na głos 5 razy to co pisze, bo później mówisz/piszesz trochę w innym kierunku ;)
Wymieniłam 2 starsze nazwy gildi, a że dawno to było to mogę popełnić błąd w składzie. A mort~( nie musisz mi pisać pełnej nazwy ;) znam ją, nie bój się) miało swój wpływ na początku tej wojny. Do końca nie pamiętam składu, bo szwedzi lubią wymyśląc coraz to nowsze nazwy ;)
Nie popisuj się 'kofanie' :P
Jak juz Ci mowilem Mortalions to bylismy MY. Niestety moge Ci wymienic tylko czesc skladu: Minavand, Razeer, Adi gotti, Falzer, Minavand, Darkbraver?, Drazharm? etc. reszty nie pamietam.
Jak juz Ci mowilem Mortalions to bylismy MY. Niestety moge Ci wymienic tylko czesc skladu: Minavand, Razeer, Adi gotti, Falzer, Minavand, Darkbraver?, Drazharm? etc. reszty nie pamietam.
Mortalions to były swego czasu dwie różne gildie, o tym też pamiętaj ;)
OMG. Ale rzeź. Fajny filmik. Szkoda że tego co kręcil film nie zabito xD
Wielcy ludzie? Powiedz mi jakie kryteria zastosowales w tej "selekcji".
Abstrac***ac tych "wielkich" ludzi o kant dupy moge robić..,zapewne ciebie tez.
Ares de'Buchanan
23-05-2005, 21:00
Moze wroce na azurke :) Chociaz jak ostatnio chcialem to mnie mataca zazcal ganiac :/
@Riren
Milo zobaczyc znajomy nick :D Jeszcze mnie nie wywalilas z gildii :D dzieki :D
@Adi Gotti
KIedys na dwarfach to i mnie chciales ogolocic z eq ;) Dobrze ze HEG byl on-line :)
@Drago
Siemka :D Ale z lvlkiem pojechales :D Pamietam jak jeszcze miales mniejszy ode mnie ;) i dawalem Ci klucze na drakonie ;)
@Pearl Agata
:) Moja ulubiona Agata :D Pozdrowienia :D
@do wszystkich dyslektykow moderatorow w stylu corsa itp.
Nie umiesz pisac po polsku --- pisz w wordzie albo kup sobie slownik.
Zeby nie bylo ze sie czepiam "Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku --->wierzy<--- "
Wierze ze zaczniecie pisac poprawnie.... Wieża a1-a8..... Twoj ruch :D
Dragoholikus
23-05-2005, 22:05
Moze wroce na azurke :) Chociaz jak ostatnio chcialem to mnie mataca zazcal ganiac :/
@Riren
Milo zobaczyc znajomy nick :D Jeszcze mnie nie wywalilas z gildii :D dzieki :D
@Adi Gotti
KIedys na dwarfach to i mnie chciales ogolocic z eq ;) Dobrze ze HEG byl on-line :)
@Drago
Siemka :D Ale z lvlkiem pojechales :D Pamietam jak jeszcze miales mniejszy ode mnie ;) i dawalem Ci klucze na drakonie ;)
@Pearl Agata
:) Moja ulubiona Agata :D Pozdrowienia :D
@do wszystkich dyslektykow moderatorow w stylu corsa itp.
Nie umiesz pisac po polsku --- pisz w wordzie albo kup sobie slownik.
Zeby nie bylo ze sie czepiam "Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku --->wierzy<--- "
Wierze ze zaczniecie pisac poprawnie.... Wieża a1-a8..... Twoj ruch :D
A no widzisz :D :D kiedy to byly czasy heuheue "PA" nie bylo muahaha i sie smigalo po hg : :D
Ares de'Buchanan
24-05-2005, 06:50
A no widzisz :D :D kiedy to byly czasy heuheue "PA" nie bylo muahaha i sie smigalo po hg : :D
Co do tego czy PA nie bylo.....
Bylo tylko w mniejszych rozmiarach troszeczke ;)
Szczurusek
01-07-2005, 14:31
widze ze temat zamarl, a bylo bardzo ciakawie z poczatku :> no dalej ruszcie sie i dokonczcie bo z tej klotni nie wyniklo w koncu nic tyle ze ten heretyk ktory byl przeciwko corsowi sie zjaral. tak btw. to wojna nie jest najlepsza rzecza, przynajmniej ta ktorej sam doswiadczalem nie jest :) jakos tak glupio sie robi ja widzisz 20~ osob na utani lecacych do Ciebie i walacych sd jak sie tylko da, a Ty stoisz sam i uhasz sie jak tylko mozesz najszybciej powoli godzac sie ze swiadomoscia ze i tak zgoniesz i cale eq Ci wypadnie bo nad Twoja glowa figuruje truskawka :P dalej piszcie cos wiecej :D kiedys tez gralem na Azurce, obecnie retired czekam na serwer
Fajna Bitwa, Podoba mi sie !!! :lucznik:
Sante Mefisto
25-10-2006, 13:27
Prosze o usuniecie posta xP
Skoro stary temat odswiezony to ja prosze o rehost :p bo chciałbym to zobaczyc a na rapidzie juz nie ma B) ewentualnie jak ktos moze to poprosze na pw dac znac to podam na jaki mail bym chcial B) z gory dzieki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.