PDA

Pokaż pełną wersje : sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć)

epson
20-05-2005, 12:46
jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)

http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec.

kometarzyk plz :evul:

Vizharan
20-05-2005, 12:53
Jakie guwno wez przestan

daroslaw
20-05-2005, 12:55
ten tytuł jest wyczepisty a ten film jeszcze bardziej nie no powaliłeś mnie z fotela..

Sergaros_Rubera
20-05-2005, 12:56
nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P

Dagfan
20-05-2005, 12:56
omg -.-' ghula nawet sorc na 6 lvl moze blokowac -.-'

Wiki
20-05-2005, 12:58
Oo ale żeś błysna -.-' i co chciałes tym pokazać ale spox każdy ma prawo zeby dal swój film na forum jesli to cie ucieszy to Gz za blokowanie ghoula =//

epson
20-05-2005, 12:58
nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P
on blokuje:P

Wymi@t@cz
20-05-2005, 13:10
LóL. Starszny Filmik...Chlopie wez sie lepiej za cos innego !! -.-

Shu
20-05-2005, 13:25
Sa ludzie i parapety. Delete Temat !

Alcor Sake
20-05-2005, 14:15
o boże non nie jest noobem on jest newbie tak jak wy kiedyś byliście.
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem

Guard Termit
20-05-2005, 14:25
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem

On ma racje dla mnie tez kiedys blokowanie ghula to byl wyczyn godny annihilatroa -.- :]

Shu
20-05-2005, 14:49

On jest zwyklym nOObem, bo jak ja zaczynalem nie wiedzialem co o jest Tibia Cam, nie wiem dziala co ktos ma na mysli pod pojeciem blokowanie itp.
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P

Sergaros_Rubera
20-05-2005, 14:54
może nie ma czego ogladać ale koleś sie dopiero uczy grac w tibie , ty tez kiedys taki jak on ( może dalej jestes jak tak na niego mowisz )

Mad Pall
20-05-2005, 18:31
Jakie guwno wez przestan
mi sie osobiście nawet podoba 8o

sceptile
20-05-2005, 18:57
ojeju, a ja kiedyś kumplowi cycka blokałem :p a pozatym solo bez czarów, to ghula/slima załatwiłem :P

Emilos
20-05-2005, 19:23
mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic

MaI3urise
20-05-2005, 19:31
<rotfl> n/c...

Wypas
20-05-2005, 20:02
Nie rób już więcej filmików. ;)

kozacz
20-05-2005, 21:00
lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!!
ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów

Rybzor
21-05-2005, 04:04
Ten film to poprostu porażka....

epson
21-05-2005, 09:38
lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!!
ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów
i co jeszcze wymyślisz?? że 1vl poszłeś na demona?

Radek 666
21-05-2005, 09:58
Filmik nudny, i beznadziejny. Jeśli chodzi o ghoule sam polowałem na nie magiem na 17 lvlu z K-setem, FS'em, D-Shieldem, C-Helmem, Scarfem i Leather Bootami. Bez HMM'ek oczywiście ;).

Dwik
21-05-2005, 11:33
mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic
Widziałem kiedyś filmik jak 80 ms blokował demona bez mana shieldu, był uhany przez 1 sorca jeszcze ale bloknął i nie padł. Więc blokniecie draga na 20 lvl to nic :P

Zamkniety w domku
21-05-2005, 13:22
"Niezły" lol "hardkor" lol 8o

pawepek
27-05-2005, 18:58
Taaa... ja zamieszcze filmik pt. "Knight blokuje Skieleton'a". To bedzie hit sezonu...

Maciek Dragon
27-05-2005, 19:05
Nie no masakryczny jest ten filmik!! Szkoda tylko naszego czasu. Rozumiem ze on moze zaczyna grac w tibie, ale bez przesady zeby takim czyms sie podniecac i jeszcze to nakrecic!! MASAKRA

Patimrok
27-05-2005, 19:09
Przestańcie wyzywać tego gościa, może jest newbie i nie wie, że ghule nie są takie sline -.-' zaraz jakiś modek tu wpadnie i rozda ostrzeżenia i nie trzeba robić 3 stron, żeby powiedzieć "jaki gupi ten film!!!11"

Voz
27-05-2005, 21:16
Nie oglądam tego filmu, gdzyż uważam ze jest to strata czasu, ale napewno jest NIESAMOWITY Xddddddddddddddddddddddd

Kenixia
27-05-2005, 21:25
ale wy lduzie ejstescie dziwni...

CZY WY NIGDY NIE CIESZYLSIC IE SIE ZE ZABILISCIE JAKEIGOS TAM MONSTERA?
CZY WY NIE CVIESZYLISCIE SIE JAK ZABILISCIE DAJMY NA TO SLIMA...
CZY NIE PAMIETACIE ZE KEIDYS TEZ MEILSICIE TAKI LVL?
SZACUNKU TROCHE!
mOZE SLABY POTWOR ALE MOZE DLA NIEGO TO JAKIS WYCZYN!

Voz
27-05-2005, 21:43
ale wy lduzie ejstescie dziwni...

CZY WY NIGDY NIE CIESZYLSIC IE SIE ZE ZABILISCIE JAKEIGOS TAM MONSTERA?
CZY WY NIE CVIESZYLISCIE SIE JAK ZABILISCIE DAJMY NA TO SLIMA...
CZY NIE PAMIETACIE ZE KEIDYS TEZ MEILSICIE TAKI LVL?
SZACUNKU TROCHE!
mOZE SLABY POTWOR ALE MOZE DLA NIEGO TO JAKIS WYCZYN!

no przeciez napisalem ze ten film jest napewno NIESAMOWITY a nie chcem go ogladac z powodu tego iz moze to byc nudne ale gratz dla tego pana co go zablokowal ;p

Prusorone
27-05-2005, 21:51
Stary filmik byl poprostu wkur... :D:D:D

Na przyszłość pomysl 2 razy zanimym wyskoczysz z takim czyms na forum tibi pl :P -.-

Lord Karrak
27-05-2005, 22:23
Stary filmik byl poprostu wkur... :D:D:D

Na przyszłość pomysl 2 razy zanimym wyskoczysz z takim czyms na forum tibi pl :P -.-

No tak... bo na tym forum są sami wielcy mistrzowie tacy jak Ty... Słuchaj stary każdy ma prawo dać linka do swojego, być może, pierwszego filmu. Owszem nie każdemu może się to podobać, ale do cholery napisał on w tytule co będzie w filmiku, więc ****a jeśli Cię to nie interesuje to nie ściągaj i nie komentuj.

On Topic: Osobiście filmu nie ściągałem, a co za tym idzie nie oglądałem, ale mimo tych wszystkich bluzgów na autora ja mu gratuluje. And remember: Małe zwycięstwa w przyszłości zaowocują wielkimi.

Pozdro

Artezz
27-05-2005, 22:28
normalnie super film.-.-. nudzi ci sie granie? jakbyś bloknął draga na tym lvl to mógłbyś dać a nie to................

Tymczasowy
28-05-2005, 08:21
OMFGnawet nie sciagam wez przestan blokowanie ghoula to twoim zdaniem "jest na co popatrzec" ? ILe ty masz lat?? :P Jakbys blokowal gsa, draga czy cos to jeszcze jeszcze ale ghuola????? Przez takie shity tylko ludzie czas traca na czytanie tego a nie mowiac juz o ogladaniu -.-

Czester
28-05-2005, 18:04
Prosta zecz niechesz niesciagaj nieogladaj i niekomentuj jak masz pisac cos takiego kazdy link moze wrzucic a to ze ci sie niepodoba to jusz twoja sprawa

epson
28-05-2005, 21:17
OMFGnawet nie sciagam wez przestan blokowanie ghoula to twoim zdaniem "jest na co popatrzec" ? ILe ty masz lat?? :P Jakbys blokowal gsa, draga czy cos to jeszcze jeszcze ale ghuola????? Przez takie shity tylko ludzie czas traca na czytanie tego a nie mowiac juz o ogladaniu -.-
Przeczytaj a sie dowiesz :p i ten filmik nakręciłem z nudów ^^ mam nakręcić inny filmik? :D

Melaxa371
28-05-2005, 21:22

Gosciu ma racje...... X(

Johny Rambo
28-05-2005, 21:37
O.M.G. :D :D :D
Az sie posmarkalem jak to widzialem :D :D
po co taki cos :D :D
naprawde film beznadziejny (nic ciekawego) :D
ale klate mi rozwaliles :D :D

Wartki
28-05-2005, 22:33
Koorwa, tylko potraficie człowieka z błotem zmieszać...
poj3bani ludzie...
3m się

Wartki
28-05-2005, 22:36

Sry żę next post ale:
Ty jesteś noobem a nie on...
nic wyrozumiałości, omfg jakby ludzie byli tacy jak ty to ja niewiem co by teraz było ,,/,,

shymchuck
28-05-2005, 22:44
OMG ten tytuł już mówi wszystko. Jest na co popatrzeć- buahaha. Po co wogóle takim czymś forum zaśmiecać :/

Bibek third
29-05-2005, 22:16
Widze ze jestes prawdziwy ziomal, blokujesz ghoule.... stary ja bym tak nie łumioł
no i teges.... nie dawaj wiecej filmow.... albo dawaj tylko sensowne. 3m sie B)

~Stary
29-05-2005, 22:27
wstyd mi że w moim mieście sa aż takie nooby...

shymchuck:
jest popaczeć a nie popatrzeć :D
Kolo by sie mógl nauczyć troszke ortografii

KrYtYk
16-06-2005, 14:58
Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Wezu of the Trio
16-06-2005, 15:40
Nice filmik , gz.

Ps.Duzo dzieci na tym forum ;-)

Fire Elemental
23-06-2005, 17:26
Za***iscie głupi filmik X(
ja mam ghoula na 1 hit a ty go musisz blokowac :confused:

Pawik :>
23-06-2005, 18:20
Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

hide
23-06-2005, 18:29
I co tak drzecie japy...może dla was blokowanie ghula to nie hardcore, ale dla niego pewnie był... Nie powiem żeby film był ciekawy dla mnie, ale mam nadzieje że przynajmniej ty miałeś troche emocji [właściwie to nie blokowałeś tylko biegałeś] ;]

Adamsik
23-06-2005, 18:31
Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Właśnie to skomentowales. Masz tu w ogóle jakas reputacje? Cio?

Btw~
GRATZ! :)

Nawi
23-06-2005, 18:32
Niestety nie ma na co popatrzec

Lukasaldo
23-06-2005, 19:16
Przeczytaj a sie dowiesz :p i ten filmik nakręciłem z nudów ^^ mam nakręcić inny filmik? :D

Tak !!! nakrec np blokowanie draga

Wierzba Ziom
23-06-2005, 19:31
Kur** Prosze O Moderatorow aby dali wszystkim tym ktorzy sie wysmiewaja dac kilka pkt karnych !! X( X( Ludzie i co wam chodzi ciagle widze tytul "N00b"To z was sa n00by skoro sie wysmiewacie !!!!!!!! nei jest zadnym n00bem !! X( X( kazdy ma prawo zamieszczac tu lin z bycmoze swoim 1 filmem !!!! a jesli komus sie nie podoba tytul filmu i w ogole caly film niech nie oglada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gz Dla Sorca

Fire Elemental
23-06-2005, 21:42
Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(

^Zohop^
23-06-2005, 22:19
On jest zwyklym nOObem, bo jak ja zaczynalem nie wiedzialem co o jest Tibia Cam, nie wiem dziala co ktos ma na mysli pod pojeciem blokowanie itp.
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P

Ale lól, od razu widac ze nie wiesz co oznacza pojecie n00b Ahuaheuehiha.

zaitsev
25-06-2005, 09:50
jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)

http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec.

kometarzyk plz :evul:

<spada z krzesła>

Pawik :>
25-06-2005, 11:00
Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(
no to chociaz uszanuj to ,że dla niego to jest pewien wyczyn ,który później będzie być może owocował nowymi coraz lepszymi filmikami ;)

raziel1992
25-06-2005, 19:30
ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p

Alcor Sake
25-06-2005, 20:38
GRATULUJE UDOWODNIŁEŚ ŻE JESTEŚ WIĘKSZYM NOOBEM OD NIEGO CHOCIAŻ MUJ BŁĄD ON NIE JEST NOOBEM!!!!
\/ Spammer , 6 post i myśli że jestr wielki dosłownie master że moze odrazu po kimś jeżdzić. :D :D :D Rozbawiłeś mnie ziomek

raziel1992
25-06-2005, 20:40
sam jesteś noobem lolq.pfff i co a ty jak masz więcej postów to co myślisz,że ci wolno pokimś jeździć? zastanów się człowieku nie mam ochoty z tobą dyskutować n/c

Niq
25-06-2005, 21:21
Ludzie dajcie se spokuj, filmik ostania porazka ( co tu duzo mowic :D ) Ten koles nie jest noobem, on chical tylko zaszpanowac :p :p Zrozumcie go :D :D :evul: :evul: :evul:

epson
25-06-2005, 21:31
ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D

raziel1992
25-06-2005, 22:08
ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D
n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

Smash-Shady
26-06-2005, 08:51
n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

po 1 filmik nee byl glupi...jak jestes taki cool to wstaw jakis film...
po 2 mi sie podobalo.. :D GrAtZ!

AdamS_
26-06-2005, 09:31
Ghula to ci gosciu na 8 może poblokować z tym samym eq

Clark
26-06-2005, 12:27
omg gdy zobacyzlem ten film poczulem ze zaczynam popadac w kompleksy naprawde zaluje ze nigdy nie dojde do tak zaawansowanego poziomu jak uciekanie przed ghoulem na 21 lvlu filmik jest piekny uwazam ze smialo mogl bys sprobowac z blokowaniem minotaura guarda stary nie zartuje naprawde pomysl o tym to moze byc naprawde jedno z najwiekszych osiagniec sorcow w tibi grataluje ci tak wpsanialego wyczynu jestes moim idolem mam nadzieje ze stworzysz wiecej takich filmow KOCHAM CIE!!!!! :cup:

Wezu Ns
26-06-2005, 13:47
Co za szajsssss - ludzieee co Wy robicie z tego forum ? nie podobal sie filmik ?wystarczy dac komentarz np. nie podobal mi sie , a nie od razu "noobie nie zasmiecaj forum" , tutaj mozna nawet dac film jak sie expi na rabbitach , c*** was to co dal...to jego sprawa , a zasmiecac forum mozna tylko dajac takie komentarze jak wiekszosc noobow u zebranych

A co do filmu to nudny , ale gratz "odwagi" , msle ze z blokowania ghouli przerzucisz sie szybko na solowanie dli POWO

Wezu Ns
26-06-2005, 13:50

A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...

raziel1992
26-06-2005, 15:18
A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...
na rooku to może ty kisisz 3 tygodnie bo ja z rooka wychodze w około 3 godzin,ale mniejsza z tym i kraść itemy to może ty bo ja nie...idiota

Wezu Ns
26-06-2005, 17:11
Mozesz byc nawet najlepszyw tibii , dla mnie jestes nikim , bo nie potrafisz docenic innych , patrzysz tylko na siebie.

raziel1992
26-06-2005, 17:18
wcale nie patrze tylko na siebie,ale dla mnie blokowanie ghoula to żaden wyczyn bo każdy głupi potrafi to zrobić

Wezu Ns
26-06-2005, 17:21
Nadal mnie nie rozumiesz...nie mam Ci za zle ze nie jest to dla Ciebie wyczyn , ale to ze nie potrafisz tego normalnie skomentowac , tylko pojechal po ziomku jak po gownie....jak Ci sie tak bardzo to nie podobalo to mogles nie ogladac , ani nie dawac komenta ,albo w ogole tematu nie otwierac

Kryształek
26-06-2005, 17:28
Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Wezu Ns
26-06-2005, 17:31
Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Nastepny wielki super gracz , ktory wykonal anni solo i ma 42 postaci na 100+ levelu...Koncze juz wypowiedzi w tym temacie , bo szkoda slow

Dark Blondi
26-06-2005, 19:47
Ten film jest wy****isty :| jak widzialem ten filmik to zrobilem sobie chara bo jestes extra poprostu -.- Mozesz mi raty blokowac?plx
To wogule nie bylo chyba blokowanie bo on uciekal przed tym ghulem :/

sisza
24-08-2005, 22:11
super normalnie cud malina xD

Fire Elemental
24-08-2005, 23:44
eh dajcie juz chlopakowi spokuj bo sie zalamie!

Talron
25-08-2005, 06:19
Filmik full wypas ale na pewno nie przebije tego!
http://rapidshare.de/files/4341395/WolfBlock.rec.html

Po tym filmie dowiecie sie co to znaczy blokowanie sorcem(emocjonujaca koncówka)^^
PS.
Nie próbujcie tego robic sami!Trzeba lat grania w tibie i niesamowitych umiejetnosci zeby zblokowac tego potwora!

Lelik2
25-08-2005, 09:18
Jest Wyrąbany w kosmos....

Następnym razem nakrec cos ciekawszego....Np:Rabbit hunt.....(żart)

I niekrec takich smieci wiecej ......
popatrz lepiej na komentarze ludzi .....