PDA

Pokaż pełną wersje : Zabawy z Tibia

Deythwen
20-05-2005, 20:27
Moj kolega wyskoczyl ostatnio z tekstem ze tibia jest nudna... Mimo ze go olalem sklonilo mnie to do rozmyslan. Otoz: Czy poza zwykla gra (hunty, skille, palenie run) robicie cos jeszcze w grze?

Ja znam kilka zabaw w grze:
- Berek - takie proste i takie piekne :D Ustawiacie sie kto jest berkiem, zakladacie prywatny czat na ktorym informujecie sie kto jest berkiem, a on musi uderzyc postac (brania wrecz) nawet do "chmurki".
- PK - zabawa dla typowo chardkorowych graczy :evul: tlumaczyc nie trzeba 8o
- Turnieje w PvP - ustawiacie sie np. 1v1 na zasadach turnioejowych (przegrana = wykluczenie - system czterech dwojek)
- Wyscigi - normalne bieganie, dowolne ogleglosci (rekord mi znany - resp f-elementa na foldzie, do Venore depo)
- Zadymy - zabawa typowo dla high lvl ktorym bardzo sie nudzi... UE testy, f bomby, sumonowanie czegos silnego (walki summonow), najbardziej rzeznickie bylo 3x UE po ktorym czarodziej dostal bana.

Venderer
20-05-2005, 20:44
Ja znam np. pieczenie chlebka (lol) ale to juz jak ci się naprawde nudzi B)...

Pozatym w gildii często są zabawy w grupie. Wszyscy dają party, i ejdni są czerwoni a drudzy niebiescy... Ziomale z red HP odpadaja :D...

Albo walka Najsliniejszy człowiek w gildii kontra cała retsza ^^

TheNatoorat
20-05-2005, 20:45
Ja znam jeszcze jedną fajną grę: zakładanie tematów w odpowiednich działach i używanie opcji "Szukaj".

Shanhaevel
20-05-2005, 21:13
I wyrywanie zębów kosiarką. -.-

EDIT: Optymalne efekty tylko po pijaku!

Venderer
20-05-2005, 21:24
I wyrywanie zębów kosiarką. -.-

EDIT: Optymalne efekty tylko po pijaku!

O co wam chodzi? -,-.... Tibia nie jest chyba tylko po to aby zdobywać numerki -,- Trza siem bawić!!! Jak się komus podoba może nawet biegać w pedalskim outficcie...

By$iu
20-05-2005, 21:29
@Dziecko co ty wiesz o wyrywaniu zebow kosiarką ?
Nie lepiej z 10 pietra, skoczyc na glowe i zebami zlapac się chodnika, odbic się z brwi i zlapac sie rzesami jadacego samochodu.

@topic

Naprawiac lufe czolgu podczas wystrzalu ( lufa musi byc skierowania w monitor- Tibia chodzic musi )

OnlyM(PL)
21-05-2005, 00:15
JAk mi sie nudzi to ide na plac w qmplami a jezeli chodzi o Tibie to
Duel z qmplami
Hunt (dl hero)
Questy
Zabawy przed depo w ab :>

Kin
21-05-2005, 00:36
Najczęsciej to mówię z kumplami w depo (Ab najbardziej) "FREE ITAMS" albo w berka albo w chowanego :D heh zabawa jest przednia, jak np wczoraj się skubany schował w Ankhranum w jakiś Tombach ^L0L^ 5 h szukania heh ^^.

Rybzor
21-05-2005, 04:33
Najbardziej ekscytujaca zabawo to polozenie mpa na ziemie i granie w fast hand poza dp:]

Zegenis
21-05-2005, 19:21
Latanie z qmlem po calym ab i strzelanie z sd... czasami sie kogoś niechcący zabije :o, ale co tam :o

LOLO
21-05-2005, 21:21
Ja się kiedyś z kumplem ścigałem z depo do portu po pijaku(ale to było kiedyś)
Tera se chodze po pustyni w ank i wykupuje sobie scaraby.

Bucik
21-05-2005, 21:30
Ja strasznie lubię z kolegami i kolezankami z tibii bawić sie w lekarza... ale ostatnio Doktor Queen (koleżanka) nie wbiła prawidłowo strzykawki no i kolega zaliczył deda bo ukąsił go pająk (GS) przez co straciliśmy jednego z pacjętów... potem chory umysłowo (czyli ja :D) biegał po mieście i bił lekarzy siekierą (f-axe) potem dziwnie został zabity przez tak zwanego niepełnosprawnego który zablokował wejście do venore zwoim wózkiem inwalidzkim no i zginąłem tą samą chorobą co poprzedni pacjęt (GS)... tak więc jest dużo zabaw w tibii i wątpie że kiedykolwiek mi się ona znudzi...