Pokaż pełną wersje : mam problem
Siilis Arco
21-05-2005, 09:24
koledzy zachecaja mnie abym wstapil w ich gilde ale zadaja hasla i nr konta. Co trzeba zrobic aby byc w gildzie.
tak troszke niezrozumiałem oni cie przyjmą jak dasz im nr. i passy? jesli tak to chcą cie schakowac i im nie dawaj.
A zeby sie dostac do gildii wchodzisz na tibia.com tam włazisz do spisu gildii na swoim swiecie i szukasz jakiejs gildii i włazisz na zakładke gildii gdzie chcesz byc jesli bedziesz miał invite to mozesz dołączyc
koledzy zachecaja mnie abym wstapil w ich gilde ale zadaja hasla i nr konta. Co trzeba zrobic aby byc w gildzie.
Nikomu sie nie daje acc numeru i passu, nawet GMowi. Ja bym olał takich kolegów... A, żeeby wstąpić do gildii wchodzisz na www.tibia.com; logujesz sie; klikasz na "community"; wchodzisz w "guilds"; szukasz gildii kumpla; klikasz na "View". Następnie na dole strony na "join guild", zaznaczasz imię postaci, która ma dołączyć do tej gildii i "submit". Żeby wejść do jakiejś gildii lider albo vice lider musi cie wpierw zaprosić.
Pozdro
Shinjix
Przeczytać zasady gry i wiedzieć że nikomu nie wolno podawać nr konta i hasła. Fajnych masz "kolegów"...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.