Pokaż pełną wersje : Next fejk *.rec
Gniew Mroku
21-05-2005, 12:37
Oto 3 fajk movie. Tym razem od początku wiadomo, że to fake:
http://gniew_mroku.w.interia.pl/rares.rec
i dla pana któremu nie chodzą linki z _ w środku:
http://rapidshare.de/files/1891767/rares.rec.html
komentujcie...
aha, co do wolfów: nie wiem czemu, ale ciągle atakują wszystkie w tym samym momencie.
@czepek(czOpKeRs): kombinuję co dalej. Jak wymyślę jak sie za nie zabrać to lepsze będą.
faaaajne(tylko szkoda że nie prawda)
OnlyM(PL)
21-05-2005, 12:48
ładnie wykonany fake.rec
hehe chcialbym miec takie rary ;/;/;/
Chopkers
21-05-2005, 13:00
najs najs najs.....
ale takie fejki zaczynaja byc noodne...
El'Magnifico
21-05-2005, 13:06
gratz lol :)
Kumagoro
21-05-2005, 14:28
A nie zastanawia JAK ty to robisz...
A nie zastanawia JAK ty to robisz...
ots for tibia 7,4
$corcerer
21-05-2005, 15:05
Są też inne sposoby.
sa tez inne sposoby jak na przyklad podmiana sprita ( nie zastanawia cie dlaczego nie klikal zeby zobaczyc opis ??)
sa tez inne sposoby jak na przyklad podmiana sprita ( nie zastanawia cie dlaczego nie klikal zeby zobaczyc opis ??)
To, że sobie podmienisz grafiki w pliku .spr, nie spowoduje że na filmie nagra się co innego - ktoś oglądający film na niezmodyfikowanym kliencie zobaczy to co tam naprawdę było.
Kumagoro
21-05-2005, 17:41
Jak kurde może być OTS, tibiCAM OTS nie przyjmie, tylko ten drugi prog Tibicamopodobny.
Thimburd
21-05-2005, 17:56
Mniam, nice fake. Jak ty to robisz? Edytujesz i zmieniasz kod pliku *.rec? Ciekawe... podziel się z nami swoją wiedzą i napisz poradnik, będziesz sławny :P
Dwimenor
21-05-2005, 18:09
Co to to nie. Gniew, nie ujawniaj tej tajemnicy. Zostaw to dla siebie, bo inaczej zaleje nas fala tematów: Demon 8lv style. Świat nie jest na to gotowy. i tak już filmy straciły na wiarygodnośći po twoim spike sword faku.
Jeny, to jest ots na tibie 7.4(aktualny klient). I zadnego poradnika nie napisze bo to nie jest fake!
Gniew Mroku
22-05-2005, 10:45
Jeny, to jest ots na tibie 7.4(aktualny klient). I zadnego poradnika nie napisze bo to nie jest fake!
Ile tysięcy razy mam pisać, że to nie jest OTS??
Co do poradnika, proste fajki takie jak ten wymagajš tylko prostego, doć łatwego do zdobycia programu. Bardziej rozbudowane fajki wymagajš zaawansowanego programowania(ja niestety jeszcze nie wiem jak napisać odpowiedni program) lub dwóch komputerów.
Co do następnych filmików: może nakręce jak kto dobry w delphi mi pomoże(zalecam IRC), ale raczej zaczekam na tibie 7.5 lub ewentualnie jakie filmiki z testa jeli zacznie się przez najblirzsze 2 tygodnie(PACC :/)
El'Magnifico
22-05-2005, 10:51
ots for tibia 7,4
nie da sie ****a uruchomić tibi cam z OTSem X(
why? Ponieważ tibia cam robi alokacje pamięci dla serverów cip softu, a nie dla ots'u. I dlatego nie da się tego zrobić! X(
@kumagoro:
czytaj ten post ****a mać ja *******e NOOB'OM PRECZ!!
pelson11
22-05-2005, 11:42
Już niewiem co myśleć o fake movies !! Niewiem czy oglądam prawdziwy film czy fake !! (chdzi w dziale filmy nie fake) I dlatego nielubie fake movie !! Ale te co zrobiłeś może być ;] :p B) PZDR
Palladni
22-05-2005, 13:16
13:18 Sir-bakan: i jeszcze cos
13:18 Sir-bakan: TO ****A NIE JEST OTS!!
Wierze ze to nie Ots, ale dobijaja mnie ludzie którzy uparcie twierdza ze to jest :evul:
Fake Kozackie i tez jestem zatym zebys niezdradzal jak to robisz :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.