PDA

Pokaż pełną wersje : Co ja mam teraz zrobić??

Vodinesi
08-03-2004, 16:00
N iedawno ktos podszyl sie za mojego kolege...i chcial kody.Ja oczywiscie o tym nie wiedzialem.Wszystko bylo tak jakby byl to moj kolega...potzrebowalem treningu wiec dalemkoledze kody.

Na drugi dzien okazalo sie ze nie byl to moj kolega lecz zwykly oszust...Maila podalem wiecnie moglem odzyskac postaci.Nie pozostalo mi nic innego jak zrobic nowa postac.Zrobilem paladyna,postanowilem wiec zapytac kolezanki czy nie przyzwalaby mi monka do treningu.
Oczywiscie najpierw przedstawilem sie ze jestem ten i ten i ze mnie hakneli (nie wiedzialem jak to mozna bylo nazwac).Okazało sie ze ten [cenzura] "haker" zabil jej druga postac.I ze zamiast Monka dostane rooka...Wszystko jej wyjasnilem (a raczej mu bo mija kolezanka dala kody typkowi ktory chcial zjechac moja inna postac,ta zhakowana),ale i tak nie wierzyl...

Nie wiem co teraz zrobic...Gram na Novej mam 11 lvl i 42/35...

Prosze o POMOC!!!

Gumski
11-03-2004, 17:03
Hmmmm... paskudna sprawa. raczej juz nic nie zrobisz niestety bo koles was wyrolowal dosyc sprytnie.

lukas36
11-03-2004, 17:51
;( Shakowli mi konto i zmienili haslo. Wiesz może jak odzyskać haslo prubowalem Lost Account ale nic mi nie przychodzi na e_mail a robielem tak dużo razy. Nie mogę zrobić nowej gdyż tamta miala Premiaum Account (PACCA) jeszcze 2 mieścicie mialem 21 lvl i należalem do gildi Teraz Polska. Pomocy. PLZ Mój nick to Wilk. ;(