Pokaż pełną wersje : Specjal Hacker
Hooligans-91
21-05-2005, 13:06
Sciagajcie ... Look NA STAFF! :O
http://rapidshare.de/files/1595258/especialhacker.rec.html
Oops zapomnialem Sorx ! :D
Komentujcie...:)
Eh dobra sry, dales w koncu linka.
Koles naprawde musi byc dobrym hackerem, skoro ma takie dp, albo po prostu mial 2 chara -.-
Rotfl, tyle rzeczy, taki loot... Omg na miejscu shakowanego bym sie zalamal :(
Evul Tibian
21-05-2005, 16:05
Milutko :)
Powiedzcie mi ze to jest OTS !
Przeciez to, co on ma w depo to jest grubo ponad 10.000.000 GP !
i ma 20 lvl... 8o
Powiedzcie mi ze to jest OTS !
Przeciez to, co on ma w depo to jest grubo ponad 10.000.000 GP !
i ma 20 lvl... 8o
Nazwa tematu ci nic nie mowi ? :] koles hacknol pewnie jakiegos high levela i wyslal wszystko do siebie... to tlumaczy te parcele w depo..
Sturmovnik
21-05-2005, 16:54
jest jeszcze jedna opcja ale to bylo by pracochlonne..... moze tego mpa i mial bo haknal kogos ale nie wazne...
chodzi mi mianowicie o to ze w ostatnim czasie pojawily sie FAKE'i tibi cam..... nie wiem juz sam co o tym myslec...
Angel of Death
21-05-2005, 16:56
Szczęka mi opadła :O
@Edit : w 17 minucie mam Debug ASSertion -.^
Master Knight de'Vere
21-05-2005, 17:21
Coś mi tu śmierdzi.... Jeszcze niedawno czytałem na forum.tibia.com o tym jak hakneli kilku high lvli z Secury i do tego tam oskarżali że Gm Tyrell może pomagać hakerom albo on sam nim jest, nie wiem czy to jest prawda w 100%. A ten koleś haknął jakiegoś typka a w Vip jak widzieliście miał GM'a Tyrell'a możliwe też jest to że właśnie GM Tyrell pomógł haknąc temu kolesiowi jakiegoś H-lvl'a z Secury bo wątpie że jakiś H-lvl by wchodził na jakieś strony bo jak kiedyś rozmawiałem z jednym H-lvlem wtedy 100+lvl teraz nie wiem bo ostatnio nie sprawdzałem mówił że on ma e-mail otwarty cały czas na wypadek haka żeby tylko zassać passy. Czyżby to była prawda że GM pomaga hakerom ?...Może i jest to prawda ale i tak nie mamy jak mu tego udowodnić chyba że ktos odkrył by jakiś dowód...
Snicckers
21-05-2005, 17:37
O M G !!!!! fri itans plax ?? o boshe nienawidze chackerow taki czlowiek gra jakies 2 lata uzbiera sobie 999999999 k a tu taki pasożyt przyłazi i jego poty zabiera sobie i kozaczy . chociaż nie mówie że tak bym nie cial =D
2 wyjscia :
- on ma drugiego chara H-level
- on jest Hakerem
Choc nazwa filmu sklanie mnie bardziej ku temu drugiemu:P
@up : ten koles u gory mial racje : czemu mial słuzyc ten post ?
on ci moze tylko przyspozyc problemow ! BURNNN HIM !
pffffff :P
widzialem ten filmik pare dni temu!!
film pochodzi ze stronki www.tibicams.com/downloaddownload.html
Angel of Death
21-05-2005, 18:31
Ej mam pytanie czy wam też ten film sie urywa w połowie ?? wyskakuje mi błąd "Debug Assertion" :S =/
Ok już wiem , thx for MIshell :)
a moze bys sie pochwalil ze to juz od dawna na tibia.de siedzi ?? nieladnie czyjes filmiki wrzucac bez podawania zrodla
Mi wyskakuje Debug 270 w 17 minucie :(
Palladni
21-05-2005, 19:03
Daaa.... Mam tego buga podczas ogladania, a film jest stary....
Prawdopodobnie haker użyl takiego sposobu:
H-lvlom na charze o podobnym nicku co ich koledzy tez h-lvl dawał link do stronki która wykorzystywała błąd w IE i wsadzała na dysk "szpiega".
Tak słyszałem więc to nie musi być prawda.
btw. haker - osoba nie potrafiąca dojść do czegoś bez różnych przekrętów, dzieciuch z manią wielkości.
mhmhmhm ale zazdroszcze :( szkoda ze to wszystko z hakowania a sam nie zarobil na nic pieprzone brazole !!!!! br plixior !!!
I czym tu się podniecać?? Wow, gość ma depo za ~10 mln i co??? Grał, zrobił nowego chara i ma. Hackowaniem tyle można zarobić w tydzień. Takie to podniecające??? -.-
Palladni
21-05-2005, 20:05
I czym tu się podniecać?? Wow, gość ma depo za ~10 mln i co??? Grał, zrobił nowego chara i ma. Hackowaniem tyle można zarobić w tydzień. Takie to podniecające??? -.-
No teoretycznie niema czym sie podniecac (Od tego jest kto inny :)) Ale taki Newbie, zajarany na maxa tibia strasznie zazdrosci takiemu chackierofi/kimkolwiek jest.
@ Edit:
zrozum ja nie mam takiego lvla gdzie tyle w tydzien zarobie
Hackowac moze kazdy niezaleznie od lvlu, wazna jest inwencja B)
zrozum ja nie mam takiego lvla gdzie tyle w tydzien zarobie
Johny Rambo
21-05-2005, 20:51
Ojojoj :baby: GM musial maczac w tym place B)
tyle parcel i co jest zadko spotykane -- FULL DEPOT :baby:
moze to jest Fake , chociaz nie wiem B)
Ale naprwade jestem ciekawy skad on to ma !
..............
no i filmik sie urywa X( szkoda bo chetnie bym sobie jescze poogladal
...naprawde ciekawe B)
TehRegent
21-05-2005, 20:55
Offtopic:
Znowu...X(
Hacker- osoba wlamujaca sie do bazy danych bez planu zniszczenia badz zmieniena jej zawartosci.
CRACKER- osoba wlamujaca sie na komputery w celu kradziezy itd.
Nie mylcie tego prosze.
Jeżeli chcecsie aby filmik sie nei wyalczal w 17 minucie to musicie ciagle wylaczac "trade" gdy na kogos on to zrobi.
Gdy on zrobi na kogos trade to musicie okienko "trade" po prawej stronie wylaczyc.
Okularo polidis
21-05-2005, 21:47
EJ jak on to zrobił też tak chce mieć
Offtopic:
Znowu...X(
Hacker- osoba wlamujaca sie do bazy danych bez planu zniszczenia badz zmieniena jej zawartosci.
CRACKER- osoba wlamujaca sie na komputery w celu kradziezy itd.
Nie mylcie tego prosze.
Takzwani "hackerzy" w tibii nie pasują do zadnej z wymienionych gr., a słowo "zhackowany" zostało potocznie przyjęte w slangu tibii jako określenie gościa, który wykorzystuje naiwność, bądź nieostroznosc innych...
danio joker
23-05-2005, 10:01
Ja ten filmik już mam dawno z Tibia.de, jak hak to koles mial szczescie ale tak samo mogl wyslac to ze swojego 2 chara. Aha i na Tibia.de pisalo że ten hak to brazuk haknal Polaka więc ****a nie ma się co napalać X(
ehh mogl to zrobic sam... wiem że u mnie na osiedlu był taki koles co mial takie eq jak on tylko ze jeszcze zamiast skullstaffa to mial sca ^.- i miał 8 lvl:P
Tez tak chce ale uczciwie ;(
A mi się zdaje, że on to uczciwie zarobił :P Joke
A tak wogóle to bardzo ciekawe depo, szkoda że z haków...
Mental II
23-05-2005, 21:14
Ale ja juz to widzialem nuda
Rzeczy te należą do kilku H-lvli prawdopodobnie Vihax, Iks Paladina, Cliany i możliwe, że innych (Vihax po hacku zdecydował się usunąć postać), chodzą plotki, że może stać za tym nie lubiany Gamemaster, którym jest Tyrell.
Daje on bezsensowne bany:
- Lethal za 5 minut afk
- Szpila of Secura (30 dni) za chwilę afk, nie miał macra ani nic.
Jednak ja sądze, że jest o to oskarżany bo tak jak wspomniałem mało kto go lubi i jego dwóch podnóżków.
Ten koleś ma naprawde wypasione depo :D:D też tak chce!
P.S.Jak by ten polak złapał tego brazuke co go chaknoł chyba zamordował by go na miejscu!
Nazwa tematu ci nic nie mowi ? :] koles hacknol pewnie jakiegos high levela i wyslal wszystko do siebie... to tlumaczy te parcele w depo..
napewno paru hight lvli...zalosne,okradac innych -.-
niech ich zabije i znajdzie w ich ciele a nie cala gre s*******a !
Deythwen
25-05-2005, 11:45
napewno paru hight lvli...zalosne,okradac innych -.-
Niech ich zabije i znajdzie w ich ciele a nie cala gre s*******a !
no niby tak... ale na zdrowy rozum rzecz biorąc zabicie ich (i ewentualne zabicie kolegów itp. itd. wliczając w to wojne) o ile by sie udało zajeło by potencjalnemu graczowi z 2 lata... jak nie lepiej. do tego jeszcze mogło by sie nawet po 5-6 latach nie udać, o ile tamci mają plecy w najwyzszych serverowych lvl-ach. Właśnie takie myślenie powoduje że hakerzy (nie bawiąc się z encyklopedią użyje zwrotu oklepanego już) kradną. Choć tego nie popieram oczywiście!
Wojtek czyli orc
25-05-2005, 12:44
Look NA STAFF?Chyba STUFF :O
jedi knikht krzysiek
25-05-2005, 18:03
O.o
OMFG, on nawet sam niewie co ma w dp!! Śmiesznie by bylo gdyby chcial to wszystko uporządkowac :P Ale tyle rzeczy ma.......jak jest hakerem to ile osob musial haknac, i to nie byle jakie osoby!! :o
(#*%#^ (#@5^ haker, takich trzeba tepić!
El'Magnifico
25-05-2005, 22:25
Coś mi tu śmierdzi.... Jeszcze niedawno czytałem na forum.tibia.com o tym jak hakneli kilku high lvli z Secury i do tego tam oskarżali że Gm Tyrell może pomagać hakerom albo on sam nim jest, nie wiem czy to jest prawda w 100%. A ten koleś haknął jakiegoś typka a w Vip jak widzieliście miał GM'a Tyrell'a możliwe też jest to że właśnie GM Tyrell pomógł haknąc temu kolesiowi jakiegoś H-lvl'a z Secury bo wątpie że jakiś H-lvl by wchodził na jakieś strony bo jak kiedyś rozmawiałem z jednym H-lvlem wtedy 100+lvl teraz nie wiem bo ostatnio nie sprawdzałem mówił że on ma e-mail otwarty cały czas na wypadek haka żeby tylko zassać passy. Czyżby to była prawda że GM pomaga hakerom ?...Może i jest to prawda ale i tak nie mamy jak mu tego udowodnić chyba że ktos odkrył by jakiś dowód...
GM może sobie summonować itemy, tak więc po co mu hackować?
@topic:
OMG!
@edit: od jutra hakuje ;)
Angel of Death
25-05-2005, 23:01
GM może sobie summonować itemy, tak więc po co mu hackować?
@topic:
OMG!
@edit: od jutra hakuje ;)
Z tego co wiem to tylko GOD'y mogą robić itemy. Od jutra hackujesz ? To c*** Ci w dupe =]
adikwiat
26-05-2005, 13:19
elo widzialem to 6 maja czy jakos tak byl news na tibianews ze hakneli 4 hight lvl a ten filmik dali w tym samym dniu co news. koles zrobil strone tibia.com a inni nie podejzewali i wchodzili .... normalnie powinno byc www.tibia.com ;p
matkow21
27-05-2005, 11:18
GM maczal w tym palce tamto co bylo w vip to niezbieg okolicznosci
On nie jest hakerem on jest crakerem jest bodobny do hakera tyle ze jest lepszy i on nie odstepuje kompa. Tylko szkoda mi tych ludzi ktorych shakowal nieli pecha :( ale gosc to bogaty jest na jakim on swiecie gra ?
ja sie zastanawiam dlaczego GM'owie nie robia takiego czegos . Jak umią summonowac itemy to robia kilka golden armorow,c-legs,gs i sprzedaja na jakichs aukcjach przeciez gm mogl by na tym zarobic duzo kasy a nikt by sie nie skapl
Infernus0520
17-06-2005, 11:43
O kur.. jak on to zrobil wwytlumaczcie mi to bo nie wieze omg 8o
Replikant
17-06-2005, 14:16
Jezeli film wam sie urywa (w 17 min) wylaczcie po prostu okno trade...
Lucznik Swiatla
17-06-2005, 14:34
Chaker? lol Przeciez widac jak na dloni ze wszystko bylo do niego wyslane, poprostu chcial zaszpanic na TibiCam i teraz sie wszyscy zachwycaja.
Macie problem, wyślijcie parcel wypakowany jakimiś śmieciami do jego skrzynki, losowe rzeczy powinny się skasować.
OMG co za eq i to secura ^^ ale cos mi tu nie pasi ciekawe kogo by on mogl zchakowac wsumie nie lubie hakerow ale tez bym chcial cos takiego z chakowac
gnateczek123
17-06-2005, 22:49
cos mi tibiacam niechodzi kto chce mi pomuc?? :D napiszcie co ona mial w tym dp? all itemki plzka co widac opiszcie szczegolnie :0 :baby:
Gm Tyrell niekoniczenie maczał w tym palce.
Ten haker mógł specjalnie dodać go do Vipów, abyście teraz się główkowali, przy okazji zamiast zajmować się nim, zajeliby się Gm'em i sprawa by ucichła. xD
Papi_Hiberna
18-06-2005, 11:24
Upppss... W/w
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszas
Maniak600
19-06-2005, 01:09
mamo! tato! kup mi takie coś! :O :o :o zatkało mnie.....................
Ali'baba
19-06-2005, 19:04
zajefajne itemy tez tak bym chcial
Witam chce wam tylko podpowiedzieć że według mnie najlepszym keyloggerem jest Barcelona. Nie wiem czy ktos skorzysta czy nie, ale linki jak cos podaje
www.***********.com/606639893.html >> Exe
http://www.***********.com/815222305.html >> Rar
mnie sie ogolnie podoba mimo ze wykrywa w nim wirusa i tp to mozna w jego opcji zrobic tak ze polaczy sie go z innym plikiem tak zwane bindowanie.
Keylogger całkowicie po polsku. To dzieki niemu udalo mi sie shakowac juz 5 kont w tym 2 pozadniejsze tz. 54 ek ( Danubia ) i 67 sorcerer ( Astera )
Undeadzik
06-06-2008, 23:54
@up
Jak to sciagniecie, to nie shakujecie kogos, tylko sami stracicie wasze supah p- sety :p
A w ogole... zal mi ciebie i wypier*****
+ ładnie kolega odswiezyl temat z przed 3~ lat ; ))
Witam chce wam tylko podpowiedzieć że według mnie najlepszym keyloggerem jest Barcelona. Nie wiem czy ktos skorzysta czy nie, ale linki jak cos podaje
mnie sie ogolnie podoba mimo ze wykrywa w nim wirusa i tp to mozna w jego opcji zrobic tak ze polaczy sie go z innym plikiem tak zwane bindowanie.
Keylogger całkowicie po polsku. To dzieki niemu udalo mi sie shakowac juz 5 kont w tym 2 pozadniejsze tz. 54 ek ( Danubia ) i 67 sorcerer ( Astera )
Uposledzony archeolog hacker/// wypierd.
no nie myślałem że nie można być już tak głupim, żeby dawać keye i sie jeszcze samemu do tego przyznać od razu że to keylogger XD
Stary jesteś moim miszczem!!! nie dość że archeolog to jeszcze debil Xd
A teraz wracaj do leżakowania bo jeszcze pani w przedszkolu zauważy że cię nie ma:P
Smerf'pallek
07-06-2008, 13:14
pwnd x.x...
Tentotrix
07-06-2008, 15:47
no nie myślałem że nie można być już tak głupim, żeby dawać keye i sie jeszcze samemu do tego przyznać od razu że to keylogger XD
Stary jesteś moim miszczem!!! nie dość że archeolog to jeszcze debil Xd
A teraz wracaj do leżakowania bo jeszcze pani w przedszkolu zauważy że cię nie ma:P
hahhahaahahahaaha rozjebałeś mnie tym postem stary 8o8o8o
Yea!!!! Wszyscy się cieszymy!!! Koleś siedział latami nad keyloggerem, dzięki niemu mógłby zgarnąć kupę forsy, a tak o poprostu oddaje go nam za darmo, jesteś suuuuper !! YEAH!!!
kombossik123
20-10-2008, 16:03
Niewykrywa go zaden wirus a wiec
tak wirus ma Ci coś wykrywac xD
Po pierwsze keyloggerek na 100% tylko nie taki że ty komuś wysyłasz tylko właśnie Ciebie hackną jak ściągniesz ;] NIE ŚCIĄGAC!!!
nie dzialaja coz te wasze keylogery... ide huncic na demce:(
MegaSlayer
20-10-2008, 17:12
moglibyscie dac rehosta?:>
moglibyscie dac rehosta?:>
Mógłbyś zobaczyć date tematu?
Wiem, ze temat stary itd, ale moze znajdzie sie ktos kto ma ten filmik na kompie i mogl by rechostnac, bardzo prosze z chcecia bym obejrzal tak jak pewnie kilku innych urzytkownikow. zGoryThx.
nie czytalem wszystkich postow moze i to bylo
ale mozna w latwy sposob hacknac moj kumpel potrafi idk jak wstawic keylogera do zwyklego zdjecia dlatego nie bierzcie screenow od obcych xP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.