Pokaż pełną wersje : <CoS WyPaSiOnEgO>
zlokajcie to
n/c
http://rapidshare.de/files/1852517/Richblz.rec.html
cool ale nie tak czasem fake movie
Snicckers
21-05-2005, 17:41
@up nie to raczej nie fake widziałem kiedyś ten domek z g bootami kolo wymiata poprostu ^.^
Hummm....
- moze to byuc fake, lecz patrzac na to z drugiej strony to nie liczac tych gb to tam nic nie ma takiego niedostepnego:) choc ja moglbymino pomazyc :P
- tam poprostu moze byc kilku koles invite ktorzy zrobili anhi, i d-helmet questa wtedy tylko goldenki nie pasuja (moze dostal je od Goda, moze to tylko one sa tu fake-iem - przyjżyjcie sie im dokladnie - grafika jak na tibii 7,1 mozna przeklejic z jakiegos OTS-a;) Choc nie powiedzialem ze nie jest mozliwe ze on to wszystko naprawde ma !
Wypasiony domek Gratz !!!!!
Johny Rambo
21-05-2005, 20:18
Hmmmmm..... czy ja wiem B)
moim zdaniem ten pokój dalej to jest Fake :]
a reszta moze byc :) :)
Zabójca Jeleni
21-05-2005, 20:56
Wedug mnie to nie fake.
Jeszcze nie widzialem ots'a na ktorym mapka pokrywala by sie z mapka tibi. Ale zawsze ktos sie moze bawic z plikami rec przez "lekko zedytowany notatniczek".
To na 100% nie jest fake , bo Sir Baxter na prawdę ma te rzeczy w domku.
Palladni
21-05-2005, 21:11
Kozacki domek, Sc Axe, SoV, Broken Amulet Of Life (czy jakos tak to sie zwie), Demon Armor, Demon Helmet, Zlote Kapcie, HotA.... Ehhh...
To na 100% nie jest fake , bo Sir Baxter na prawdę ma te rzeczy w domku.
Przed chwilą poszedłem to sprawdzić osobiście . W prawdziwej tibii robi większe wrażenie niż na filmiku :)
Sry za podwójnego posta pomyliłem edytuj z cytuj:P
Koles musi juz grac swoje skoro jeszcze ma amulet of life
Jak juz zobaczyliscie jeden fake movie, to juz wszystkie dla was musza być fake, jak nie jestescie pewni ze to fake to sie ****a nie odzywajcie...
Jaga_Goloc
22-05-2005, 11:40
zaden fake! golden boots koles dostal od goda a reszte eq to albo skupuje bo nie ma co robic z kasą albo do tego domku mają inveta kolesie co wykonali anihilatora i demon helmeta
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.