Pokaż pełną wersje : Levica vs. Pravica?
Van Wojskowy II
21-05-2005, 17:49
/edit/
(ciach)
Bez przyszlosci, bez celu, bez sensu.
Tak jak Grupa "Wierzący" vs. "Nie wierzący" czy coś takiego :P
Te dwie grupy równierz powinny toczyć ze sobą walki. ;)To jest publiczne forum dyskusyjne a nie jakas piaskownica, w ktorej malolaty bawia sie w wojne. Zapomnij.
A jak juz z czyms takim wyskakujesz to moze jakies argumenty podaj.
Van Wojskowy II
21-05-2005, 17:57
/edit/
(ciach)
niezly jestes gosciu... Dryb nam sie uspokoil, mamy za to nowego pupila ;] Skoro tak bardzo sie znasz na polityce, to chociaz powiedz nam, czym sie wg ciebie rozni lewica od prawicy - i bez wyglupow. Bo jakos nie wydaje mi sie, zebys wiedzial na temat polityki wiecej niz ja, Magus czy ogolnie wiekszosc forum. No offence, ale zabawny jestes ;]
Czlowieku, to jest forum poswiecone grze a nie polityce.
Van Wojskowy II
21-05-2005, 18:14
/edit/
(ciach)
Dr. Omader
21-05-2005, 18:22
Nie no, bez takich.
W przeciwienstwie do grup wierzacy i heretycy, w tych grupach nie znalezliby sie ludzie, ktorzy prezentowaliby odpowiedni poziom do rozmow o polityce, bo wiekszosc ludzi na forum sie tym nie interesuje.
Nie powstanie taka grupa.
Lewica: Na ogół Socjalistyczna dbająca o interesy swoje, a nie państwa.
Prawica: Na ogół Patrjotyczna dbająca o interesy państwa.
(do środkowicy można zaliczyć samoobronę) ^^
Oż kufa, jakiż mądry 11latek, jestem za tą grupą. Słuchanie wypowiedzi 11latka, który nie umie czytać (temat "Manifest nie-pokojowy" czy jakoś tak), na temat polityki.
A z tą lewicą to mnie wqrwiłeś ;/. Jeżeli uważasz że patriotycznym czynem jest "fejkowanie" podpisów czy akcja anty UE to twoja sprawa ale ja nie chciałbym tego tutaj czytać.
Shanhaevel
21-05-2005, 20:33
niezly jestes gosciu... Dryb nam sie uspokoil, mamy za to nowego pupila ;] Skoro tak bardzo sie znasz na polityce, to chociaz powiedz nam, czym sie wg ciebie rozni lewica od prawicy - i bez wyglupow. Bo jakos nie wydaje mi sie, zebys wiedzial na temat polityki wiecej niz ja, Magus czy ogolnie wiekszosc forum. No offence, ale zabawny jestes ;]
Lewica jest lewa, a prawica musi być bardziej prawa. ;)
spider-bialystok
21-05-2005, 20:41
Lewica: Na ogół Socjalistyczna dbająca o interesy swoje, a nie państwa.
Prawica: Na ogół Patrjotyczna dbająca o interesy państwa.
(do środkowicy można zaliczyć samoobronę) ^^
LOL! I jedni i drudzy dbają o interesy państwa w czasie kompanii wyborczej. Po wyborach zawsze jest tak samo... Poza tym ci politycy tak już zmieniają partie, że to już ludzkie pojęcie przechodzi.. I lewica i prawica to prawie to samo. W większości pazerne cwaniaki i tyle.
Lewica (http://pl.wikipedia.org/wiki/Lewica)
Prawica (http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawica)
I wszystko jasne:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.