Pokaż pełną wersje : Call of duty i Call of duty United Offensive
Szmelinger
21-05-2005, 18:22
Czy gra ktoś w te gry?Jak tak to możemy zrobic wlasny serwer i możemy na nim grać zrobimy hasło i będziemy tylko my na nim grali ja server stworze co wy na to?
Jestem za! Tylko że słaby jestem ;/
Ja też mam tylko CoDa zwykłego
również jestem za! jestem sredniak w tej grze,ponieważ częściej gram w ET,ale co tam ;)
ja jestem za - tyle ze w zwyklego Calla bo do niego mam oryginalnego cd-keya
Jakby cos sie zmienialo to msg on gg - 4610514
Szmelinger
28-05-2005, 11:04
czy jest ktos jeszcze za? ja mam obie wersje call of duty wiec moge grac tu i tu na zwyklym call of duty i na call of duty united offesive
A jakie masz łącze i sprzęt, że serwer dla kilku(nastu) osób chcesz stawiac?
Tez jestem za! :) Mam obydwie czsci CoD'a ale tylko do tej drugiej mam orginalnego cd-keya :D jak co to na gg pisac : 5701862
@Down: ja slyszalem :) kiedys na cod 1 byl taki fajny serv scrakowany na 32 osoby zawsze, za***ista jazda :D jak ktos umie to nie taki zrobi scrakowany xD
Dowizul z Inferny
28-05-2005, 16:29
ja mam tylko cod1 (niemam dodatku)
P.S
slyszeliscie o zcrackowanych serverazch?? na nich nietzeba miec orginalnego CD`keya
Szmelinger
28-05-2005, 20:36
czy ktos jeszcze?odswiezam temat i doszlem w znisku ze mozemy zagrac w Cod zwykly
ja moge grać w obie części
Black Warior
11-07-2005, 19:18
Ja jestem zaawansowanym graczem w call of duty :) w 2 dni przechodze 1 część na veteranie,a united Offensive w 1 dzień.A za serwerem jestem za :evul:
Ej no wlasnie zrobi juz ktos tego serva :( :P Wracam po krotkiej przerwie xD
szmelinger powiedział że mogę ja zrobić server wieć ustalmy jak się będzie nazywać i na jakim callu
Taki siaki mag
14-07-2005, 19:40
Terz jestem za. fajnie by było, jestem dobry w tej grze, keiedyś miałem nawet własny klan. Tylko nie umiem servera zakładać ;( . Mam obie części, tylko n razie niedobór 1 ale to sie w jakieś 5 dni zmieni.
Taki siaki mag
14-07-2005, 19:44
szmelinger powiedział że mogę ja zrobić server wieć ustalmy jak się będzie nazywać i na jakim callu
Najfajniej na teamy, chociarz kto by tam chciał być szkopem :p ale ktoś sie znajdzie. A do hasła to nie mnie bo nie muj temat ;( .
A temat fajny B) .
Marcin of shadow
14-07-2005, 19:49
Ja bede mogl chyba grac w 1 jak znajde plyte tylko ja nigdy nie gralem na multiplayer :D:D:D
Zeby zalozyc taki server bo wiem jak... to trzeba miec jakiegos mocniejszego kompa?
Marcin of shadow
14-07-2005, 19:52
Zeby zalozyc taki server bo wiem jak... to trzeba miec jakiegos mocniejszego kompa?
Gdyby mi ktos wytlumaczyl jak to moze bym zalozyl kompa mam dobrego a szybkosc neta 1mb dsl
Ok moze wkoncu cos z tego serva wyjdzie i se pogramy :P Wiec tak :
Jest to bardzo proste:
Wchodzisz w "start new server" ustawiasz wszystkie opcje jak ci wygodnie wybierasz mapke jakie bronie itp. :P kilkamy "start" gra wychodzi do windowsa, pojawia sie ramka... zostawiasz ja. Wlaczasz gre jeszcze raz oczywisce MP i szukasz na liscie swoja nazwe servera ;) i mozna grac!
Marcin of shadow
14-07-2005, 20:12
Ok moze wkoncu cos z tego serva wyjdzie i se pogramy :P Wiec tak :
Jest to bardzo proste:
Wchodzisz w "start new server" ustawiasz wszystkie opcje jak ci wygodnie wybierasz mapke jakie bronie itp. :P kilkamy "start" gra wychodzi do windowsa, pojawia sie ramka... zostawiasz ja. Wlaczasz gre jeszcze raz oczywisce MP i szukasz na liscie swoja nazwe servera ;) i mozna grac!
Ok wszystko ladnie pieknie tylko musze miec cal of duty bo mi gdzies plyta zginela ale kumpel ma raczej napewno wiec jutro pozycze i zaloze serva jak beda problemy napisze do ciebie na gg albo na priv.
@edit zalatwione jutro okolo 14 bede mial gre zaloze serva i napisze na forum, wszystko jasne??
A na CoD zwykłym czy CoD: UO?? Też bym sobie pogierzył:P Jak serv będzie gotowy to piszcie w tym temacie.
Marcin of shadow
14-07-2005, 20:33
A na CoD zwykłym czy CoD: UO?? Też bym sobie pogierzył:P Jak serv będzie gotowy to piszcie w tym temacie.
W zwykle CoD i jak napisalem wyzej napisze w tym temacie jak server bedzie gotow.
Mc macio
15-07-2005, 18:26
ja mama wersje 1.0.Juz scagnolem patcha do 1.5 ale patch nie wykrywa gry!
moze wiecie why?
PS.mam pirata
jak ktos wie jak postawic ZCRAKOWANY serv msg na PW. Bo ja moge grac na orgina w UO a na jedynce na zcrakowanym :P
*ResonE*
15-07-2005, 21:16
Ja
grasm i Mam 2 servy w cod i w cod uo i mam pytanie ma ktos cd key orginal do uo
:)
Marcin of shadow
16-07-2005, 18:21
Niestety nie moge zalozyc servera poniewaz o 2 w nocy jade na obz jak wroce to moze bede 31 lipca. Udanych huntow.
założę server server będzie się nazywać CoD tibia.pl na call of duty zwykłym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.