Pokaż pełn± wersje : kto mi doradzi???
Moja profesja to knight niestety nie mam pacca i nie wiem na czym expic, prosze o wskazzowski gdzie moge ladnie poexpic :p
Knight
Skile 80/80
lvl 30
eq tez przyzwoite :]
patrikoz
21-05-2005, 18:55
- Guardy
- Ghoule
- Soldiery
- Minosy i Mino Archery
- Skillowac do 90/90 (?)
- Orc Land
- Dragony
- PoH
- Trolle obok Thais <JOKE>
- Bugi pod Carlin <JOKE>
ja ci radze orc land, moj kumpel expil tam na mniejszych skillach i dobrze na tym wychodzil...
Pojedyńcze dwarfy guardy z jednoręczn± broni± (jak walisz z bright sworda
i z jakim¶ np. tower shieldem na takich skillach to żadko kiedy cie guard hitnie)
Orcland, ale tu musisz mieć dużo UHów.
Jakie¶ tam pojedyńcze dragi ;)
Thorvind
21-05-2005, 21:01
Mintwallin pod Thais tylko wejscie moze byc ciezkie.
Evul Indigo
21-05-2005, 21:02
Orc Land i poczatki OF, ew. Guardy, PoH (bez GSow)
Jesli masz dobre eq to mintwallin.
Jesli szkoda Ci uhów lub masz ich malo to polecam Ghost Land (na zachód od carlin)
Jesli masz sporo uhów i chcesz dobrze zarobic to lapiesz GS'a / D lance / War Hammer i lecisz na guardy (exp dobry a loot jeszcze lepszy)
Mintwallin tez dobre ale trzeba troszke gfb miec, duzo mniejszy waste uh
Mount Sternum i cyklopy
PoH (same cyklopy, slimy, mozesz tez orki bic i dragi)
No i miejsce gdzie najszybciej leci exp Elf Village (na wschod od Venore, droga pomotana ale exp swietny, masówki scoutów i innych elfów + 2x dragi)
shymchuck
22-05-2005, 12:49
Ja zdecydowanie polecam ci guardy. Loot super, expa też ładnie idzie a na takich skillach i eq przyzwoite to za uhy sie zwróci na 100%. Na OF nie byłem expić więc nie wiem ale napewno na guardach dobrze wyjdziesz :D
Zdecydowanie Orc Land albo Guardy. Loot przyzwoity i exp rówież. Chociaż wydaje mi sie że bij orców lepiej bo nie ma tam takiej monotoni jak na guardach gdzie można zasn±ć z nudów :)
Molst i kopalnie Guardów (w Molst Mino Guardy) loot extra i exp szybki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.