Pokaż pełną wersje : Kolejne pytanie do ludzi z pacc...
Yomhuidel
08-03-2004, 21:57
Czy wykupując PACC zacząłęs chociarz troche grac na Premii ? (troche znaczy wyjsc z rooka)
Bobercjusz
09-03-2004, 10:50
Granie na premi jest (przynajmniej jak dla mnie) troszke głupie. Dlatego że jak skończy ci sie pacc (a nie masz kasy na powtórne wykupienie) to niemożesz sie zalogować. Więc na premi grają tylko bogacze i Tibiomaniacy. Tak mi się przynajmniej wydaje...
Bigvirus
09-03-2004, 12:42
na premi niegdy bym se nie gral tam jest troszke beznadziejnie
wole servery dla wszystkich ludzi najnowsze servery sa hyba najlepsze...
Mam paca na 2lata ale i tak mnie nie korci na granie na premi:)
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
yyy a ja myślałem że na rok maksymalnie się da :rolleyes:
No mnie tesz racZej do premi nie ciągneło!Ale gdybym wiedzial ze pacca będe mial bardzo dlugoo to bym tam pogral z hęcią!Tam jest bardzo fajnie :Malo ludu wiekszosć się zna,puste respy itd itp:)
Bofedojo
10-03-2004, 17:54
Oryginalnie dodany przez Dioskas
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
yyy a ja myślałem że na rok maksymalnie się da :rolleyes:
No ale se przedluzyc mozna... Ja mam niedlugo zamiar kupic PA(L)CCa i nie mam zamiaru grac na Premii, nie bede marnowal swojej postaci wole ja rozwinac.
Właśnie przedłużyłem PA, ale przez myśl mi nie przyszło, żeby grać na Premii. Tam jest przez 24 godziny, jak na innych światach o 6 rano. Mało graczy. Pusto. Nie ma komu sprzedać loota, nie ma z kim rywalizować itp. Co z tego że wszyscy się być może znają. Ja też znam wszystkich ze swojego bloku. To nie jest normalny świat. To nie te emocje.
wuzalamo
12-03-2004, 09:34
Premia sux i tyle może się wam wydawać ze mało kludzi to zajebiś..ie bo respy są free..........
ale co z tego jak tam masz max 300 osób w godzinach szczytu i nikt nie kupi od ciebibe sprzętu , a o kupowaniu runków to już naweyt myśleć nie można bo jak już ktoś rónki robiu to na bank dla jakiegoś high lv na zamówienie :D
niechciałem zakladac niepotrzebnie nowego tematu bo moderatorzy by na mnie sie darli :D wiec tu napisze, na wakacje zamierzam kupić pacca,kumpel mi gadał o jakiejś promocji, wie ktoś może o co w tym chodzi??
Oryginalnie dodany przez Tomek89
kumpel mi gadał o jakiejś promocji, wie ktoś może o co w tym chodzi??
Zdradze ci sekret wszechwiedzacych (czyt adminow).
Wchodzisz na temat przyklejony na cale forum, a temat nazywa sie "Tu znajdziesz odpowiedź na KAŻDE twoje pytanie!"
Jak juz tam wejdziesz i poczytasz ze zrozumieniem to masz sporo wieksza szanse ze nastepne twoje pytanie nie wyprowadzi nikogo z rownowagi.
Hegemmon
13-03-2004, 01:55
Gremlin coś ty taki brutalny??
ja mama 7lvl postać na premii
ale głównie po to by zobaczyć jakie tak tłumy sa (nie chciało mi się dobijać do 8 lvl żeby na mainie zlukać) chciałem też zobaczyć jakie tam ceny itemków są i czy tam gwarno.. ogólnie można by yło tam pograć ale nie ma tam moich qmpli więc gram dalej na Securze ^^
PS. Rook SUX!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.