Pokaż pełną wersje : Nowy serwer
Mam prośbę do wszystkich Polaków, którzy będą grać na nowym serwie, który powstanie na początku wakacji i będą mieli na 100% pacca, będą DUŻO grać w Tibię, będą chcieli być w polskiej gildii (najprawdopodobniej Polish Power) i będą chcieli brać udział w wojnach przeciwko szwedom lub innym ludziom z innych państw co będą zbyt bardzo szatanić na nowym serwie, aby ten serwer co powstanie w wakacje został opanowany przez Polaków a nie jakiś swe czy br:D!! Chętnych proszę o pisanie na numer gg: 3858176
Po pierwsze, wymyśliłbyś jakąs oryginalniejszą i bardziej klimatyczną nazwę gildii, w dodatku takowa nazwa była użyta.
Po drugie, chcesz nie pozwolić innym narodom na wożenie się na serverze - cóż za szlachetne słowa. Tylko jeśli dokładniej przeczytać, to Ty chcesz się wozic razem z gildią. Nacjonalista? Get a life.
no i w ten sposób nie to że jesteśmy najlepszymi noobami (polacy) to jeszcze chcesz się upodobnić do tego co jest najgorsze u reszty graczy... powiem ci że niewiem jak dużo byś zabrał polaków to i tak wojne przegracie bo polacy są mocni w gębie a nie w graniu....
Kolejna gildia w stylu "Polish Noobs" wkracza do akcji!
Szwedzi maja sie czego bać...
taki mądry no to zobaczymy mam już około 10 osób a nawet jak się niepodoba nazwa gildii to można inną grać i weź se zobacz co się dzieje na innych serwach... np. na Elysii, prawie all h lvle szwedzi, a jeśli jest jakiś Polak z h lvli to, albo mu się pofarciło i może grać (tak ma parę osób tylko), albo jak większość jest hunted więc może wypadłoby zrobić żeby jakiś serwer był zdominowany przez Polaków ?
O to chodzi że Polacy jako naród nie są zdolni do dominacji ;)
To był oczywiście żart.
Ale moge się założyć że to nie wypali, bo co serwer są takie plany.
I co?
wiem że co serwer tak jest bo pierw Polacy się umawiają a potem to niewypala bo jak zaczynają się pojawiać szwedzi w h scores i zaczynają robić wojny przeciwko Polakom to mało kto bierze w nich udział z Polaków i przez to przegrywamy mimo przewagi liczebnej i wogle... i potem Polacy zaczynają przechodzić na stronę przeciwną, albo wogle niebiorą udziału w wojnach i tak kończą się szanse na zdominowanie serweru bo Polacy dbają tylko o swój własny interes. I dlatego zbieram już ludzi i to takich co by brali udział w wojnach żeby może udało się na nowym serwie wygrać i zdominować serw przez Polaków
Mam nadzieje że zdominujemy server dla Polaków.
PS:
Wicher, byłem dzisiaj u was w Szczecinie :D
Tja. Wojna się zacznie. Podbiega do Szweda 10 Polaków i chcą go zabić. Wszyscy klikają na kogokolwiek innego niż Szweda i 10 dedów gotowe. Szwed z tych emocji wyjmuje ręce z kieszeni i sięga po kawkę :D KIEDY DO WAS DOTRZE, ŻE POLACY NIE ZAPANUJĄ NAD SERWEREM?!?
polostap
21-05-2005, 22:44
Mozesz spróbowac zdominowac ten serv ale jak chcesz serva zdominowanego przez polakow to zapraszam na aurea! Wszystkie lev od 100 wzwyz to polacy tylko 1 swe jest! Wiec przemysl
to ze zdominuja ten serwer poalcy to jest pewne tylko zaraz sie okaze ze polaków są tysiące z 8 levelami a szwedów dwóch z 200
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.