Pokaż pełną wersje : Go Go Go Andrew?
Co sadzicie o porazce naszego boksera w Chicago? Ja ta walke ogladalem, i mam mieszane uczucia. Z tego co mowili eksperci w studiu to on byl strasznie spiety na poczatku i Brewster po prostu to wykorzystal, ale on na pewno widzial walke Goloty z Lennoxem Lewisem i to bylo zaplanowane, Andrew sie tego nie spodziewal no i 3 razy Knock down
No i oczywiscie Adamek wygral i jest mistrzem :D Gratulujemy :):)
Co sadzicie o tej gali?
Berburio
22-05-2005, 11:17
Boshe...tata mnie omantował;] Ale go ciął!! omg!! 53 sekundy,3 nokauty,amen:D
Radek 666
22-05-2005, 17:18
3 nokauty w ~50 sekund, o boshe! Dobrze, że jeszcze po pierwszym wstał :P . Po tym pierwszym nokaucie było widać, że o dalszej walce nie ma co mówić, ale dalej próbował...
Sanderos
22-05-2005, 17:22
Nie wiem czemu wszyscy bronia Goloty, albo 'nastepny razem sie uda';/ To tak samo jak z Gollobem. Przeciez bylo widac, ze Endrju jest cienki i tyle. Pozdro dla Ciebie Nadziejo Polskiego Boksu.
Kim jest pan Gołota? Nie znam tego pana. On pochodzi ze Sri Lanki? :-) -joke-
co do walki: JEDNO WIELKIE LOL
Adamek rlz :-)
Powracał juz niezliczoną ilość razy. I nigdy mu sie nie udało. Czy teraz to już koniec? Jak myślicie?:P Ja mam nadzieje że da sobie spokój. Wszyscy go znają ale nie dzięki dobre walce ale raczej dlatego że robi z siebie pośmiewisko i walczy nieuczciwie. Lepiej żeby nie reprezentował Polski. :)
Czym predzej mordo-bicie wybije se z lba tym lepiej dla niego.
No coz, teraz przynajmniej wiemy, ze to juz koniec.
"Przegral wszystko co mogl przegrac" - tak to pieknie Michalczewski podsumowac.
No coz, szkoda Goloty. Ale nie ma sie co rozczulac, tylko szybko zapomniec o tym nazwisku.
jakby nie patrzec w konkursach na najkrotsza walke ma zloty medal.
i z tego powinnismy sie cieszyc a nie patrzec na niego jak na ofiare.
dap-galothij
22-05-2005, 18:32
@up: jego przeciwnik też ma złoty medal. Muszą się więc bić o pierwsze miejsce :D
exodus style
22-05-2005, 18:39
ja bym dluzej wytrzymal. ale oczywiscie caly czas bym uciekal:P
Jak to jeden z Modów miał w opisie:
Mamy nową jednostkę czasu :
jeden Gołota = 53 sek.
Vanhelsen
22-05-2005, 23:03
To chyba najlepiej odzwierciedla zdanie napisane przez pewnego użytkownika na Onecie:
Czekam całą noc na galę, wyszedłem na chwilkę do toalety a gdy wróciłem już zakończyli relację. Oni pokazali w ogóle walkę Gołoty?
Albo to:
Przynajmniej całą walkę mogę obejrzeć w wiadomościach
Z jednej strony - porażka,
Z drugiej strony - "miszcze" podobno wiedzą, kiedy powiedzieć "STOP",
Z trzeciej strony - chciałbym, żebyście wy wszedli na ring i wstali po pierwszym ciosie...
PS: Walka Adamka była spoko (ubolewam, że nie wygrał przez Knock Down :( )
Snicckers
23-05-2005, 08:39
Żenda ? tak to dobre określenie... rece opadają niech sie chlopak lepiej zajmie sprzedarzą lodów w osiedlowym sklepiku to dla niego dobre mało stresujące zajęcie chyba że wpadną łobuzy z 6 klasy i znów dostanie wp*** :D a tak wogle w całej walce podobał mi sie jeden typek który darł sie "Andrzej ty wstyd przynosisz polsce Andrzej Andrzej .. " :D jest boski
dij_buhh
23-05-2005, 13:57
każdy niech robi to co umi najlepiej....
więc...
niech golota szybko konczy walke...
to ma juz wyćwiczone
Warren The Evull
23-05-2005, 14:05
kurcze a ja o minute za pozno wlaczylem telewizor..
Kolejna walka ktora mozna byblo zobaczyc w calosci w teleekspresie :D
Swoja droga widzilem walke w powtorce na 2 dziej bo poszedlem zrobic sobie kanapki :D przychodze a tu po walce :D
Btw, slyszalem ze zostala stworzona nowa jednostka czasu o nazwie 1 golota :D
1 golota = 53 sec
... bo Endriu myslał, że on chce tylko porozmawiać. :D
Całe szczeście, ze poszedłem spac po Forrest Gumpie :)
Nie wiem czemu wszyscy bronia Goloty, albo 'nastepny razem sie uda';/ To tak samo jak z Gollobem. Przeciez bylo widac, ze Endrju jest cienki i tyle. Pozdro dla Ciebie Nadziejo Polskiego Boksu.
Gollob to żużlowiec z byłej drużyne GKM. W tej chwili GTŻ... patrz no kolejna osoba z Grudziądza :P Ja też jestem z Grudziądza (zadupie xD)
A Endrju poprostu się skończył... ma starą baterie (nie to co baterie reklamy z króliczkem...). Wiadomo są wzloty i upadki (potyczki) i Gołota wstąpił w klub upadających razem z Małyszem (teraz ewnie się kumplują)... Ale się rozpisałem :p
Paweł R. (22-05-2005 21:02)
podobno tyson chciał odgryźc Andrzejowi jaja w 4 rundzie
Paweł R. (22-05-2005 21:02)
na szczescie dzielny Andrzej spier**** po 2 rundzie
Nic dodac nic ujac :D
i tak myśle że dobrze walczył tylko szkoda że przy ciosach przeciwnika rozłożył ręce i nic nie robił :O
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.