Pokaż pełną wersje : Banshee
słyszałem że pod jakimś miaste dla facc jest Banshee i do tego łątwo do niej dojść czy może mi ktoś pwoiedzieć gdzie ona dokłądnie ejst ? i czy ewentualnie ejst tam jakaś bramka lvl-owa
Jest pod Thais. Bramka lvl 25.
Nie dokladnie pod thais ale pod swiatynia na połodnie od Thais.
Wchodzisz do niej schodzisz na poziom -1 kopiesz pickiem na sqm z ziemia schodzisz na dol. Idziesz prosto i przy pierwszej okazji idziesz w dol, po dojsciu do rozejsc dróg wybierasz lewa odnoge dochodzisz na bramki levelowej i schodzisz na dol na koncu pomieszczenia smiga banshee [;
a co bedzie do pokonania po drodze ile trwa resp i czy jak wybiore zla droge moge spotkac cos jescze :>
jak pojdziesz w lewo to jeden DS (pikus) za bramka levelowa sa 2 czy 3 ghula (eful)
Resp jest dosc dlugi, okolo 15min+
Adrian-13
22-05-2005, 12:41
Ja znam miejsce gdzie nie ma bramki levelowej. Tez pod thais.
shymchuck
22-05-2005, 12:45
Jak już przy banshee jesteśmy to jaki lvl i skille potrzeba zeby bezpiecznie blokowac banshee. Chodzi mi o BLOKOWANIE a nie zabijanie solo. Słyszałęm, że ona wali hity do 600, jak to jest z tymi hitami?
@Shymchuck
Banshee może Ci zadac obrazenia rz(ż?)ędu ~600. Nutki 2 razy na sekunde moze wyniesc nawet ~400+ i jeszcze melee. Tymabardziej jesli sie ruszysz na nutkach zbierasz podwojnie...Czyli pozostawiam to juz Twojej wyobraźni ;]
Ja znam miejsce gdzie nie ma bramki levelowej. Tez pod thais.
a mozesz napisac gdzie to jest bo bym sie z checia wybral :P
Pod thais do banshee mozna dojsc przez bramke lvl i nie tylko ze jak nieprzechodzisz przez bramke lvl to musisz wziac 3 parcele i zabic 2 stalkery wiem bo tam bylem i zabilem ta banshee
evilKRIK
22-05-2005, 20:23
Idziesz przez terytorium cyclakow(na poludnie od thais) potem do ruin i tam na -1pietrze masz stalkery na -2 nic na -3 banshee
orixdeavin
23-05-2005, 17:30
bez bramki lvlowej musisz isc nizej na poludnie po powierzchni i znajdziesz resp mino g na tratwie od tej tratwy bedziesz widzial budynek za rzeka i pojdziesz wtedy wzdluz tej zeki o znajdziesz mniejsce gdzie mozna postawic 3 parcele i wejsc na gore. potem musisz rozkopac dziure kilofem izejsc na dol najpierw masz 2 stalkery (wez gfb) potem znowu rozkopujesz dziure ale nie pamietam gdzie ;/ i masz male pomieszczenie i schodki.schodzisz se po schodkach i idzie do ciebie banshee a jak ja zabijesz to znajdzisz tam cos w stylu biblioteki jakiejs ale nic w niej nei znajdziesz :D:D
ReDshoot
24-05-2005, 12:16
Banshie? wali po 600+? nie badzcie smieszni. Wiesz co recznie nie zapodaje prawie nic no a nutek to wali ok. 200 nie wiecej.
Jeśli ktos sie z tym nie zgadza to niech napisze do mnie na e-mail
evilKRIK
25-05-2005, 14:56
200wali często prawie tak często jak robi kombo z ktorego wychodzi z 600
. Tymabardziej jesli sie ruszysz na nutkach zbierasz podwojnie...
Pierwsze slysze a troche juz gram w ta gre :|
Pierwsze slysze a troche juz gram w ta gre :|
Nie wiedziałeś? uuu.. i pewnie tego, że jak sie zacznie tanczyć to banshe sie leczy też nie xD
/Qki ^.-
Ja druidem na 30 lvl zabiłem solo ;)
Więc taki groźny niejest :)
sorc 29 lvl 42 m lvl da rade ubic banshee na mana shieldzie? i czy up/down czy lepiej stac i siekac z sd?
sorc 29 lvl 42 m lvl da rade ubic banshee na mana shieldzie? i czy up/down czy lepiej stac i siekac z sd?
Jesteś bosski, lepiej obrywać ciągle czy w momencie gdy schodzimy na dół?
Banshee przy Thais zabija się uciekając(sorc lub drut)z sd.
Nie wiedziałeś? uuu.. i pewnie tego, że jak sie zacznie tanczyć to banshe sie leczy też nie xD
/Qki ^.-
eh to noob jestem na maxa ;/ ide w simsy lepiej na sieci pograc a nie w tibie bo sie nie znam. A slyszales ze jak masz ancient helmet i red gema wsadzisz to Cie czerwone potwory nie bija? A joix ma xywe Jojiksazi
mam sorca na 42 banshhe to kwestia 3-4sd jeden minus sie za szybko leczy =\
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.