PDA

Pokaż pełną wersje : Czy CIPy pomagaja???

Gumski
09-03-2004, 14:54
Czy wam kiedys jakas CIPa :D pomogla? ja nie dawno mialem taki paskudny problem z kontem i jakis GM ( 2 lv :D ) sie przy mnie pojawil no to ja mu zglosilem problem i powiedzial ze zobaczy co sie da zrobic - na wyniki czekam. Ale wrocmy do tematu. Kazdy ma problemy ale pytam sie czy rzeczywiscie wam CIPy pomogli? rozwinice temat luzno 8)

asgaard
09-03-2004, 15:15
Cipowie są chyba tylko po to by pomagac...
Napewno nie powiedzą tego ci, którzy używali bota :P
Mi osobiście GM nie musiał jeszcze pomagać, ale słyszałem o nich tylko dobre rzeczy... :)

Gumski
09-03-2004, 15:19
Ale bardziej chodzi mi o to czy ktos mial powazniejszy problem np. techniczny z kontem jak ja i czy naprawde CIPowie ani raz nie zawiedli nawet w cięzkim problemie. Nie wiem jak to ujac dosadniej ale wiecie o co chodzi :D

Gonzo von Krenzel
09-03-2004, 15:30
hmm, CIP'owie a GM'y i CS'y to minne rzeczy...
Mi pomógł kiedyś CS jak utknąłem na rooku z powodu kogoś kto się skrzyniami, stołami itp. bawił. WyROPował mnie i razem zrobiliśmy porządek.

Bobercjusz
09-03-2004, 22:41
Mi osobiście nie pomogły, ale pamietam jak jakieś dwa miesiące temu tłumaczyłem koledze tekst do GMków z proźbą o zmiane nicka. Pamietam że odpisywał nam i to bardzo treściwie. Ale niestety nicka mu nie zmienili. :rolleyes:

Bastien
10-03-2004, 17:49
Taaak...Cip'owie pomagają bo w końcu między innymi po to są.Ale jak jusz potrzebuję pomocy to nigdy nie moge żadnego zastać. ;/

Hegemmon
10-03-2004, 20:52
hmm CIP-y zawsze pomagają lecz nie zawsze o tym wiemy :P
noo wedłóg niektórych update do 7.2 był wręcz szkodliwy ale wedłóg mnie próbowali zastąpić cośco zastąpienia wymagało tylko, że do tej próby pasuje jedo powiedizenie " Z dszczu pod rynnę"ale ogólnie CIP-y starająsię pomagać... chyba 8)

Chomik
11-03-2004, 18:16
Mi GM życie uratował bo ostrzegł mnie przed GS
PS.To mój 100 post

Gumski
13-03-2004, 20:07
ekmmm ... jak to ostrzegl???? nie wolno im chyba to znaczy nie mieszaja sie to prywatnych problemow przecietnych graczy... mozesz wytlumaczyc szerzej jak to nastapilo?(

paro
13-03-2004, 20:40
Nigdy nie widziałeś GS przed venore ?? Jezeli nie widziałes to masz duże szczęście :)

Pan Zeneq
13-03-2004, 21:08
yyy moglby mi ktos powiedziec do czego sluzyl ten "bot" bo wszyscy mowia ze za niego bany byly w czym on pomagal?? :/

Maria Barring
13-03-2004, 23:27
Ja powiem jedno Raz mi pomógł GM gdy ktos Lurował GS do venore pojawił sie szybko i rozwiązał Problem
I powinniście sami zauważyc że gm banuje Spammerow na Kanale Trade, nie raz widzicie napewno ........-He/She banished to Spamm in Trade, DONT SPAMM

Ale jest tez Druga sprawa

Czemu powstaja Wojny na swiatach ( np na Isarze Del'Toro panuje a czemu GM nie moze zadzialac przeciez tam chodzi o współ parce i koleżeństwo a nie o wojny przez to gina nie winne osoby (np Ultimate Explosion jesi ktos posci w miejscach w kturym ktos bedzie lub cos innego)

Wtedy to gm nie pomoze tylko patrzy z zalożonymi Rekami jak sie ludzie wybijają

Lefty
14-03-2004, 02:13
Czy Cipy pomagają...
Pare razy miałem poważniejszy problem, zawsze w e-mailu zwrotnym otrzymywałem tylko mase dziwnych powodów, dla którcyh nie mogą nic zrobić...
Podczas gry raz jeden gm zakończył mój dl hunt, i wpruśił na mój spawn ludzi w wyższymi lvlami... bardzo pomocne...
Kilka razy ja/moi znajomi dostali bana "ot tak se", też zyskali tym sporo mojego szacunku...
A gdy straciłem konto, to przez fakt, że mail z nowym hasłem doszedł dopiero na następny dzień, zalogowałem się na golasa, i dwa lvle chudszy...

bravo cipy...