Pokaż pełną wersje : Czy CIPy pomagaja???
Czy wam kiedys jakas CIPa :D pomogla? ja nie dawno mialem taki paskudny problem z kontem i jakis GM ( 2 lv :D ) sie przy mnie pojawil no to ja mu zglosilem problem i powiedzial ze zobaczy co sie da zrobic - na wyniki czekam. Ale wrocmy do tematu. Kazdy ma problemy ale pytam sie czy rzeczywiscie wam CIPy pomogli? rozwinice temat luzno 8)
Cipowie są chyba tylko po to by pomagac...
Napewno nie powiedzą tego ci, którzy używali bota :P
Mi osobiście GM nie musiał jeszcze pomagać, ale słyszałem o nich tylko dobre rzeczy... :)
Ale bardziej chodzi mi o to czy ktos mial powazniejszy problem np. techniczny z kontem jak ja i czy naprawde CIPowie ani raz nie zawiedli nawet w cięzkim problemie. Nie wiem jak to ujac dosadniej ale wiecie o co chodzi :D
Gonzo von Krenzel
09-03-2004, 15:30
hmm, CIP'owie a GM'y i CS'y to minne rzeczy...
Mi pomógł kiedyś CS jak utknąłem na rooku z powodu kogoś kto się skrzyniami, stołami itp. bawił. WyROPował mnie i razem zrobiliśmy porządek.
Bobercjusz
09-03-2004, 22:41
Mi osobiście nie pomogły, ale pamietam jak jakieś dwa miesiące temu tłumaczyłem koledze tekst do GMków z proźbą o zmiane nicka. Pamietam że odpisywał nam i to bardzo treściwie. Ale niestety nicka mu nie zmienili. :rolleyes:
Taaak...Cip'owie pomagają bo w końcu między innymi po to są.Ale jak jusz potrzebuję pomocy to nigdy nie moge żadnego zastać. ;/
Hegemmon
10-03-2004, 20:52
hmm CIP-y zawsze pomagają lecz nie zawsze o tym wiemy :P
noo wedłóg niektórych update do 7.2 był wręcz szkodliwy ale wedłóg mnie próbowali zastąpić cośco zastąpienia wymagało tylko, że do tej próby pasuje jedo powiedizenie " Z dszczu pod rynnę"ale ogólnie CIP-y starająsię pomagać... chyba 8)
Mi GM życie uratował bo ostrzegł mnie przed GS
PS.To mój 100 post
ekmmm ... jak to ostrzegl???? nie wolno im chyba to znaczy nie mieszaja sie to prywatnych problemow przecietnych graczy... mozesz wytlumaczyc szerzej jak to nastapilo?(
Nigdy nie widziałeś GS przed venore ?? Jezeli nie widziałes to masz duże szczęście :)
Pan Zeneq
13-03-2004, 21:08
yyy moglby mi ktos powiedziec do czego sluzyl ten "bot" bo wszyscy mowia ze za niego bany byly w czym on pomagal?? :/
Maria Barring
13-03-2004, 23:27
Ja powiem jedno Raz mi pomógł GM gdy ktos Lurował GS do venore pojawił sie szybko i rozwiązał Problem
I powinniście sami zauważyc że gm banuje Spammerow na Kanale Trade, nie raz widzicie napewno ........-He/She banished to Spamm in Trade, DONT SPAMM
Ale jest tez Druga sprawa
Czemu powstaja Wojny na swiatach ( np na Isarze Del'Toro panuje a czemu GM nie moze zadzialac przeciez tam chodzi o współ parce i koleżeństwo a nie o wojny przez to gina nie winne osoby (np Ultimate Explosion jesi ktos posci w miejscach w kturym ktos bedzie lub cos innego)
Wtedy to gm nie pomoze tylko patrzy z zalożonymi Rekami jak sie ludzie wybijają
Czy Cipy pomagają...
Pare razy miałem poważniejszy problem, zawsze w e-mailu zwrotnym otrzymywałem tylko mase dziwnych powodów, dla którcyh nie mogą nic zrobić...
Podczas gry raz jeden gm zakończył mój dl hunt, i wpruśił na mój spawn ludzi w wyższymi lvlami... bardzo pomocne...
Kilka razy ja/moi znajomi dostali bana "ot tak se", też zyskali tym sporo mojego szacunku...
A gdy straciłem konto, to przez fakt, że mail z nowym hasłem doszedł dopiero na następny dzień, zalogowałem się na golasa, i dwa lvle chudszy...
bravo cipy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.