Pokaż pełną wersje : Sword Ring
Tygrys Wojownik
22-05-2005, 22:31
Na stronie pisze, że można kupić Sword Ringa u npc i jest jego imie... Ale nie ma nazwy miasta... skąd wiecie, że można go kupić u npc jeżeli nie wiecie w jakim mieście ? Dużo moich kumpli chciałoby kupować Sword Ringa po 500gp i dlatego pisze ten temat :) Może to jest npc dżin u którego można kupować po wykonaniu questa? Prosze o szybkie informacje :)
Vanhelsen
22-05-2005, 22:59
W każdej tabelce tak jest przy każdym przedmiocie. Wpisywanie za każdym razem miasta to by było zbyt wiele roboty. A w ogóle zawsze możesz się zmusić do wysiłku i skorzystać z map zamieszczonych na tibia.pl
Dr. Omader
22-05-2005, 23:03
Może to jest npc dżin u którego można kupować po wykonaniu questa? Prosze o szybkie informacje :)
Tak to jest NPC u Djinnow -.-""
A ty powinienes szukac, bo juz wiele ludzi sie o to pytalo :/
No coz, zaloze sie ze jak napiszemy, ze ten NPC jest w fortecy Djinnow to pojawia sie pytania: gdzie jest forteca Djinnow? :/
Ale nie ma nazwy miasta... skąd wiecie, że można go kupić u npc jeżeli nie wiecie w jakim mieście ?
a) Ten NPC nie jest w zadnym miescie.
b) Ten NPC jest w dziczy poza miastem.
c) Tego NPC nie znajdziesz w zadnym miescie.
Wybierz sobie.
Tygrys Wojownik
23-05-2005, 23:03
a) Ten NPC nie jest w zadnym miescie.
b) Ten NPC jest w dziczy poza miastem.
c) Tego NPC nie znajdziesz w zadnym miescie.
Wybierz sobie.
Nie rozumiem po co wypisujesz te pierdołki skoro kolega wyżej napisał gdzie to jest :)
Tygrys Wojownik
23-05-2005, 23:05
Tak to jest NPC u Djinnow -.-""
A ty powinienes szukac, bo juz wiele ludzi sie o to pytalo :/
No coz, zaloze sie ze jak napiszemy, ze ten NPC jest w fortecy Djinnow to pojawia sie pytania: gdzie jest forteca Djinnow? :/
To napiszcie, że to quest nie dla nobków i poniżej 80 lvla napewno nikt nie zdoła :) widziałem to piekło... ajj!! :/ Pokolei 100 sorci padały na Isarze jak bez m shielda weszli :) przy okazji kilku 100 pali xD Ale wkońcu odważny Lord Schizo 117 pal poleciał sobie solówke :) Ma mi filmik wysłać xD
Dr. Omader
24-05-2005, 01:20
To napiszcie, że to quest nie dla nobków i poniżej 80 lvla napewno nikt nie zdoła :) widziałem to piekło... ajj!! :/ Pokolei 100 sorci padały na Isarze jak bez m shielda weszli :) przy okazji kilku 100 pali xD Ale wkońcu odważny Lord Schizo 117 pal poleciał sobie solówke :) Ma mi filmik wysłać xD
ROTFL!
No to gratulacje dla tych panow i ich zgrania ;)
Ida czesto ekipy(szczegolnie na nowych swiatach) gdzie ludzie maja 40-60~ poziom i robia tego questa bez dedow :p
Kwestia zgrania, pozatym co za sorc jak wie ze bedzie zadyma nei wlaczy manna shielda? o.0
To znaczy ze goscie stali i patrzyli jak maridy/te drugie(zapomnialem jak sie nazywaja) summonuja kolejne djinny. ew. byli tak glupi ze nie wzieli dwarfen ringa. To byl pierwszy blad tuz po update i dlatego wtedy high-levele padali.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.