zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy hacker!!!!!!

Bobek
09-03-2004, 18:17
Koxamide z eterni zhackowal mi konto wiem ze to on dlatego ze znal moje haslo gdzysz podpadszyl jak wpisywalem i teraz chce mi zjehac do rooka moje 2 postacie czy ktos moze mi pomuc???? ;( plz

w jaki sposub moge to zglosic do gamemasterow???

E@GLENEO
09-03-2004, 18:33
No nie wiem, moze sprowokuj go zeby wyznal ze Ci shakowal konto, potem wysij screena z tym do CIP`ow? To moj pomysl

Nuzen
09-03-2004, 18:36
wypelnij formularz zeby ci wyslali nowe haslo na maila

Bobek
09-03-2004, 19:41
ale jak mam ten formularz napisac?? aha i wlasnie jak sie zmienia komentarz i real name i tym podobne bo on mi tam napisal ze pier....ć game masterow i teraz sie boje ze dostane bana!!!! a zreszta jak dostane bana to prosze gm zeby mu tez go zalozyli plz i nadodatek jeszcze w szkole mu zaj...e bobme w ryja!!!!!

Bobek
09-03-2004, 20:03
moje gg 2411063pomocy plz

-misiek-
09-03-2004, 20:10
Ajaaj zes sie wkopał, mi zhakowali konto ale nic niewypełnialem, założyłem 2 konto i jak gosciu co zhakowal sie w tibi pojawil nastraszyłem go i mi oddał, ale w twoim wywadku musisz poszukać na www.tibia.com jakiegos tam dzialu i tam wpisujesz numer konta i zaznaczasz ze cie zhakowali i przysyłają ci hasło na maila.

Oxygane
09-03-2004, 20:18
Kolejny zadowolony użytkownik kawiarenek internetowych itp. Jak on mógł podpatrzec twoje hasło?? Raczej nic mu nie zrobisz wiec lepiej sobie odpuść, zrób sobie nowa postać.

Bobek
09-03-2004, 20:21
a gdzie mam wejsc na www.tibia.com w co??

Eustachy
09-03-2004, 20:48
Wiadomoś dla wszstkich:
-jeśli chcecie uniknąć szybkiego shakowania, ustawcie sobie hasło na 20-30 liter, bo odszyfrowanie takiej ilosci zajeło by hakerowi sporo czasu, nie dotyczy gdy używasz programu do szybkiego logowania

jesli pomyślisz: eee, za długo będe sie logował, brednia!
no to skopiuj z notatnika i wklej CTRL+V

Majen
09-03-2004, 20:50
www.tibia.com>My account> Account lost> Forget/lost/niepamiętam lost i tam piszesz adres maila dokładnie taki na który założyłeś konto i tam ci wysyłają nowy password(i blokują stary) tak jak przy robieniu nowego konta.

karat
10-03-2004, 09:29
Mi tesz chyba ktoś zhakował postać straciłem sprzęt o wartość 40k a nie wiem czy w depo wszystko zostało bo jestem w jakiejś jaskini nikomu nie pokazywałem kodów tylko gildi szukałem i tam podawałem te informacje bo tam jest opcja longi.Czy to konto jest już stracone?

Dj Nekro
10-03-2004, 10:11
Jeżeli chcesz to zgłosić gamemasterowi to tylko na forum www.tibia.com lub mailem ale jego nieznam ale napewno tam jest ;)
Więc ci mówie wejdź na FORUM www.tibia.com :]

Kaczor
10-03-2004, 12:01
Od tego jest opcja account lost na www.tibia.com dodam od siebie , ze jesli ktos gra w Tibei z caffe to niestety musi brac pod uwage, ze zostanie nei tyle shackowany co po prostu podpatrzony albo przez admina caffe albo przez kogos kto siedzi obok.NIE GRAC W CAFFE O ILE TO MOZLIWE.BTW jesli ktos wczesniej uzywal Tibiabota w caffe(a nei jest latwo to sprawdzic) to mozna tez dostac bana za cheating na 30 dni mimo ze sie nie zawinilo.Rozwazcie to sobie:>

Magus
10-03-2004, 16:09
Oryginalnie dodany przez Bobek
Koxamide z eterni zhackowal mi konto wiem ze to on dlatego ze znal moje haslo gdzysz podpadszyl jak wpisywalem i teraz chce mi zjehac do rooka moje 2 postacie czy ktos moze mi pomuc???? ;( plz
w jaki sposub moge to zglosic do gamemasterow???
CTRL + R
A wogole to Ty nie masz pojecia co to jest hakerstwo, skoro znal Twoje haslo to o czym mowa?? Zaden GM Ci nie pomoze bo to nie byl hacking.
BTW, jak nie chcesz mi podpasc to nie pisz 2 postow po koleji.

Adaras
10-03-2004, 16:32
Jeśli podpatrzył jak wpisywałeś, to prawdopodobnie widziałeś się z nim w RL. Co to za problem zgłosić to komuś lub samemu mu zacząć grozić ?

Takich ludzi się tępi.

Moja historia: Kolegdze podpatrzyli hasło i ACC jak wpisywał, po czym wyczyścili mu wszystkie rzeczy. Skończyło się tak: Pogróżki od kolegów (starszych), zjechanie mu postaci o 3 lvle i oddał. ;)

Rycerz
11-03-2004, 21:52
Się wkopales na twoim miejscu za.........bał bym mu na realu i po sprawie a jak to nie poskutkuje to tak jak mowia zloz formularz ze ci shakowlai acc i emailem ci napisza nowe haslo.