Pokaż pełną wersje : 580k expa za jednego "monsterka"
Maciek Dragon
23-05-2005, 14:43
Zamieszczam tutaj zarabiasty filmik z tibia gamingo, warty ogladniecia no bo kto by niechcial tak expic codziennie :P
http://www.tibicams.com/cams/Sergei.rec
Milego ogladania :)
17:13 You advanced from Level 8 to Level 34.
17:53 You advanced from Level 34 to Level 40.
Pierwszy raz widze, żęby 40 lvl tak spieprzał przed jakimś małym lvlem :)
NO COMMENT !!! INFERNA ROX !!!
krzysiek krzysiek
23-05-2005, 14:49
a co tu sie stało :o
omfg 14:54 You advanced from Level 8 to Level 34.
:=]
El'Magnifico
23-05-2005, 14:50
hail bugi w tibi!
Swiat PvP enforced, zapewne umówili się, zeby zrobic szybki level. Bardzo proste 8lvl zabija 90 - skutki widac na filmiku...
Maciek Dragon
23-05-2005, 14:53
hail bugi w tibi!
LoL to nie jest bug tylko na serwerze PvP Enforced za zabicie wyzszego lvl dostaje sie ile tam % jego expa, dlatego tam nie ma skulli :p
Powino byc nie za jednego monsterka tylko kolesia albo playera koles zrobil w jeden moment 1/2 mojego expa z aktualnego chara
Palladni
23-05-2005, 14:55
Aew!! Kurde tym Hajt Lvlom sie nudzi, albo to tył jego nowy char albo iezal mu było expa/skili/mlvla itd. :)
El'Magnifico
23-05-2005, 14:55
LoL to nie jest bug tylko na serwerze PvP Enforced za zabicie wyzszego lvl dostaje sie ile tam % jego expa, dlatego tam nie ma skulli :p
wiem, ale aż tye :OO
O MA GAD !! huhu full wypas :D
Maciek Dragon
23-05-2005, 14:56
wiem, ale aż tye :OO
Dlatego tak duzo, poniewaz ten pall co go zabil mial 90lvl wiec zobacz sobie ile on ogolnie ma expa :)
niewiem czy mam racje.. ale najprawdopodobniej ten 90 lvl został zhackowany
Kurczaczek
23-05-2005, 15:29
Omfg..... Ja z tego filmiku naprawde nie mogę...... bardzo fajny mogę wpowiedzieć ;)
atrureks
23-05-2005, 15:32
lol tez tak kce :O
Aew!! Kurde tym Hajt Lvlom sie nudzi, albo to tył jego nowy char albo iezal mu było expa/skili/mlvla itd. :)
jak sadzisz kto sie szybciej wyexpi ktos z 8 do 40 levela czy z 88 do 90? :)
Nice omfg tez tak chce :p
Siergiei nie gra juz na tym servie, i szkoda ktos musi sie postawic przeciwko LS !
A koles, który go zabił to pewnie jego dobry kumpel. Mieszka w Gimo ( miejscowosc w szwecji ) wiec to musi byc jego znajomy. A co do filmu - fajny początek na servie dla tego kolesia.
Palladni
23-05-2005, 16:03
jak sadzisz kto sie szybciej wyexpi ktos z 8 do 40 levela czy z 88 do 90? :)
Poczatki bywaja najgorsze (zwłaszcza na PvP-E), a Sergei ma wieksze predyspozycje do expienia :)
Poczatki bywaja najgorsze (zwłaszcza na PvP-E), a Sergei ma wieksze predyspozycje do expienia :)
I tu sie z Toba zgadzam. Sergei dobrze zrobił, że nie sprzedał tej postaci, bo ona by była warta majątek :) Ale jak mu sie znudziło tam grać to już jego problem... Ale nie rozumiem jak sie moze znudzić gra na infernie komus kto ma 90 lvl :/
Walekifa
23-05-2005, 16:16
Na OTS też tak jest,awansuje sie czasem z 20 na 500 lvl......ja tam niewidziałem nic specjalnego :P
Palladni
23-05-2005, 16:20
Na OTS też tak jest,awansuje sie czasem z 20 na 500 lvl......ja tam niewidziałem nic specjalnego :P
N/C... Człowieku jaki ty daun jestes, Ots to nie to samo co Tibia wiec nawet niepróbuj porównywac!!
Mógłby tak zarabiać dając się zabijać :D
Mevr nika from Vault 13
23-05-2005, 16:29
O ja *******e. Fajnie jest mieć kumpla na pvp-enforced który kończy z serverem :D
You advanced from level 8 to 34 o ****a tez tak chce :/
Taki skill i z macki nawala fajnie :D
Mógłby tak zarabiać dając się zabijać :D
Im niższy lvl by miał, to by cena spadała... a tak szybciej by kase nabijał, jakby poszedl na jakiegos hunta :P i przy tym by mu exp lecial :P
Koles napisal na tibia.de że sergiei dal sie zabic 2 razy za komórke nieuzywana ^.^
ziomalek35
23-05-2005, 17:05
nie no bez komentarza... to bylo expienie do reszty wy***ane w kosmos takiego czegos jesce nie bylo na seryjnie
Master Knight de'Vere
23-05-2005, 17:25
Lol -.- nie wiem czym sie tu podniecać pewnie ten 8 lvl miał innego chara zapłacił Sergieiowi za 2 dedy a ten nabił sobie expa... Dla mnie to jest idiotyczne, niektórzy sie męcza troche czqasu żeby nabić 40 lvl a tam se 8 lvl 2 razy zabija 90 rp i w 5 min ma 40 lvl dla mnie to jest oznaka tego że niektórzy nie umieją grać...
Lol -.- nie wiem czym sie tu podniecać pewnie ten 8 lvl miał innego chara zapłacił Sergieiowi za 2 dedy a ten nabił sobie expa... Dla mnie to jest idiotyczne, niektórzy sie męcza troche czqasu żeby nabić 40 lvl a tam se 8 lvl 2 razy zabija 90 rp i w 5 min ma 40 lvl dla mnie to jest oznaka tego że niektórzy nie umieją grać...
A to jest oznaka człowieka, który nie ma mózgu... Po co ma expic do 40 lvla, skoro qmpel mu zafundował szybki exp ? Nie wierze ze bys tego nie zrobil, jakbys mial warunki do tego...
Koles napisal na tibia.de że sergiei dal sie zabic 2 razy za komórke nieuzywana ^.^
Jakbyś miał niepotrzebną komórkę i by ci zalezalo na tym zeby rzondzić //rządzić// z qmplami na świecie pvp enforced to bys nie zrobil tego co on zrobil ? zal mi cie -.-
Maciek Dragon
23-05-2005, 17:36
A to jest oznaka człowieka, który nie ma mózgu... Po co ma expic do 40 lvla, skoro qmpel mu zafundował szybki exp ? Nie wierze ze bys tego nie zrobil, jakbys mial warunki do tego...
Zgadzam sie z Filthy po jakiego czorta ma ziomek sie menczyc //męczyć// kupe czasu zeby nabic prawie 1 milion expa jak ma wporzo kumpla, ktory mu ulatwil bardzo zrobienie lvl to ja nie mialbym nic przeciwko temu ;) Sam bym chcial zeby mi ktos taki prezent zafundowal :]
Olorion.
23-05-2005, 18:18
Szkoda expa u sergeia :S ale amm nadzieje ze sie bedziemy dalej bic z LS ;p
Filthy: Czy ja napisałem że go za to potępiam/zrobił bym tak samo? -.-
Filthy: Czy ja napisałem że go za to potępiam/zrobił bym tak samo? -.-
A czy ja napisałem, że jesteś głupi itp. ?
Wykorzystałem tylko to, co powiedziałeś w celu pokazania innemu panu, że nie ma racji, źle mnie zrozumiałeś.
oh ^.^ :>
down: zapomnialem ^.^ szori no keal plx ;< :P
Palladni
23-05-2005, 18:43
oh ^.^ :>
... Po pierwsze: Minimalnie 10 znaków
... Po Drugie: Mogłeś Edytowac Posta :]
Zazdroszcze temu kolesiowi takiego advensa też bym tak chciał :)
I czym tu sie podniecac.Dla mnie to normalka na swiatach pvp enforced :p
a ze ziomek sam nie potrafi zrobic levela to bardzo mi przykro z tego powodu B)
a ze ziomek sam nie potrafi zrobic levela to bardzo mi przykro z tego powodu B)
Ja pier.dole !!!! (sorry ale nie moglem sie powstrzymać) CZY DLA CIEBIE NORMALKA JEST TO ŻE 8 LVL ZABIJA 90 LVL ? -.- A moze powiesz ze to ty jestes Sergei Stroganof i ze to ty sie sprzedajesz -.- Prezczytaj posty wszystkich zanim cos napiszesz -.- PO CO MA ****A ROBIĆ LVLE SKORO MOŻE NABIĆ 40 LVL W 2 MINUTY ? żal mi cie człowieku ... :baby:
Palladni
23-05-2005, 20:48
Ja pier.dole !!!! (sorry ale nie moglem sie powstrzymać) CZY DLA CIEBIE NORMALKA JEST TO ŻE 8 LVL ZABIJA 90 LVL ? -.- A moze powiesz ze to ty jestes Sergei Stroganof i ze to ty sie sprzedajesz -.- Prezczytaj posty wszystkich zanim cos napiszesz -.- PO CO MA ****A ROBIĆ LVLE SKORO MOŻE NABIĆ 40 LVL W 2 MINUTY ? żal mi cie człowieku ... :baby:
Sergei sie niesprzedaje :P
A ja mam zdanie podzielone, niby "uczciwie" nabił lvl ale duza czesc gry stracił :P
Maciek Dragon
23-05-2005, 20:48
a ze ziomek sam nie potrafi zrobic levela to bardzo mi przykro z tego powodu B) Japier**le ja nie wiem czy jest cos normalnego w nabiciu 580k expa naraz, a ten ziomek moze umial nabic lvl tylko po co sie menczyc jak mozna szybko jak widziales jakos skille jak na 8lvl z tego co pamietam mial 68cluba wiec chyba nie tak malo, a jesli umial trenowac to raczej expic tym bardziej!!
Zgadzam sie z przedmówcą. Zrób takie skille jak on mial na 8 lvlu na świecie PVP - ENFORCED to bedziesz naprawde dobry...
Jaga_Goloc
23-05-2005, 21:01
17:13 You advanced from Level 8 to Level 34.
17:53 You advanced from Level 34 to Level 40.
Pierwszy raz widze, żęby 40 lvl tak spieprzał przed jakimś małym lvlem :)
NO COMMENT !!! INFERNA ROX !!!
wiekszosc ludzie którzy nie widziali tego filmiku jest przez ciebie zawiedziona! po co piszesz co sie stalo w filmie?? dla niektórych zabierasz całą frajde którzy chcieli obejrzec to !! X(
@Topic:
filmik widzialem na tibia.de i szczerze mówiąc bardzo fajny. Gdyby koles tak z 10 razy zabil tego royal pala to moze z 60-70lv by zrobil :p
wiekszosc ludzie którzy nie widziali tego filmiku jest przez ciebie zawiedziona! po co piszesz co sie stalo w filmie?? dla niektórych zabierasz całą frajde którzy chcieli obejrzec to !! X(
Jak ci sie nie podoba to zakryj sobie pół monitora przy wchodzeniu na temat z filmikiem :P
Wkurzony
23-05-2005, 21:05
po obejrzeniu tego filmu miałem taką gębe :O Ziom wymiata! Bardzo dobry początek
p.s. widzieliście jakie mial dorombiste skille na 8lvl chyba 68/61 i 4mlvl :O i jeszcze raz :O
Jakbyś miał niepotrzebną komórkę i by ci zalezalo na tym zeby rzondzić z qmplami na świecie pvp enforced to bys nie zrobil tego co on zrobil ? zal mi cie -.-
No ale wiesz komórka mozna opchnąć za kase na real a nie, tibia to tylok gra a ty jestes oznaką, że siedzisz w domu i parrzysz wciąż i wciąż w monitor bo ja bym nie oddał, wolałbym sprzedać niż dawac za lvl w tibii, powiem ci jedno jak o tobie myśle (jesli wogle mysle) to mówie ROTFL
No ale wiesz komórka mozna opchnąć za kase na real a nie, tibia to tylok gra a ty jestes oznaką, że siedzisz w domu i parrzysz wciąż i wciąż w monitor bo ja bym nie oddał, wolałbym sprzedać niż dawac za lvl w tibii, powiem ci jedno jak o tobie myśle (jesli wogle mysle) to mówie ROTFL
No widzisz... sam sie przyznałeś do tego, że nie myślisz... Po co więc piszesz tutaj ? Gra w tibie także wymaga myślenia... Skoro to dla Ciebie jest za trudne, to nie graj :P A jeżeli tamtemu gościowi nie zależało na pieniądzach (bo np. ma ich jak lodu), a bardzo lubi grać w tibie, to dlaczego nie mógłby tak zrobić ? Pomyśl.... (sorry... zapomniałem... ty nie myślisz :D )
(sorry... zapomniałem... ty nie myślisz :D )
Do tego co on powiedzil jest potrzebne IQ powyzej 2,5 wienc sorry ale niezrobumiales ze on nie MYSLI ALE O TOBIE (poco ma marnowac czas na takiego idiote ?) :baby:
Do tego co on powiedzil jest potrzebne IQ powyzej 2,5 wienc sorry ale niezrobumiales ze on nie MYSLI ALE O TOBIE (poco ma marnowac czas na takiego idiote ?) :baby:
Odezwał się ten co ma IQ powyżej 2,5 ... LOL
Radzę zajrzeć czasem do słownika, zanim się coś napisze... :D
seba tox
25-05-2005, 16:25
ten filmik zmiazdzyl moja psyche;P ja tez tak chce;P ale to bylo dobre jak go noob gonil :]
Sir Emilio
25-05-2005, 20:10
hahhah prawie mln expa za 2 kille ale nie ma czego gratulowac bo zabicie kogos innego to nie sztuka ...
hahhah prawie mln expa za 2 kille ale nie ma czego gratulowac bo zabicie kogos innego to nie sztuka ...
zabij se 8 lvlem 90 lvl :P
kani_mani
25-05-2005, 20:32
WoW. To się nazywa szybki exp 8o. 580tys expa.....
Sir Emilio
25-05-2005, 20:47
zabij se 8 lvlem 90 lvl :P
spox ... jezeli da mi free-killa to zabije ...
przeciez widac ze ten kolo afkiem nie byl a 2 razy by nie przylazl ...
Taka ciekawostka:
Gdyby 6 lev zabil 999lev awansowal by na 400~lev :)
no qrde nie jaze ;/
czyli... to jest nowy swiat ten pvp enforced czy jak to tam ?
jak tak to tez chcem tam grac 8o
no qrde nie jaze ;/
czyli... to jest nowy swiat ten pvp enforced czy jak to tam ?
jak tak to tez chcem tam grac 8o
To jest stary świat pvp-enforced. Tam sie dostaje expa jak zabijesz taki sam albo wiekszy lvl od siebie. I trzeba sie bardzo napracowac i miec szczescie zeby tam wysoko dojsc. Jesli czasem sie na swoim serwerze wkurzałeś, że pk chodzą, to wiedz, że jeszce nic nie widziałeś.
Siergiei nie gra juz na tym servie, i szkoda ktos musi sie postawic przeciwko LS !
A koles, który go zabił to pewnie jego dobry kumpel. Mieszka w Gimo ( miejscowosc w szwecji ) wiec to musi byc jego znajomy. A co do filmu - fajny początek na servie dla tego kolesia.
nie wiem czy znajomy, ale zaplacil 200kr (~90zl) i swoj telefon komorkowy zeby go 2 razy zabic.
To jest stary świat pvp-enforced. Tam sie dostaje expa jak zabijesz taki sam albo wiekszy lvl od siebie. I trzeba sie bardzo napracowac i miec szczescie zeby tam wysoko dojsc. Jesli czasem sie na swoim serwerze wkurzałeś, że pk chodzą, to wiedz, że jeszce nic nie widziałeś.
Te "szczęście" było właśnie na tym filmiku. Znakomity start. Pomyślcie ile zwykły gracz się musi trudzić na 40lvl na świecie PvP enforced, a ten delikwent zrobił to w dosłownie około pięciu minut ehh. Tylko pozazdrościć tego kumpla 90lvla.
To byl napewno jego kumpel.Gralem na infernie tam jak zdobedziesz lvle to mósisz uwazac zeby sie nie zabili dlatego INFERNA SUX X(
Maciek Dragon
27-05-2005, 18:08
To byl napewno jego kumpel.Gralem na infernie tam jak zdobedziesz lvle to mósisz uwazac zeby sie nie zabili dlatego INFERNA SUX X( To chyba odrazu bylo oczywiste ze sergei to jego kumpel bo normalnie raczej nie dalby mu sie zabic :] i tak jak napisal Kamos tylko mozna mu pozazdroscic takiego kumpla
crop town
27-05-2005, 18:56
mam nadzieje ze bedzie zarąbisty filmik bo nie mam duzo czasu :P
Profesja: Knight
level : 30 lv i rośnie :D :2handed:
mlevel: 4 tez rosnie ale cholernie po malu :mag:
skills : 60/60 rosną ale nie chce mi sie skillowac wiem ze male :D :baby:
Maciek Dragon
29-05-2005, 15:37
mam nadzieje ze bedzie zarąbisty filmik bo nie mam duzo czasu :p
Jest zarabisty i napewno nie tracisz czasu sciagajac go i ogladajac :)
czarek_2
29-05-2005, 17:23
Ja tego nierozumiem, za człowieka na Infernie dają expa!!!
A jak nabiłeś takie skille???
Club fighting 68
Shielding 61
:D ale wielkie gratz dla tego pana
Maciek Dragon
29-05-2005, 17:47
Ja tego nierozumiem, za człowieka na Infernie dają expa!!!
A jak nabiłeś takie skille???
Club fighting 68
Shielding 61
:D ale wielkie gratz dla tego pana
Dostaje sie expa tylko na serwerze PvP enforced, a takich serwerow jest tylko dwa i expa dostajesz wtedy jak zabijesz wyzszy lvl niz swoj :) A co do skilli to nabil normalnie poprostu skillowal :P
czarek_2
04-06-2005, 15:37
Od razu robie sobie postac na Infernie!!!!
Od razu robie sobie postac na Infernie!!!!
obstawiamy ile razy zginie na 8 lvlu :) ja mówie ze .........3 ?
Cyber Demon
04-06-2005, 17:55
spoxik filmik mój nick na infernie to Lord Masakrator zrobilem ssa z filmiku ;)
http://i7.photobucket.com/albums/y282/salvatore4/lvl34.jpg
Pogromca Duchów
22-06-2005, 14:51
maciek ziomek z rl dobry film
INFERNA RULEZZZZZZZZZZZ PAcera wielka nudaa jak mozna grac na tym servie :D
poprostu go hakneli i wykozystali w taki sposób
Nikt go nie haknął. Siergiej kończy grę na tym serwerze.
to jest norma na takich servach jak Inferna.. nieraz Ty padasz i jakis mniejszy lvl dostaje exp a nieraz tobie sie uda kogos z wiekszym lvl ubic tak bywa ;)
ziomek_1
22-06-2005, 19:33
;) Powinieneś to nazwać 580k za jednego "kolege" B) :D :] :p ;) B)
paffelek
22-06-2005, 20:16
huehuehuehuehue nice nice =DD ja mam 2 lvl na Infernie =P jak wyjde na maina to tez sie do Sergieja zgłosze =DD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.