zaloguj się

Pokaż pełną wersje : @Gremlin i reszta z poprzedniego topicu

patrikozzz
23-05-2005, 15:00
Chcialbym zakonczyc ten temat tym postem:

Witam.
OMG, mialbyc maly apel, wyszedl mi idiotyczny temat :P

Chcialbym przeprosic za niego wszystkich a najbardziej gremlina, sorry.

i do tego jest klamca.. to jest niemozliwe zeby taki idiota mieszkal w okolicach tychow... 0.o - idiota? Napisalbym cos... ale nie znize sie do twojego poziomu.

Hyhy, może już dacie spokój?? Wiecie koleś wykazał że jego IQ jest niższe od IQ doniczki, więc po co jeszcze jecha - J.w.

Jeszcze pare osob, pisalo cos o IQ, tez nie skomentuje...

Chcialbym wszystkich przeprosic i podziekowac Shinjixowi i Wieszokowi za swoje posty... Ktore jako jedyny w topicu wiele mnie nauczyly i naklonily do poprawy :) Sorry Gremlin jeszcze raz! Oj idiotyczny topic mi wyszedl, kilka osob sie wypowiedzialo o moim IQ (lol chociaz pierwszy raz czytaja moj post)... Dobra lece, cya ;] Sorry4all :)

PS Zachowalem sie jak n00b (choc nim nie jestem :P), zrozumialem, staram sie poprawic... Sry omader za brak szukania, tera bede szukal :]

Ps2 - rankor, o tobie zdania nie zmienie :/ Moze kiedys...

Trzymcie sie ;) Sorry za tamten post.

Dr. Omader
23-05-2005, 15:07
Bana dostaje OSOBA nie konto. Jeśli dostałeś bana nie zakładaj drugiego konta, jeśli moderator wykryje ze jesteś ta samą osoba dostaniesz ponownie bana

Jednak nie bede chamski do konca, dostaniesz bana tylko na tydzien jeszcze, abys dobrze zapoznal sie z regulaminem.

khazad
23-05-2005, 15:46
Chcialbym zakonczyc ten temat tym postem:

Witam.
OMG, mialbyc maly apel, wyszedl mi idiotyczny temat :P

Chcialbym przeprosic za niego wszystkich a najbardziej gremlina, sorry.

- idiota? Napisalbym cos... ale nie znize sie do twojego poziomu.

- J.w.

Jeszcze pare osob, pisalo cos o IQ, tez nie skomentuje...

Chcialbym wszystkich przeprosic i podziekowac Shinjixowi i Wieszokowi za swoje posty... Ktore jako jedyny w topicu wiele mnie nauczyly i naklonily do poprawy :) Sorry Gremlin jeszcze raz! Oj idiotyczny topic mi wyszedl, kilka osob sie wypowiedzialo o moim IQ (lol chociaz pierwszy raz czytaja moj post)... Dobra lece, cya ;] Sorry4all :)

PS Zachowalem sie jak n00b (choc nim nie jestem :P), zrozumialem, staram sie poprawic... Sry omader za brak szukania, tera bede szukal :]

Ps2 - rankor, o tobie zdania nie zmienie :/ Moze kiedys...

Trzymcie sie ;) Sorry za tamten post.

dalej wychodze z zalozenia ze jestes klamca..

PS no i idiota oczywiscie...

ponczus
23-05-2005, 16:28
Rany boskie jestem kioskiem, doniczka mnie poucza!!! I to taka co dostała bana jeszcze!!!! Aż normalnie do Nie do wiary napiszę!!

Descartes
23-05-2005, 16:34
...Zachowalem sie jak n00b (choc nim nie jestem :P)...

Hahaha, normalnie pomóżcie mi wstać z tej podłogi!

Raul
23-05-2005, 16:36
Człowieku każdym tematem więcej robisz z siebie większego kretyna. Skończ!

Lanatan
24-05-2005, 14:38
skąd tacy ludzie sie biorą :D on chce dobrze tylko mu cos niewychodzi :D drodzy modkowie badzcie litosciwi dla niego i od banujcie go :D bo inaczej to z kogo sie tu bede śmiał :]