Pokaż pełną wersje : Jak zmienić ksywe na Tibi?
Dj Nekro
09-03-2004, 18:35
Jak zmienić ksywe na Tibi ?!...jeżeli mam to coś napisać na forum do gamemastera (www.tibia.com) to napiszcie mi jak mam mu to napisać po angielsku :(
Dr. Omader
10-03-2004, 00:36
Zmienic ksywke to nie tak łatwo. Jak masz normalną ksywe to ci będzie bardzo ciężko. Jednak gdy zrobiłeś jakieś głupie imie to możesz wysłać do CSa txt w którym piszesz że masz głupi nick i chcaiłbyś go zmienić. Jeśli nie będzie wieżył że nick jest głupi to możesz mu dać linka do tłumaczenia twojego nicka np. slowniki.onet.pl
Nie pytaj jak to ma być po angielsku bo ktoś napisze ci gotowy txt ty go wyślesz a potem jak się o coś CS zapyta to zrobisz karpia i tyle. Poproś jakiegoś kumpla co zna angielski żeby ci to zrobił.
Jesli twoja ksywka w jaki kolwiek sposob narusza regulamin Tibi to wystarczy ze zrobisz ctrl + r i ladnie wytlumaczysz ze chcial bys nick bo lamie jakas tam zasade.
Dostaniesz bana za nicka i mozliwosc zmienienia nicka, po zaakceptowaniu (zwykle kilka dni) bedziesz mogl grac znowu pod innym nickiem.
Jesli chcesz sie przed kims ukryc to nie pomoze poniewaz na tibia.com w profilu pisze jakie miales przedtem imie (wyszukiwarka dziala na stare i nowe imie).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.