Pokaż pełną wersje : Nowy hełm
??????
http://img.photobucket.com/albums/v472/Puginu/beztytuu2.jpg
Cookievann
23-05-2005, 15:54
Jak dla mnie to jest jedna z cześci helmet of the ancient, ale moge się mylić. :P
EDIT: Raczej się myliłem :)
EDIT2: A jednak się nie myliłem B) :D
Pierwszy raz widze taki hełm O.o
Chyba jest to nowy hełm. Raczej chyba nie jest on częscią innego helmetu. :p Jak sama nazwa mówi damaged-zniszczony helmet.Czyli zapewne według mnie w Tombsach odkryty bo tam są dziwne rzeczy :D
Jak dla mnie to jest jedna z cześci helmet of the ancient, ale moge się mylić. :P
Mylisz się, są tylko takie dwie części których można używać jedna z arm:8 i druga już pełna.
Topic:
Jest w Tibi wiele nieznanych przedmiotów i questów. Jeszcze ostanio CipSoft potwierdził, że jest quest na Thunder Hammera...
Edit:
Więc się pomyliłem...Sorry mój błąd.
A tak wogóle: Hege miałeś odejść :P Dobrze że zostajesz ;)
O wow^^ Fajny nawet.. Tylko ciekawe jak go zdobyc.. Arma malo, ale ile musialby kosztowac..
BAUHAUAHAUHAUAHAH
Kto sie nie zna niech sie nie wypowiada
Wystarczy ze wam powiem ze to jest jedna z czesci z Ancient Helmeta ;] czesci jest 8 ;)
Hegemmon
23-05-2005, 16:20
http://www.hegemmon.republika.pl/ancient.png
To jest część Helmet of the ancients. Jest to główny, do którego przytwierdzić trzeba (duch rpg ;) ) pozostałe części. Jeśli się przyjrzycie wszystkim kawałkom i złożonemu helmetowi dostrzeżecie podobieństwa.
jest to czesc hota (helmet of the ancients --)
To na pewno jest część helmet of ancient.
Widziałem wiele filmików i zdjęć gdzie widziałem jak z części tego helmeta robili cały, a jedną z tych części jest właśnie ta.
Okularo polidis
23-05-2005, 18:37
To jest cząść do helmet of ancient
bartek777
23-05-2005, 19:36
Moge Tylko Powiedziec Brawa Dla Tego Co Ma Kawalki Tego Helmu!!:)
El'Magnifico
23-05-2005, 19:53
fajnie, bo dostałem to od kumpla i chciałem to wywalić, ale nie wywale :P
karol z isarki
24-05-2005, 11:18
Dobra już wiemy że to część Hota(Helmet of the Ancients) więc zakonczmy ten temat bo wkółko mówimy to samo, prosze jakiegoś Modka bądz admina żeby zakończył ten temat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.