Pokaż pełną wersje : Red/Blue/Yellow Rose
Witam. Skąd można wziąść te róże? Znalazłem red rose na cmentarzu w Carlin, ale nie wiem czy ktoś ją wyrzucił czy ona po prostu się tam respi... Ponoć z Hero wypada Red Rose, ale i tak nie mam PPAC`a.
Tak, Red Rose wypada z hero i respi sie w wielu miejscach. Blue Rose respi sie w ab'dendriel na takim wzniesieniu za drzewem :)
@down
Na tym wziesieniu są też red rosy. Jak je zobaczysz to znaczy ze to tam. I weź pare parcelów:P
Mógłbyś podać pare miejsc respu red rose oraz opisać za którym wzniesieniem z Ab, najlepiej jakiś screenshot ;-P.
A Yellow Rose to flower rare ;-D?
wedlug mnie wieksza przyjemnosc sprawi ci szukanie kwiatow i samodzielne znalezienie. Ss? Jeszcze moze ci w parcelu wyslac? Juz masz podpowiedz Ab -ono nie jest takie duze -.-
Ja dodam: Szukaj w północno-wschodniej części...Nie możesz NIE trafić...
Jeszcze ta wysepka co jest tp na PoH'u do niej. Tylko dla Drutów...
Ale yellow rose niewidziałem <noob?>
Tak, yellow rose to jedno z wiekszych rare.
Ja dodam: Szukaj w północno-wschodniej części...Nie możesz NIE trafić...
To miejsce już później sam odkryłem. Tam się respią 4 (przynajmniej tyle udało mi się zebrać) red rose. Ponoć respią się tam też blue rose, ale na to muszę poczekać do jutra :P
dzięki wszystkim za odpowiedzi (-:
']To miejsce już później sam odkryłem. Tam się respią 4 (przynajmniej tyle udało mi się zebrać) red rose. Ponoć respią się tam też blue rose, ale na to muszę poczekać do jutra :P
dzięki wszystkim za odpowiedzi (-:
blue rose respi sie tam pod drzewkiem...
Tak, yellow rose to jedno z wiekszych rare.
Ma ktoś może ss'a z yellow rose :D:D:D
A z czego wypada -,- ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.