zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co mam ćwiczyć druidem??

cankel
09-03-2004, 19:52
Właśnie wyszłem z roka i wybrałem profesje: druid. :D Nie wiem co ćwiczyć druidem ?( i właśnie dlatego zwracam sie do was o pomoc. :D Plz pomuszcie.

PS: Zgury dzienkuje za wszystkie odpowiedzi. :D

Gonzo von Krenzel
09-03-2004, 20:06
1. Druidem najlepiej trenować lewel magiczny (czarować, czarować i jeszcze raz czarować...).
2. Druidowi baaaardzo wolno lecą skille (ja na 20lvl mam 18/19).
3. Moim zdaniem najleiej wybrać CLUB-y (maczugi), ponieważ SKUL STAFF jest bardzo lekki, przyczym ma wielką siłę ataku, a druidom bardzo potrzebny jest lekki ekwipunek, ponieważ nie dużo mogą unieść.

cankel
09-03-2004, 20:09
Właśnie mam mace bo dosłownie dziśaj, tak gdzieś ok 15.30, wyszłem z roka.

Alchemiko
09-03-2004, 21:11
Co do druida i maga i jego skilli,
to wydaje mi sie,
ze po updacie rosna one znacznie wolniej.

Mozna by to porownac,
ze na skillu ~20 rosna gdzies z taka predkoscia,
jak knightowi ~65,
czyli po kilka godzin treningu :-/

Ostatnio trenowalem knightem i druidem,
trenowalem 7 godzin ( !!! :D )

Druidowi podskoczyl o 1 club (19/20) a
Knightowi nic :P (no, nie wliczajas fist'a, ktory sia nabil, przy przekladaniu miecza :D )

Zajac Poziomka
09-03-2004, 22:04
jezeli chodzi o skille to chyba lepiej jest trenowaś na rooku skille bo szybciej lecą niż na mainie, a druidem i magiem najbardziej opłacalne jest trenowanie magic levela (jak już było powiedziane bardzo dużo czarować, robić runy itp)

shae
09-03-2004, 23:14
Cierpliwość... :)

Bobercjusz
10-03-2004, 17:02
Jak to kolega Gonzo wyżej powiedział, Druidem należy trenować tylko poziom magiczny (runki itp). Podobnie do sorcerera gdyż jest to też postać magiczna tyle że bardziej odpowiadają mu czary spontaniczne niż runiczne. Co do skili jest to bajgorsza postać podobnie jak sorc. Gdy ośiagniesz wysoki poziom magiczny tak jak normalny, Druid może być bardzo goźny.

Lecz szczerze niepolecam tej profesji gdyż trzeba mieć do niej naprawdę cierpliwość.

miuriel
10-03-2004, 22:12
ja mam druidka na 25 lvl i mam skile 20/22 . skile bardzo sie przydaja bo jak ci sie skoncza blanki a ty jestes np na srodku jakegos miejsca gdzie jest duzo monstuw to bedziesz je musial zabijac recznie bo runki sie skonczyly..

mnie dzisiaj zhakowali ale i tak nic wielkiego nie stracilem:
-crown helm(5k)
-plate armor i plate legs (2,6k)
-beholder shield(2,5k)
- i najwazniejsze :fire sword (15k ^^)

i z depo mi zniklo p armor i 3 backpacki roznych amuloetow i poierscieni i okolo 2,634 gp ;(

Arbuz
11-03-2004, 18:31
Nabyć droga kupna skull staff/clerical mace (w zależności od środków. I biegac po rotowiskah i krasnalowiskach i klepać ich aż do znudzenia po drodze paląc mane na produkcje run.

Proponuję dążyć do zdobyćia blue robe (około 20K) (10 razy lżejsza od plate armoru) co za tym idzie zabieraśzrunki lub pożywnienie żeby zawsze mana rosła

Dobry bo lekki jest też crown helmet.

Ogólnie, nastawiasz sie na sprzęt najlżejszy, do czasu kiedy będziesz miał tyle udźwigu, że nie będzie to problemem.

Nawet 40+ levelowe postacie magiczne biegają po rotowiskach i manualnie tłuką rooty nabijając sobie tani exp.

pozdrawiam.

Algebral
11-03-2004, 20:38
wedlug mnie druidzi powinni robic levele i troche trenowac cluby poniewaz one nie wymagaja duzo kasy a i tak nie bedzie ich zbytnio druid uzywal bo bedzie czarowal by sobie zrobic wiekszy mlvl

Raynold
11-03-2004, 21:27
No ale bieganie ze skull staffem też nie jest zbyt ciekawe. Jak zabijasz małe stworzonka w stylu roty, minosy i inne to duzo lepiej wziąć np. dwuręcznego warhammera, bo i tak nie zrobią Ci zbytiej krzywdy, a bijesz zdecydowanie szybciej.
No i ćwiczyć mlev - robić uhy do oporu, a potem trochę expa, potem znowu dużo runów, exp itd. Można też łowić rybki przy okazji. Duży fishing się przyda, a przy okazji możesz sprzedawać ryby.

Mathayus
13-03-2004, 13:45
najepiej trenowac magic lvl
na skille nie patrz ale najleiej walic w axe bo jest i ch teraz duzo w zaleznosci od funduszy
i trzeba sobie powyzej 20 lvl kupic pacca i promocje wtedy szybciej mlvl skacze

Rincewind
17-03-2004, 06:37
ze skilli można poćwiczyć shilding bo atakowac to i tak bedzie sie w wiekszosci czarami

St. Patrick
17-03-2004, 14:59
wg. mnie gra druidem jest bez sensu bo trzeba naprawde bradzo bardzo bardzo dlugo grac zeby miec sensowna postac a i tak zaraz cie jakis woj zdemjmie (druid moze tylko cos pokazac z pacciem). druid sluzy tylko i wylacznie do robienia uh. thats all