Pokaż pełną wersje : The Crims
Dr. Omader
24-05-2005, 01:45
Z starych tematow widze, ze spora grupka osob interesuje sie i gra w ta gre.
Po co ten temat? Ano chcialbym zobaczyc ile osob gra w ta gre i czy sa chetni do zrobienia gangu ;)
Ale najpierw wprowadzenie dla nowych:
www.thecrims.com to gra w sumie ekonomiczna, w ktorej chodzi o to, aby tak gospodorowac srodkami aby zdobywac jak najwiecej respektu.
Zaczynasz jako byly szef mafii, ktory po pobycie przez 2 lata w spiaczce, budzi sie i musi odzyskac respekt.
Co mozesz robic? Mozesz napadac na innych graczy, mozesz rabowac sklepy/domy/bankomaty/Billa Gatesa, itp :P
Zatrudniasz kobiety lekkich obyczajow(;)), ktore zarabiaja kase dla ciebie, handlujesz dragami, a nawet otwierasz wlasny klub!
Nie bede tu bardziej opisywal tej gry, ta strona odpowie na wszystkie pytania zwiazane z nia: http://thecrims.gag.pl/
Wrocmy do sedna sprawy...
Kto bylby za propozycja zalozenia gangu "forumowego", wiem ze to glupio brzmi, ale wiem ze sa gracze, ktorzy sa niezli w The Crims... Nie uda nam sie opanowac gry, ale mozemy sie neizle bawic.
Thero zajmuje sie teraz gangiem forumowym.
Dr. Omader
08-07-2005, 01:47
Kolejne porzadki ;)
Z tego co wiem to nie ma gangu forumowego, wiec moze sie zbierzecie i cos sobie zorganizujecie bo bez gangu ani rusz ;)
1 Edycja byla dobra, z kazda nastepna gra robi sie coraz bardziej zalosna..
ja zaczalem przed wczoraj grac i jak narazie mam 239respa;/
niestety bez oszukiwania na wygrana szans niemacie , moj kolga ma 80 kont w the crims i atakuje wszystkimi na jedna postac , ostatnio jak patrzylem to byl 2 w tabeli z uwaga uwaga 2300 respekta Oo , ja mam 102 :P
pabloxxl
08-07-2005, 09:52
Ja zaczałem grać przedwczoraj, narazie mam 51 respa.
P.S Dalej aktywny jest ten gang forumowy?
TehRegent
08-07-2005, 10:26
Chyba juz nieaktywny.
Ja zaniedlugo bede mial 100 respa ;)
Dr. Omader
08-07-2005, 23:45
haha... Smieszna sytuacja byla...
Byl taki fajny bug, ktory pozwalal w godzine nabic staty kolo 700~ z lewej postaci ktora miala staty 150 ;)
Mialem w sumie zaczac dzisiaj sie nim bawic, a znalem go od jakis 2-3 dni, ale ktos sie wygadal adminom(znaczy w sumie to oni o tym wiedzieli, tylko nie mogli zrozumiec jak im ludzie tlumaczyli) no i usuneli buga. Co smieszniejsze to cofneli tez niektorych ludzi, ktorzy tego mieli uzywac o jakies 2-3 dni real ;) Tyle tylko, ze np. jednego mojego znajomego, ktory tego nie uzywal cofneli, a juz kukle, ktora byla lewa postacia kumpla nie :P
Troche zamiesznia sie narobilo, ludzie co mieli 10k respa maja po 500 :D
No i znani juz sa zwyciezcy poprzedniej edycji... Cala piatka z gangu Saints ;)
ps. 34 dnia po opium statek przyplywa ;)
Prawo Kruka
09-07-2005, 00:05
Jezeli zalozycie gang to msg do Ravendawn 120~ resp. Wbijam co pare godzin obrabiac 711 ;)
Ja też byłbym zainteresowany członkostwem ;p
AnKhasen - 1000+ respektu
Bez imienny
09-07-2005, 01:57
jak gracie w thecrims to wiecie o co chodzi plz lukajcie na linka bo za kazde klikniecie za niego w thecrims dostaje 3$ wy tez macie takie linki wiec dawajcie a tez bede klikal prosze was o to :)
http://www2.TheCrims.com/?rid=816453
Ja mam 161 respa... załozyłem z Czopkersem Gang (ja jestem Liderem) jeżeli ktos chciałby sie przyłączyc to niech pisze do mnie...
Nick : Zonexir
Nazwa Gangu : Black Stars
PS. nie dawjcie stałego kontaktu tylko najpierw wiadomość :P
pabloxxl
09-07-2005, 17:49
A od ilu respa przyjmujecie? Bo mam już 107 :)
to robicie ten gang?;/ jak narazie mam 258respa....
EDIT
271 respa
Hmmm. Przyjmiecie biedną Kunę :(? mam respa 54... broń Uzi... dziwki 2 :P... dajcie na priv jeżeli tak a jeżeli nie, to może dojde do gangu Czopkersa :p.
pabloxxl
09-07-2005, 22:38
Ja jakby co mam obecnie 115 respa staty też ~115. Na składzie mam dziwke i pub "U dużego Pablo" z dobrą muzyką i pierwszorzędnym ziołem ;) Nick - pabloxxl
Arthevariel
09-07-2005, 22:46
ja juz mam 120 respa :D Ale woolno idzie :/
najgorsze ze mozna miec tylko 1 dziwke z kazdego rodzaju ...
Radek 666
10-07-2005, 09:40
ja juz mam 120 respa :D Ale woolno idzie :/
najgorsze ze mozna miec tylko 1 dziwke z kazdego rodzaju ...
Taaak? Nie wiedziałem... Czemu w poprzedniej edycji miałem ~30 The Twins?
Nick: TheDarkNosferatu
Resp: ~100
Elendart
10-07-2005, 10:19
ta gra jest maxymalnie nudna do bólu
cały czas robisZ to samo
monotonna i demoralizująca
kolega mi polecil i po 5 godzinach stwierdzilem ze z gier tego typu o wiele bardziej lubie GTA SA
Mój gang przyjmuje wszystkich z forum....
nawet tylko 50 respa ^^
MOze ktos ma ochote przyjac mnie do jakiegos forumowego gangu?? :>
mam ponad 130 respa :P
msg me:P
http://www2.TheCrims.com/?rid=758696
-=Melon=-
10-07-2005, 14:03
Moze to i glupie pytanie ale nie wiem xD Jak sie do gangu dolacza?
Iron Wosaj
10-07-2005, 15:47
Najpierw zakonczylem poprzednia edycje z 1029 respa a nastepnej nie chce mi sie grac moze bede gral w cos innego np ogame czy cus :D
Najpierw zakonczylem poprzednia edycje z 1029 respa a nastepnej nie chce mi sie grac moze bede gral w cos innego np ogame czy cus :D
ogame jest jeszcze nudniejsze-.-
EDIT:
hmmm mam takie pytanie jedno: jak sie w crimsach pw wysyla?;/
btw.392respa;/
pabloxxl
11-07-2005, 15:26
Jakby co to rekrutujemy do nowopowstałego gangu "Rosta", chętni niech piszą na priv albo tutaj :) Nick - pabloxxl
Radek 666
12-07-2005, 21:09
"Gra jeszcze się nie zaczęła."
Czy tak u wszystkich, czy tylko u mnie? Wczoraj też próbowałem się zalogować, coś koło ~20-21 i to samo było.
EDIT
Już działa
EDIT2
Znowu nie działa. Oni sobie ze mną w kulki lecą. -.-
"Gra jeszcze się nie zaczęła."
Czy tak u wszystkich, czy tylko u mnie? Wczoraj też próbowałem się zalogować, coś koło ~20-21 i to samo było.
EDIT
Już działa
EDIT2
Znowu nie działa. Oni sobie ze mną w kulki lecą. -.-
u mnie dziala... ale ja juz to *******e..... respa i staty mialem ~530 sprobowalem skoczyc na dom bosa mafii i zamkneli mnie, staty wdol do ~493...
Arthus Drag'Tail
12-07-2005, 21:21
Tez u mnie sie to samo pojawilo przedtem. Odswiezylem i bylo OK. Jak teraz to nie wiem.
Brat Lozija
13-07-2005, 11:56
To jak robimy ten gang??Jak on już jest to prosylbym o przyjecie do niego.
Sam już nie wiem co ztym gangiem ;/
Ale przypomina że mam z Czopem Gang.. (czop tymczasowo w szpitalu;/)
Każdy kto chcialby dołączyć Priv do mnie...
Chyba że jest jakiś inny gang gidze jest więcej osób z forum to moge dojść jak coś ;]
Mój Gang : Black Stars
Nie wie ktoś przypadkiem, kiedy przypłynie następny statek do doków? ;]]
wyslij smsa(3,66) i bedziesz wiedzial-.-
wyslij smsa(3,66) i bedziesz wiedzial-.-
O, serio? ._. Wyobraź sobie, że zabrakło mi kasy - dlatego pytam, czy ewentualnie ktoś mógłby się podzielić tą informacją.
Dr. Omader
14-07-2005, 00:44
Z statkiem niezly walek ;)
Teraz tj. 37 dnia TC przyplynal po piguly i dzisiaj, ale dnia 38 tj. miedzy 6 a 12 znowu bedzie po piguly ;)
Radek 666
14-07-2005, 08:06
No kurde, wylądowałem w szpitalu... A mialem kilka tysięcy piguł na sprzedarz.. Szkoda, może następnym razem :P.
Piterrek
14-07-2005, 10:18
Dr0mader gratz 91 miejsca w statystykach =DD jak ty to tak szybko robisz ? =DD
przypominam że gra jest od 18 lat :p
Dr. Omader
14-07-2005, 14:08
Nastepny statek 44 dnia TC po grzybki przyplywa ;)
@Piterrek:
Na poczatku bylem w top 20 ;)
Potem w top 50~ sie trzymalem, ale ostatnio nie mam tyle czasu na granie ;)
Date youi ( jamera)
14-07-2005, 15:13
jak gracie w thecrims to wiecie o co chodzi plz lukajcie na linka bo za kazde klikniecie za niego w thecrims dostaje 3$ wy tez macie takie linki wiec dawajcie a tez bede klikal prosze was o to :)
http://www2.TheCrims.com/?rid=816453
no plz pomogl by ktos :P jak zrobic taki link ???
pabloxxl
14-07-2005, 15:16
Z prawej strony jest taki przycisk - rekrutuj gangsterów z ikonką twarzy jakiegoś kolesia.
Date youi ( jamera)
14-07-2005, 15:29
dzieki za :P
to mozecie tu powchodzic http://www2.TheCrims.com/?rid=731489 :P
Drom heheh, fajny obrazek z gangu ;] Nie wiedziałem, że ty w Saints.
Ile respa trzeba, żeby się do was wkręcić? ;) Mam 1000+
Dr. Omader
14-07-2005, 20:35
Drom heheh, fajny obrazek z gangu ;] Nie wiedziałem, że ty w Saints.
Ile respa trzeba, żeby się do was wkręcić? ;) Mam 1000+
Odkad zrezygnowalem z gangu forumowego jestem w Saints ;)
Do nas raczej sie nie wbijesz, ludzie sa niechetnie nastawieni do nowych rekrutow w gangu i praktycznie nie przyjmujemy.
Jeśli ktoś by szukał gangu - mogę rekrutować.
Nasz gang się nazywa Ancient Giants. Rekrutuję wszystkich +150 respa. Niedodawajcie mnie do znajomych bez powiadomienia o chęci wstąpienia do gagnu na PW/GG/Tutaj.
@down
1. z góry*
2. Napady/Fabryki/Prostytutki... Najpierw na spożywczaki dawaj, potem staruszki...
B) ZAJEFAJNA GRA jak tu sie szybko zarabaia ???
z gury thx :]
jak się odpoczywa plx o odpowiedz
2 pytania:
1.czy jezeli ludzie klikna w moj link, to czy $ dostaje automatycznie, czy musze cos uruchomic ;P ??
2. Czy jeśli kupie nóż, to czy szansa na udany rabunek na staruszce wzrasta?
Dr. Omader
16-07-2005, 02:00
@up:
1. kasa laduje w banku, mozesz ja wyciagnac bez tracenia energii.
2. Wzor na trudnosc rabunku wyglada tak: (Inteligencja + Sila + Wytrzymalosc + Obrazenia Broni) / 4
Wiec jak kupic noz szansa na udany rabunek wzrosnie.
Jednak pamietaj, ze kazda bron ma precyzje i jesli jest ona ponizej 10 to masz szanse na to, ze nie trafisz z broni.
@up:
1. kasa laduje w banku, mozesz ja wyciagnac bez tracenia energii.
No tak ;) Właśnie zastanawiałem sie dlaczego mam w banku 12$ skoro wszystkie pieniadze mialem przy sobie ;-)
Piterrek
16-07-2005, 21:17
Nastepny statek 44 dnia TC po grzybki przyplywa ;)
@Piterrek:
Na poczatku bylem w top 20 ;)
Potem w top 50~ sie trzymalem, ale ostatnio nie mam tyle czasu na granie ;)
Teraz widzielm ze jestes 100 =DD =P ale to i tak bardzo dobrze =DD :cup:
_____
JEszcze jedno ktos mnie hcce do gangu ?? =DD mam 270 respektu =DD
Dr. Omader
16-07-2005, 23:46
Teraz widzielm ze jestes 100 =DD =P ale to i tak bardzo dobrze =DD :cup:
Teraz to i tak nie ma znaczenia na ktorym miejscu sie jest, bo zalezy to od tego kto ile kasy trzyma. Ja napadow solo juz nie robie, tylko Magazyn Federalnych z gangiem, jutro sejfy powinienem juz robic :)
No i cala kasa w inteligencje i fabryki :>
Ja dopiero zaczełam graĆ w TheCrims ,oże pomożecie?Jeżeli chcecie to wejdzcie w ten link http://www2.TheCrims.com/?rid=853014 ,plx! :D
Dr. Omader
17-07-2005, 13:04
Nastepny statek 52 dnia TC po opium przyplywa.
52 dzien dzisiaj o 18 sie zaczyna ;)
BTW...
Skok się udał!
(Dzień 51 04:18)
Zyskałeś $138318. Twoja inteligencja wzrosła o 0.06. Twoja charyzma wzrosła o 0.26.
Sejfy juz hurtem leca :>
Nastepny statek 52 dnia TC po opium przyplywa.
52 dzien dzisiaj o 18 sie zaczyna ;)
BTW...
Sejfy juz hurtem leca :>
Apropo napadow gangowych, to czy jezeli jest stopien trudnosci wynosi 300, to czy suma wszystkich podzielona przez 4 musi wyniesc 300+ czy kazdy musi miec przynajmniej 300 ?
Piterrek
17-07-2005, 15:03
Ej TO ktoś chce mnie do gangu ?? =D Bo ne mam kasy duzo mam 285 respa !! =DD plx gang taki zeby tylko jak nawiecej kasy i wszystko na inteligencje i budynki =DD :evul:
Dr. Omader
17-07-2005, 16:47
Apropo napadow gangowych, to czy jezeli jest stopien trudnosci wynosi 300, to czy suma wszystkich podzielona przez 4 musi wyniesc 300+ czy kazdy musi miec przynajmniej 300 ?
Jesli ktos ma srednia 400, a ktos inny 200 to teoretycznie powinno sie udac. Ale przy tak skrajnych wartosciach radze nie ryzykowac.
Normalne jest jak np. komus brakuje 200 do jakiegos napadu to kryje go osoba, ktora ma 300 conajmniej wiecej niz wymagane jest.
Dr. Omader
17-07-2005, 18:19
Nowe info o statku...
Po amfetamine dnia 55 TC. Czyli jutro od 12:00 bedzie po amfe.
Dj Fara0n
17-07-2005, 18:46
Dopiero zaczynym w tej edycji i mam 13 respekt.W poprzedniej mialem 170 respektu i lazilem z Mean machine bo nic nie cpalem.W tej edycji będe zarabial tylko na dziwkach a hajs wydawal na charyzme...
Dromusiu kochany, czy mógłbym Ciebie i twój gang prosic o pomoc?
Chodzi o takiego Deux'a... Pobił mnie, trafilem do szpitala...
Czy ty i twój gang zdołacie sobie z nim poradzić? 870 Respa ma... Błagam o pomoc :(
BTW
Ile sie w szpitalu siedzi?
Byłem też w Solarisie mój nick ELOZIOMELO. mam 50 repsa ( gram w to juz tylko z nudów) . Za chwile wyedytuje posta i powiem kiedy p-rzypływa następny statek. Pozdrowienia @edit
Najblizsza łajba przypłynie 57 dnia i będzie skupować kokaine.
Dr. Omader
22-07-2005, 23:58
Widze ze wymiekliscie ;)
Mientczaki :P
Nastepny statek bedzie 80dnia TC i bedzie po heroine ;)
Chopkers
24-07-2005, 12:11
narazie mam 600+ respa.. i 14 fabryk amfy i 2 burdele =]
jak ktos chce to przyjmujemy do gangu FooF
leaderem jest zonexir wiec do niego pisac wiadomosc.
(nie staly kontakt tylko wiadomosc:P)
zapraszam rowiez do klubu tip top. narazie zonexir ma problem z dostepem do neta wiec produktow tez malo jest, ale jak tylko sie dopadnie do swojego konta to na bank bedzie tego troszq xD
drom? ludzi z respem 1000+ do saints tez raczej nie przyjmiecie?
mam zamiar nabic tyle do 90 dnia TC
Raiderek
25-07-2005, 12:31
Chwilowo mam około 2000respekta, i 40fabryk amfy
W tamtej edycji miałem 2500 Siły i 100fabryk amfy (respektu około 5k xD)
Chętnie dołącze do Gangu Forumowego, Dodać mnie w The Crims albo najlepiej na GyGy (2838473)
Yours Lancelott
Dr. Omader
25-07-2005, 18:14
Bylem przez chwile na 4 miejscu i mialem range Padrino ;)
Teraz spadlem na 9 i pewnie jeszcze troche polece, a wszystko dzieki statkowi po here...
Zarobiłeś $660192000 na sprzedaży 1031550 Heroina
:)
Najbliższa łajba przypłynie dnia 85 i będzie zbierać zioło. Tylko - ode mnie tego nie usłyszałeś, jasne?
Polowe ziola od dilera kumpel z gangu mi zgarnal sprzed nosa :<
ja tam mam zara 1000 respa i jezeli dobzi jestescie to ide do waszego gangu :D
Zwiem sie na thecrims " MarkoRoz "
Raiderek
26-07-2005, 15:17
Omader, To że chciałem Twoim znajomym, nie znaczyło że chcem cie za***ać -,-
Nie potrzebnie mnie za***ałeś (nick: lancelott)
PS. To jest jakis Gangu Forumowy??
Dr. Omader
26-07-2005, 18:59
Omader, To że chciałem Twoim znajomym, nie znaczyło że chcem cie za***ać -,-
Nie potrzebnie mnie za***ałeś (nick: lancelott)
PS. To jest jakis Gangu Forumowy??
Nie wiedzialem, ze jestes z forum. Ja zabijam wszystkich ktorzy mnie dodaja. Nie musze ofiar po klubach szukac ;)
Sorry za to.
Raiderek
27-07-2005, 00:05
Np.
Rozumiem, mój błąd :P
Mogłem najpierw PM napisać :)
HEh, chyba każdy by postąpił jak ty :D
(niby te 2000respa ale ma MOŻE cały gang za sobą )
Ps. Omader ile masz Int i ile fabryk Amfy :D (no chyba że w coś innego inwestujesz)
Chopkers
28-07-2005, 10:28
ja narazie inwestuje tylko w amfe i posiadam tylko 33 fabryki bo na wiecej mi inteligencja nie pozwala ;/
ale i tak przez jeden dzien TC dostaje teraz z 1,000,000 amfy.
dobrze sie zarabia oraz dobrze resp na tym leci....
To tak w tej edycji juz nic w Gangiem forum...
Wiec moze zalozymy w nastepnej... Najlepiej by bylo jak by Drom byl liderem, poniewaz on da rade utrzymac all w gangu... inaczej nie bedzie 1 gangu forum tylko kilka ;/
Wiec Drom, moze zastanowisz sie nad ta decyzja jeszcze zanim rozpocznie sie nowa edycja.
Podejzewam, ze bylo by to pardzo ciekwe przezycie :P
@down
to jak masz teraz te 15k respa to jestes jak narazie chyab nalepsza osoba na Lidera.. jak nik sie nie zglosi z wieksza iloscia to w nastepnej edycj TC mozesz zakladac :]
Drom jest związany z Saints. Ja moge gang stworzyć w tej edycji te ponad 15k sie ma... w razie czego zglaszam sie na lidera.
jak sie robi link taki jak macie w podpisach : Zostales zdjety blalbalbalbalb
[edit] juz wiem bo przeczytalem wszystkie posty :P
pozdro 800 sainty ; ) naprawde nie chcieliśmy ; )
tymon samuraj
05-08-2005, 00:46
moim skromnym zdaniem dawanie likow w tych waszych podpisach to zdjecia glupiego 3$ to czyste hamstwo.jakbyscie nie umieli normalnie grac....jestescie nie fair w stosunku do sprawiedliwych graczy :(
Heheh. Wrócilem z obozu, patrzę - koniec erki. Niech to szlag. A ja marne 1300 respa. Na szczęście fabryki i panienki dobrze się sprawowały i dzięki nowemu odkryciu (sprzedawanie towaru u dilera - wiem, głupi jestem) resp podskoczył do 3500. =]
Zamiela Jr.
11-08-2005, 21:52
Chcialbym zaprosic kazdego kto chce go gangu w The crims nazwa gangu to grove.
Kontakt: zamielajr
od 20 respektu :)(pozniej wiecej)
!!UWAGA GANG JUŻ NIE ISTNIEJE!!
Sir Mituzux
12-08-2005, 09:34
Obecnie szukam gangu w 7 edycji Crimsów wiec jak cos to dajcie znac :p
pawian93
05-10-2005, 16:18
to co jak stoimy z gangiem ?????
diablo62
08-10-2005, 10:48
cut KLikiecie? :P ja gram w Crimsy od 2 crimsowyc hdni i juz mam okolo 150 respa :P
Nie, nie klikniemy -.-
cut KLikiecie? :P ja gram w Crimsy od 2 crimsowyc hdni i juz mam okolo 150 respa :P
wymiatasz :)
diablo62
09-10-2005, 10:36
Nie, nie klikniemy -.-[/QUOTE]
Szkoda :P
pawian93
14-11-2005, 21:14
jak wszyscy wiemy dzis o 18 wystartowała 9 edycja o ile wiem to w 8 gangu nie było ale w tej juz mozna by sie było zmobilizowac i stworzyc go od nowa
(musze z przykroscia stwierdzic ze ja w zadnym gangu tibia.pl nie bylem głownie ze swojej winy a moze raczej tylko ze swojej winy no ale niejsza o to)
wiec moze ktos ze starych liderów by załozył gang i postarał sie go utrzymac?
Ogłaszam wszem i wobec reaktywację Gangu Forumowego!
Gangu jak i topicu. Mam nadzieję, że będzie choć paru chętnych, którym gang się przyda!
Po co Gang Forumowy?- Dla jaj (przede wszystkim),
- dla graczy nękanych przez kukiełkowe gangi.
Czym gang będzie się zajmował?
- Szeroko pojęte rabowanie (poczynając od Magazynu Federalnych),
- szlachetna misja zjednoczyć graczy z tibia.pl :').
Za czym nie przepadamy?- Za lamerstwem,
- za oszukiwaniem,
- za atakowaniem innych gangów (dostawać od innych też nie lubimy).
Wymagania- Respekt 700+,
- trzeba być miłym kurturarnym, uczynnym i pisać dobrze po polskiemu żeby sobie wstydu nie narobić,
- przed przystąpieniem koniecznie wyzbyć się niepotrzebnych kontaktów (polecamy szybką, tanią i radosną operację plastyczną). Nie chcecie chyba być wzięci za kukiełki?
Na co nie zwracamy uwagi?- Przede wszysktim nie zwracamy uwagi na wiarę poniżej 700 respektu. Tak więc: Szkoda, że Cię zhackowali, przykro nam, że dopiero się uczysz etc. Na pewno dasz szybko radę dobić do 700 respektu i dołączyć do nas!
- Poglądy, chodzi o "Draniu! Polakuf bijesz?! Ja Van Dam!".
Fajny regulamin, co nie? Mnie też się podoba. Dodam, że gang powstanie jeśli wyrazi ktoś chęć dołączenia (potrzebujemy minimum 10 aktywnie grających osób), ja wyrażam chęć i zapraszam do dyskusji nt. The Crims (elegancko będzie jeżeli będzie to własnie ten temat, w którym o The Crims będziemy rozmawiać. Swojego czasu był :'))
PS. Proszę o odświeżanie tematu, na poczekaniu wymyśliłem regulamin i głupio by mi było jakby to wszystko było na marne :'(.
UWAGA!
79 dnia przypłynie statek po Ecstasy (wiadomość sponsoruje mój portfel i jego zawartość :)).
Na koniec coś dla nowych: http://www.thecrims.gag.pl/
Gorąco polecamy tą tekstówkę, możecie o niej poczytać na podanej stronie. Polecam i zapraszam do dyskusji!
los_hobbitos
19-06-2006, 21:36
Witam wszystkich! Chciałbym się wypowiedzieć na temat tejże gry(The crims ofkorz:)). Szczerze mówiąc to spędziłem przy tej grze chwilę(czytaj: 5 minut:P) i muszę powiedzieć, że jak dla mnie(bo to oczywiście kwestia gustu) ta gra jest NUUUUDNA. Nie wiem dlaczego ale mnie od niej dosłownie odbiło;). No, trzeba jednak przyznać, że jest znacznie ciekawsza od takiego Bite Fighta, przy którym można zasnąć:P. No i to by było wszystko. Tak jak już mówiłem, to kwestia gustu i nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Pozdro!!
Nie gram w to, ale ciekawi mnie jedna rzecz, co to jest sabotaż?:D, duzo sie zmienilo od mojej ostatniej gry widze, ja nie skorzystam, ale powodzenia wam :)
@UP
Sabotaż - psujesz gościom budynki, zabijasz dziwki. Czysta radocha.
@Topic
Ech, widzę, że zainteresowania nie ma, trudno ; p.
Palek Demon
21-06-2006, 10:37
Drom ale szybko resp bijesz jakies bugi czy co ? ;)
w poprzedniej edzie to zarabiałem na LSD i na panienkach w tej zaczołem niedoawno grac ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.