zaloguj się

Pokaż pełną wersje : dragon scale male legs mozna je miec??

Hunter patryj
24-05-2005, 11:56
Widzialem filimik na którym koles ma dragon scale male legs. to mozliwe ??

Polinik
24-05-2005, 11:58
Widzialem filimik na którym koles ma dragon scale male legs. to mozliwe ??
Tak, to mozliwe, ze widziales taki filmik.

Misieq Druid
24-05-2005, 12:28
Slyszalem kiedys ze pierwsze dsl miala/mial ziomek/zioma i w momencie kiedy konczyla z Tibia wyzucila je do wodu.Aha hunter bys mugl zamiescic ten filmik w tym temacie? bym se chetnie ogladnal xD

Shinjix
24-05-2005, 12:31
Slyszalem kiedys ze pierwsze dsl miala/mial ziomek/zioma i w momencie kiedy konczyla z Tibia wyzucila je do wodu.Aha hunter bys mugl zamiescic ten filmik w tym temacie? bym se chetnie ogladnal xD
1. Popraw ortografie...
2. Znajdź - jest na forum fake film z DSL,

@Topic
dragon scale male legs.
Dragon Scale Legs, a nie "dragon scale male legs" i juz ich nie znajdziesz (chyba, ze Cipy wymysla jakis nowy quest na nie)...

Gangrel
24-05-2005, 13:01
Co do filmu, przypuszczam ze zostal zrobiony na OTS-ie kamsza, Psychice. Wrzucil mapy zwyklej tibi, po czym stworzyl Dragon Scale Legs i pokazal je gosciowi. Taka przynajmniej jest moja hipoteza.

MatKus
24-05-2005, 13:16
A co do za spodnie, Dragon Scale Male Legs? To jakieś spodnie tylko dla facetów? A co się stanie, jeśli kobieta założy je? nie wiesz może?

A, chyba, że chodzi o Dragon Scale Legs. Wiesz, zrobić filmik, na którym mam DSL, to nie jest naprawde problem :) I wcale do tego celu nie jest mi potrzebny OTS.

Shinjix
24-05-2005, 13:16
Co do filmu, przypuszczam ze zostal zrobiony na OTS-ie kamsza, Psychice. Wrzucil mapy zwyklej tibi, po czym stworzyl Dragon Scale Legs i pokazal je gosciowi. Taka przynajmniej jest moja hipoteza.
Ostatnio powstało kilka fake movies... moze jakis nowy program?? :P

Gangrel
24-05-2005, 13:27

Nie wiem, uznalem ze OTS jest najbardziej prawdopodobny.

Dr. Omader
24-05-2005, 13:44

Zadne nowe programy, programy ktorych sie uzywa przy robienu fake filmu sa od dawna zwiazane z komputerami ;)
Jak juz raz napisalem: tylko ostatnia lama zrobilaby film na otservie i nazywala go fake ;)

Dobrze, ze robienie fake filmow wymaga troche wiedzy bo jakby byle kto mogl zrobic fake filmu to masakra :/