Pokaż pełną wersje : dragon scale male legs mozna je miec??
Hunter patryj
24-05-2005, 11:56
Widzialem filimik na którym koles ma dragon scale male legs. to mozliwe ??
Widzialem filimik na którym koles ma dragon scale male legs. to mozliwe ??
Tak, to mozliwe, ze widziales taki filmik.
Misieq Druid
24-05-2005, 12:28
Slyszalem kiedys ze pierwsze dsl miala/mial ziomek/zioma i w momencie kiedy konczyla z Tibia wyzucila je do wodu.Aha hunter bys mugl zamiescic ten filmik w tym temacie? bym se chetnie ogladnal xD
Slyszalem kiedys ze pierwsze dsl miala/mial ziomek/zioma i w momencie kiedy konczyla z Tibia wyzucila je do wodu.Aha hunter bys mugl zamiescic ten filmik w tym temacie? bym se chetnie ogladnal xD
1. Popraw ortografie...
2. Znajdź - jest na forum fake film z DSL,
@Topic
dragon scale male legs.
Dragon Scale Legs, a nie "dragon scale male legs" i juz ich nie znajdziesz (chyba, ze Cipy wymysla jakis nowy quest na nie)...
Co do filmu, przypuszczam ze zostal zrobiony na OTS-ie kamsza, Psychice. Wrzucil mapy zwyklej tibi, po czym stworzyl Dragon Scale Legs i pokazal je gosciowi. Taka przynajmniej jest moja hipoteza.
A co do za spodnie, Dragon Scale Male Legs? To jakieś spodnie tylko dla facetów? A co się stanie, jeśli kobieta założy je? nie wiesz może?
A, chyba, że chodzi o Dragon Scale Legs. Wiesz, zrobić filmik, na którym mam DSL, to nie jest naprawde problem :) I wcale do tego celu nie jest mi potrzebny OTS.
Co do filmu, przypuszczam ze zostal zrobiony na OTS-ie kamsza, Psychice. Wrzucil mapy zwyklej tibi, po czym stworzyl Dragon Scale Legs i pokazal je gosciowi. Taka przynajmniej jest moja hipoteza.
Ostatnio powstało kilka fake movies... moze jakis nowy program?? :P
Nie wiem, uznalem ze OTS jest najbardziej prawdopodobny.
Dr. Omader
24-05-2005, 13:44
Zadne nowe programy, programy ktorych sie uzywa przy robienu fake filmu sa od dawna zwiazane z komputerami ;)
Jak juz raz napisalem: tylko ostatnia lama zrobilaby film na otservie i nazywala go fake ;)
Dobrze, ze robienie fake filmow wymaga troche wiedzy bo jakby byle kto mogl zrobic fake filmu to masakra :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.