Pokaż pełną wersje : Update i nowe serwery
Rabanbar
24-05-2005, 13:26
Mam dwa pytania. Pierwsze to czy CipSoft wydaje komunikat lub zapowiedź odnosnie nowych serwerów.
Drugie to z kąd mozna się dowiedziec o najbliszym updacie do Tibi i co ile mniej-więcej jest wydawany nowy update.
Przede wszystkim zalezy mi na odpowiedz na pierwsze pytanie. Szukałem, ale nigdzie nie znalazłem. Jezeli bylo, przepraszam.
Nie, Cipowie nie mowia kiedy stworza nowe srvery ale ostatnio pojawiaja sie one co miesiac
Nie mozna (jak mi wiadomo a moge sie myli) dowiedziec sie onowym upadet ani nie wiadomo kiedy bedziem chociaz ktos na forum mowil ze w czerwcu
Upadety sa mniej iwecej co 6 miesiecy chociaz nie jestem tego pewien
Jak ktos wie cos na pewno to prosze to powtorzy:P
Gracz Tibii
24-05-2005, 13:31
CIPSoft nie zapowiada czy są nowe servy. A większy update jest co około pół roku.
EDIT: wyprzedziłeś mnie o sekundy :P
CIPY nigdy nie wydaja zadnych komunikatow, co zamierzaja robic !
Jesli chodzi o serwery w 99 % jest to zawsze wielkie zaskoczenie. Statystycznie jednak jest duza szansa, ze nowe serwery powstana w ciagu najblizszego tygodnia (gora dwoch).
Co do updatow jest podobnie. Pewna zapowiedzia jednak jest test serwer, na ktorym mozna przetesowac nowe rozwiazania (o tym CIP na szczescie informuje). O zmianach niestety zazwyczaj wszyscy dowiaduja sie z newsow na www.tibia.com (juz po fakcie)
Pozdrawiam
Thor
Polecam notoryczne sprawdzanie tibianews.net (autor tej strony to GM Excessus) oras newsow na tibia.com .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.