zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Update i nowe serwery

Rabanbar
24-05-2005, 13:26
Mam dwa pytania. Pierwsze to czy CipSoft wydaje komunikat lub zapowiedź odnosnie nowych serwerów.

Drugie to z kąd mozna się dowiedziec o najbliszym updacie do Tibi i co ile mniej-więcej jest wydawany nowy update.

Przede wszystkim zalezy mi na odpowiedz na pierwsze pytanie. Szukałem, ale nigdzie nie znalazłem. Jezeli bylo, przepraszam.

Cacuss
24-05-2005, 13:31
Nie, Cipowie nie mowia kiedy stworza nowe srvery ale ostatnio pojawiaja sie one co miesiac
Nie mozna (jak mi wiadomo a moge sie myli) dowiedziec sie onowym upadet ani nie wiadomo kiedy bedziem chociaz ktos na forum mowil ze w czerwcu
Upadety sa mniej iwecej co 6 miesiecy chociaz nie jestem tego pewien

Jak ktos wie cos na pewno to prosze to powtorzy:P

Gracz Tibii
24-05-2005, 13:31
CIPSoft nie zapowiada czy są nowe servy. A większy update jest co około pół roku.

EDIT: wyprzedziłeś mnie o sekundy :P

_thor
24-05-2005, 13:33
CIPY nigdy nie wydaja zadnych komunikatow, co zamierzaja robic !
Jesli chodzi o serwery w 99 % jest to zawsze wielkie zaskoczenie. Statystycznie jednak jest duza szansa, ze nowe serwery powstana w ciagu najblizszego tygodnia (gora dwoch).

Co do updatow jest podobnie. Pewna zapowiedzia jednak jest test serwer, na ktorym mozna przetesowac nowe rozwiazania (o tym CIP na szczescie informuje). O zmianach niestety zazwyczaj wszyscy dowiaduja sie z newsow na www.tibia.com (juz po fakcie)

Pozdrawiam
Thor

Zaglada
25-05-2005, 11:41
Polecam notoryczne sprawdzanie tibianews.net (autor tej strony to GM Excessus) oras newsow na tibia.com .