Pokaż pełną wersje : Cztery nowe światy
Wczoraj, 24. maja wystartowały cztery nowe światy:
Berylia - Niemiecki, normalny PvP
Grimera - Amerykański, normalny PvP
Guardia - Niemiecki, non-PvP
Honera - Amerykański, non-PvP
Tak jak zawsze przez najbliższe dni tylko ludzie z płatnym kontem mogą się zalogować na te światy.
Fajnie że wciąż powstają nowe światy, zrobi sie luźniej na starszych :) Coś czuję, że gracze z Polski pójdą grać na Berylie.
lolituss
25-05-2005, 11:17
Moze i sie rozluzni ale trzeba wziasc pod uwage to ze beda wolniejsze respawny monsterkow-potworow a to dla wiekszosc nie jest dobre;]
$corcerer
25-05-2005, 11:19
Chyba im odbiło, zamiast powiekszać świat, poprawić porogramowanie, zwiększać ilość miejsc, to oni tylko Nowe światy i Nowe światy... echz.
Tychanowicz
25-05-2005, 11:24
Po co Ci wiecej ludzi na serverze? Niewystarcza Ci, że w sobotę wieczorem wszystkie spawny Hero/Dragów/Guardów/OF/ itd. są zapachane ? A co by było jakby zwiększyli liczbę graczy do 1000 ? Gdzie te 150 ludzi by poszlo ?
Ze swojej strony tylko powiem, iz nazwy serverow sa coraz smieszniejsze ; )
<Mam pytanie czy wiecie moze kiedy postawia nowe servery? prosze o szybka odpowiedz. Z gory dzieki?? To prawda ze nowe servery sa zawsze ok 25 dnia kazdego miesiaca??
Jak co wybieram wraz zkumplami Niemiecki pvp.
Darth Rafx a jak
Wkoncu bedzie bez lagow>
Postawilem takie pytanie na forum i servery za 2h byly. lol jestem czarnowidzem:D!!!
Ciezko sie expi:D Gdyby nie stara bylybm jednym z pierwszych ludzi na mainie:D Gdy wszsycy kumple mieli 1-2 lvl na servie bylo z 3 kolesi co mialo 4.
Ja i jakis 2 gosci ale stara mi marudzila i teraz to wyjde z rooka chybaza tydzien:D
JEDYNY POWOD DLACZEGO SIE PRZENOSZE TO LAGI. NIE MA ZADNEGO INNEGO POWODU!!
Ciezko sie expi:D Gdyby nie stara bylybm jednym z pierwszych ludzi na mainie:D Gdy wszsycy kumple mieli 1-2 lvl na servie bylo z 3 kolesi co mialo 4.
Ja i jakis 2 gosci ale stara mi marudzila i teraz to wyjde z rooka chybaza tydzien:D
JEDYNY POWOD DLACZEGO SIE PRZENOSZE TO LAGI. NIE MA ZADNEGO INNEGO POWODU!!
Dlatego ja czekam jeszcze miesiąc i mam nadzieję, że nowe servery wyjdą tak na początku wakacji i wtedy dopiero zaczynam grać z nadzieją, że będę dość wysoko w levelu na serverze. Bo z tymi co dzielą konta na kilka osób to nie ma szans jak sam gram. Ale będę grał całe wakacje dzień i noc, może do czegoś dojdę. ;)
Jestem na Beryli bo spodziewalem sie ze bedzie mniej graczy niz na non pvp ale mylilem sie :s Teraz juz za pozno chyba na zmiane bo wszyscy znajomi poszli tam.
@wymi@t@cz: Ja jestem ekipa :D Zrobiłem sobie chara na Berylii. Nazywa sie Diore, ma mistrzowski 1 lvl :D Niedługo zaczynam grać bo kupuje pacca :D zagadaj do mnie kiedyś :P Może być pw
@topic: Najlepsze jest to, że mam jedno konto z paccem i jak chcę się lognąć to pisze że mam miejsce 260. Bardzo dobre to jest :p
tragedia, po prostu tragedia, to już jeśli dobrze licze jest coś koło 56 serwerów, jedyny jasny punkt to też że bedzie si mniej ludzi kręciło, ale nadzieja złudna, może by cipsoft pomyślał o nowych miejscach dla pacc i facc a nie tylko te piaski na daramie, i dwarfy na kontynecie. Albo o jakiś fajnych potworach do expienia a nie coraz to silniejsze stwory, bo już te starsze, większe, lepsze stwory mi sie nudzą,
czekam na update z drżeniem serca, a nowe serwery to nowi oszuści
Nowe światy... Mam mieszane uczucia co do powstania ich. Z jednej strony spodziewałem się że Cipowie będą teraz zalewać nas nowymi światami, ale mimo to... tragedia. Zamiast powiększać planszę, likwidować bugi i wciąż modernizować Tibie, to oni wciąż powielają to samo, z tymi samymi bugami, przedmiotami.
Chociaż z jednej strony, wszystko co by teraz powstało, to by było dla PACC'ów. W końcu FACC, to coś takiego jak demo gry, jak chcesz mieć wszystko to musisz zapłacić.
Jednak co do samych światów, będę szczery. Im ostro wali na dekiel, wolałbym by już do końca roku nie powstały nowe światy, niż by czekać na następny Update dwa razy dłużej. Mimo to teraz jak zawsze kolejki się zmniejszą (tylko teoretycznie :p )...
Edit: Nowe servery są już otwarte dla FACC. :] Do roboty rodacy.
Całkiem, całkiem 2 światy non-pvp ;) Lubię grać na non-pvp, brak pk. Mozliwe, ze jak udostepnia swiaty dla FACC, to będe grał na Guardii.
Pan Własnego Losu
25-05-2005, 14:56
no już 56 serwerów jest to juz troche jest ja bym i tak wolał jakies tereny monstery itp.
będe grał na Guardii.
ja też chyba bede tam grał
Narescie nowe servy ! Mam nadzieję że tym razem polacy wypedza szwedow z serva :p
Typowe myslenie Polaków.
Nowy serwer = nowa sznasa że wypędzimy głupich Szwedów ze świata.
Żałosne.
Tak jak robienie co miesiąc 4 nowych światów...
Qkobra-Rubera
25-05-2005, 15:05
Chyba im odbiło, zamiast powiekszać świat, poprawić porogramowanie, zwiększać ilość miejsc, to oni tylko Nowe światy i Nowe światy... echz.
racja mogli by powiekszyc i nie tylko dla apcców nowe miasta ale tez dla facc a nowe swiaty malo daja bo typ zagfra a na starym swiecie ma 2 mc u maker lol
Xzonixek
25-05-2005, 15:30
Zgadzam sie z dużą grupą forumowiczów... Powinni powiększyć tereny w Tibi, eliminować lagi oraz updeatować gre, a nie robić ciągle nowe światy X(
:cup: Ludzie Wszyscy Chodźcie na berylię!!! Może polakom uda się zrobić serv bez pytanie "br??" "swe??" czy "hew juz fri itaems plax mi begainer"
Jestes zalosny
Na no-pvp jest po 41 osob online -.-
Na pvp po 160
-=DanieL=-
25-05-2005, 16:53
lollll to ja już niezmieniam serva bo widze, że będzie niedobże. Nic niechce mówić ale takie coś jak "wypier. innym tylko polacy mogą tu grać" to też niejest zamądre pamiętacie może ankiete ?? "Kto jest n@@bem?" polska zajęła 2 miejsce. Niektórzy br są spox a 30% polaków jakich spotkałem to są spox a reszta to noob... Albo "mam knajta na 4234234 lvl i cie zaraz zabije"
Na starszych serverach niejest źle małe ceny itemów i wogle niejest tak źle... jeden z @up powiedział że mogliby zwiększyć mape a nie walić serverów na pałe, zgadzam się z nim w 100%
Ej! Co sądzicie o tym że tylko pace mogą grać pierwsze 2 tydnie? Według mnie to nie za mądre :/.
No coz,wykrwawiam sie z kasy to tez czegos wymagam wiec moze takie glupie to nie jest,natomiast to co dzieje sie teraz na Barylce wola o pomste do nieba
kilka postacji zostalo juz zbanowanych,na szczescie Gm czuwaja,ale nawet na krolika nie ma co liczyc...podpowiedzcie jakis sposob na expienie na takim zatloczonym serwie
Ale bez przesady ma nowe tereny może być elite itd. Moim zdaniem to wystarcza.
Kup sobie płatne konto. Jestem ciekaw jakbyś wtedy mówił. ;)
-=DanieL=-
25-05-2005, 17:10
Kup sobie płatne konto. Jestem ciekaw jakbyś wtedy mówił. ;)
racja pewnie by powiedział "Wydałem nato sporo kasy i musze mieć jakieś przywileje nie? "
Pan Tenorek
:P Wiem że modek to skasuje aha tibia to podobno gra darmowa!
Wyjadius
Zgadzam się, że mogliby zrobić jakieś nowe tereny, potworki (ale nie faraonów tylko coś słabszego), outfity (to już marzenie), itp., zamiast ciągłego tworzenia nowych serverów. Ale na Berylie pójdę, będe eee jeszcze nie wiem jaką profesją.
-=DanieL=-
25-05-2005, 17:14
Zgadzam się, że mogliby zrobić jakieś nowe tereny, potworki (ale nie faraonów tylko coś słabszego), outfity (to już marzenie), itp., zamiast ciągłego tworzenia nowych serverów. Ale na Berylie pójdę, będe drutem, nick Lord Wyjadius.
PS: Będe zbijał kasę na desertach.
Zgadzam się nowe "słabsze potworki" coś w stylu dwarf guard i nowy teren żeby było więcej miejsc gdzie mozna sobie poexpic bez "leave now or die" bo guardy są zazwyczaj zajęte....
-=DanieL=-
25-05-2005, 17:23
Bez takich coś nowego a nie masło maślane typu : Mega giant spider. Ja bym proponował Drzewce potwór - drzweo zamieszkujący zalesione tereny (dziwie się ,że jeszcze takiego potwora niema) a z h exp to Hydra która atakuje obszarowo :P ma sie te pomysły nie? :P
Mam pomysła na jednego nowego potwora. Giant Rootworm (nie hihotać).
Dostawalo by sie za niego 120 exp i wypadalby z niego Iron Hammer. :)
Ja tez mam pomysl na nowego potwora,nazywal by sie ratberserker a co by z niego nie wypadalo...pomarzyc mozna,na barylce dalej lipa czerswy chleb i zgnile ziemniaki:)
Pan Tenorek
25-05-2005, 17:39
Bardzo śmieszne X(
kszychu13
25-05-2005, 17:52
eee nie sadzicie ze to jest lekkie"zdierstow"jesli moza to tak nazwac
zamiast polepszac swiaty tak jak to mowil sorc~~ to oni robia nowe
chca zarobic poprostu c otu wiecej mowic X(
Wyjadius
25-05-2005, 18:03
@ROBI:
Każdy woli na Guardii, ponieważ server niemiecki, czyli mniej lagów w porównaniu z Honerą (USA).
sie doczekałe :) nieno ale jest tragicznie wszedzie pelno ludzi o 1 w nocy kolejki 100+, teraz o 16 zaczelem sie logowac bylem 364 w kolejce (czemu cipy niezrobili 2 normal pvp bylby wiekszy luz ;/) aha i jeszcze 1 pelno noobw na tej beryli chce z kumplem expic na rotach niose sobie beczki podchodiz noob rozwala je, szkoda gadac ale najlepsi wytrwaja :) Hail Saint Devils. PS Dzak Dzak nietrac nadzieji :)
Wedlug mnie robienie kolejnych swiatow jest juz bez sensu. Przeciez na kazdy z niech wejdziesz juz prawie bez kolejki, a o to przeciez chodzilo, nie?
Nie wiem co im daja nowe serwy w takim tempie :confused:. Rozumiem jakby wszedzie ceny byly juz powalone (czyt. zdecydowanie za nieskie) to wtedy moza sie pokuscic o takie tempo, ale takto to uprade Tibia plx :D
na nowy server mozna wejsc po tygodniu czy dwoch majac facc?
ja licze na mniejsze tłumy na serverach :]
Wkońcu wyszedl non-pvp i dobrze przewidywałem, tylko teraz mnie zastanawia jedno ile polaków bedzei grało a ile p00laków, plz no n00b pl serv
@offtopic
Czemu na tym forum jest pełno niedorozwojów umysłowych i n00bków ??
@Fajny koles
Po twoim wieku juz widac czemu takie bzdury piszesz bo kto by chcial facc klan na non-pvp ?? ludzie którzy maja 15 lvl i robia zsobie wymazony 35 mlvl rok ??
Poczytaj powazniejsze fora pomysl za co innych jada i za co ja ciebie jade i do reszty malolatow tez to sie tyczy bo piszecie takie glupoty ze glowa boli...
na nowe serwery facc bedzie mogl wejsc od 5 do 7 dni po jego utworzeniu.Wnioskuje tak bo tak wlasnie bylo na Asterze (niepamietam dokladnie ale cos kolo tego),no chyba ze zmienili reguly ;)
Ja uwazam ze nowe serwy sie przydadza dla tych którzy nie mieli zbytnich mozliwosci rozwinac sie na innych natomiast takze wolalbym aby cipowie wypuscili update zamiast nowych serwerów. Jakby co gram na Berylii pod nikiem Fah'rad i mam nadzieje ze w koncu uda mi sie dostac do czolowki :p
Narazie jestem 280 w kolejce i jak dobrze pojdzie to do jutra wejde na serwer :p
Pan Tenorek
25-05-2005, 21:25
Ja nie mam nic przeciw nowym serwom, ale przy wsparciu ulepszania starych.
Osobiście sądze że gdyby nie nowe serwy to gniotłoby się te 30000 osób na jadnym serwie! Wyobraź sobie czekasz 3 godziny na szczurka, a o logowaniu już nie wspominam. Ale znowu fajnie by było pooglądać jakieś nowe potworki i tereny.:crusader:
A więc drogi CipSofcie rusz sie i do roboty robić nowe terenki nie tylko dla tych co płacą ale także dla zwykłych, biednych Tibijczyków!
Dr. Omader
25-05-2005, 21:38
Bo to sa lenie, wiedza, ze jak odpala nowy serwer to masa ludzi sie rzuci z nadzieje "zownowania" danego serwera. A latwiej im odpalic kolejny serwer niz poprawic kod, lub cos dodac. :(
Raczej zalosne niz smieszne :/
berylia... heheheh jeszcze tylko brakuje PĄCZITA też fajna nazwa serveru... muehehehe te nazwy są tekie głupie że juz we łbie się nie mieści... a zamiast takiego czegoś robić to by wyskoczyli jeszcze przed wakacjami z UPDATE'em
bez przesady... szkoda tylko że 2 non-pvp bo jak wszystkie były by pvp albo max 1 non-pvp o wiele łatwiej było by grać (w szczególności jeżeli ten non-pvp to byłby USA)
-=DanieL=-
25-05-2005, 22:32
Ta jak tak dalej pójdzie to będą CIPy walić nazwy typu: Sexsita and Gaylita xD
Dlaczego oni starszych servów nieulepszą tylko dowalają tych serverów sam niewiem już z 54 światy są? czy 56 gubie się O.o
Fajnie że wciąż powstają nowe światy, zrobi sie luźniej na starszych :) Coś czuję, że gracze z Polski pójdą grać na Berylie.
Pewnie taaa... my z kunplami juz czekamy az bedzie facc... a puzniej trzeba zakupic pacc ale za rl oczywiscie :P
paffelek
26-05-2005, 00:24
berylia czy jakoś tak to chyba dla Brazoli powinna być ..żeby sie tam wynieśli ..=D
przykładowo:
są 2 trole i owca.
BR: Kill please, mine sheep
I: ..ok
BR: br?
...
Dlatego ja czekam jeszcze miesiąc i mam nadzieję, że nowe servery wyjdą tak na początku wakacji i wtedy dopiero zaczynam grać z nadzieją, że będę dość wysoko w levelu na serverze. Bo z tymi co dzielą konta na kilka osób to nie ma szans jak sam gram. Ale będę grał całe wakacje dzień i noc, może do czegoś dojdę. ;)
Nie szkoda zycia? : p
jest 3 w nocy wstalem sobie zeby troche posmigac (mialem wczesiej ale troche zaspalem) chce sie wbic , patrze a tu co ? Kolejka 64. Wbije sie za jakies 30 minut -.-
Czasami mnie ludzie wkurzaja dlaczego nie ma juz dostępnych dla free account nowych swiatow tylko pacc i kiedy beda te 4 nowe swiaty dostepne dla free account gdzies za 2 dni? ;( :evul: X(
Bo nikt im nie tłumaczy że płacimy za tą gre i jesteśmy w ten sposób uprzewilejowani. Zapis serva o 8, wstałem o 8:15 i jestem 140 w kolejce. Znow 3 godziny logowania sie:D super:) eh rook nie jest dla mnie:)
Wg mnie CIP Soft robi za dużo światów, a za mało ulepszeń, napraw itp. Co z tego że będzie 70 światów, skoro lagi obejmą 58, GMy będą patrolować 7 światów, a wszyscy gracze przeniosą się na w miarę dobrze działające, co spowoduje przeludnienie. Zamiast finansować kolejne serwery, CIPy powinny zrobić jakąś modernizację sprzętu. To chyba by przyciągnęło więcej ludzi.
Pan Tenorek
26-05-2005, 15:33
Powinni stworzyc Premie 2
Powinni stworzyc Premie 2
A jaki wedlug Ciebie mialoby to sens ? Na obecnej Premi rzadkościa jest 300 osob online, o respawnie przy takiej ilosci graczy nie wspomne.
Podobnie nie powstanie juz prawdopodobnie zaden serwer e-pvp. Powod takze jest oczywisty.
Nowe serwery to faktycznie dobry sposob na zarabianie kasy (coraz wiekszej) ale takze sposob na zatrzymywanie graczy, bo kazdy z nas wie ile osob by odeszlo od Tibi, a tak jest nowa motywacja. Jest to pewien sposob rozluznienia atmosfery. Czy nowe swiaty byly potrzebne ? Wydaje mi sie, ze tak. Najlepiej swiadczy o tym zainteresowanie (dzisiaj na Beryli 400 osobowa kolejka paccow, przy 170 osobach online).
Pozdrawiam
Dr. Omader
26-05-2005, 18:18
A jaki wedlug Ciebie mialoby to sens ? Na obecnej Premi rzadkościa jest 300 osob online, o respawnie przy takiej ilosci graczy nie wspomne.
Podobnie nie powstanie juz prawdopodobnie zaden serwer e-pvp. Powod takze jest oczywisty.
Ale moge sie zalozyc, ze przynajmniej na poczatku wiele osob rzuciloby sie na nowa premie. To wszystko przez akcje ktora ja nazywam: "Tibia - own your world". Ekipy ludzi ciagle sie przenosza z swiata na swiat w celu podbicia go i opanowania. Dlatego nowe swiaty ciagle ciesza sie popularnoscia, dlatego ze zawsze znajdzie sie chetny aby opanowac serwer :/
Nowe swiaty enforced-pvp tez by cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem na poczatku, wlasnie dlatego ze masa ludzi rzucilaby sie na taki, bo wiedza ze na infernie i dolerze, nie maja szans sie wybic w rankingu, bo zaraz ich zgnoja, ci co sa u wladzy.
Lord Dreathan
26-05-2005, 18:23
Zgadzam się z tobą ;) Jak dla mnie to trochę za wcześnie wyszły, miejmy nadzieję że następne wypuszczą w Czerwcu (najlepiej z 6-8 :D)
Ungoliathos
26-05-2005, 20:56
Mnie to cieszy 2 nowe non pvp= mniej ludu na strych non pvp(secura itp) = mniejsze kolejki = niestety wolny exp ale co tam Jak bedzie tak że w Niedziele o 12 bez kolejki wbije to Pochwale Cipów ale jednak..... Mogli by zrobić jakiegoś Update.... Jakieś nowe Miasto dla Facc albo coś takiego bo już wszystkie tereny dla Facc Znam... Pozatym mogli by dać jakieś potworki dobre takie do trenienia przy lvl 20(+-2lvl) i żeby spawn był wieeeeeelki..i to chyba..... Fszystko!!
Jestes zalosny
Na no-pvp jest po 41 osob online -.-
Na pvp po 160
No i co z tego myśl sobie o mnie co chcesz ale ja bardoz bym chciał żeby polacy w końcu mogli pograć spokojnie bez gildii br'ów, które na pytanie pl? bądź eng? zabijają X( !!!!!!!!!
Ale moge sie zalozyc, ze przynajmniej na poczatku wiele osob rzuciloby sie na nowa premie. To wszystko przez akcje ktora ja nazywam: "Tibia - own your world". Ekipy ludzi ciagle sie przenosza z swiata na swiat w celu podbicia go i opanowania. Dlatego nowe swiaty ciagle ciesza sie popularnoscia, dlatego ze zawsze znajdzie sie chetny aby opanowac serwer :/
Nowe swiaty enforced-pvp tez by cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem na poczatku, wlasnie dlatego ze masa ludzi rzucilaby sie na taki, bo wiedza ze na infernie i dolerze, nie maja szans sie wybic w rankingu, bo zaraz ich zgnoja, ci co sa u wladzy.
Masz racje, jednak na 90 % nie powstana xD
Nie wiem na jakis serwerach (laczach) stoi Premia oraz 2 e-pvp. Prawdpodobnie sa to znacznie slabsze lacza, jednak na pewno nie "2 krotnie tansze" - czyli z ekonomicznego punktu widzenia mniej oplacalne.
Z pogonia za pieniedzmy zgadzam sie, zreszta napisalem to juz wczesniej. Wielu ludzi kupuje specjalnie paccki (lub jaka maja bana zakladaja nowe konto) bo nowy swiat - szansa do "wybicia sie", poczucia sie kims wiecej jak tylko szarakiem:P Jest to chyba oczywiste.
Ja osobiscie gram na nowym swiecie (viva Berylia) i jestem zadowolony. Jest jednak pewne, ze dlugo spokojnie nie bedzie, poniewaz okolo 90 % osob jest nastawionych, ze to bedzie "ich world". Wojna nieunikiona i moim skromnym zdaniem wygra ja Vito (mieszanka Del Toro oraz VCF wlasnie z Premi :) ). Dawno, bardzo dawno nie bylo tak silnej gilidi na zadnym z serwerow, jak nowe Vito Reloaded.
Pozdrawiam
Thor
rendevar
26-05-2005, 21:44
Mam takie małe pytanie co to znaczy PVP albo non-PVP ?? :D:D:D Rendevar i Rendevarr. :P
Dr. Omader
26-05-2005, 22:06
Mam takie małe pytanie co to znaczy PVP albo non-PVP ?? :D:D:D Rendevar i Rendevarr. :P
PvP to skrot od Player vs. Player. Jest to okreslenie normalnego serwera tibii, w ktorym za atakowanie dostajesz czaszki itp.
Non - PvP to swiat, na ktorym nie mozesz atakowac innych graczy.
I uprzedzajac nastepne pytanie:
E-Pvp to enforced pvp, swiat na ktorym nie dostajesz czasek za zabijanie, a co wiecej jesli zabijesz kogos dostajesz za niego expa. Jednak odradzam ci ten typ serwera, gdyz jestes poczatkujacy i bedziesz mial spore problemy z przezyciem...
re up:
spore to malo powiedziane.
jak by powstala nowa premia to by bylo jeszcze gorzej niz jest na premii. dla czego? na premii i tak sie potwornie dupiato expi z powodu respow. jest to do tego jeden z tanszych serwerow
hekelpal
27-05-2005, 09:02
EJ czyli new serw bedzie dostepny dla faccow za 2 tygodnie ???? czy szybciej??? :(
Oj to się będzie na Beryli działo :) Na świat przechodzi "przegrana" ekipa z nebuli czyli z wszystkich światów i Black Widows. Bedzie wojna już po pierwszych kilku dniach :S
customer17
27-05-2005, 10:29
Moim zdaniem nowe swiaty sa dobre...
up date tez by sie przydal.
Ale sprawa podstawowa wydaje mi sie zbyt mala ilosc gm'ow jest 56 serverow a gmow jest okolo 20... liczac ze na antice zazwyczaj jest 2 gmow (wnioskujac z tibi.com kiedy jeszcze bylo widac gdzie jest jaki gm...)
to jest zenujace kiedy nooby spammuja na trade linkami z rozszerzeniem ***** i nic z tym nie da sie zrobic lub gdy 4 - 30 lwlowcow biega z guardami po 1 poziomie dwarfow.... mozesz dac raport odpowiedz otrzymasz nan astepny dzien ale musial bys byc on line caly czas.... wiec dla mnie to jest najwiekszy problem tibii bo wkurza mnie jak zabijaja niskich lwlow...
Mozna probowac to załatwiac na wlasna reke tylko ze nic to nie daje... Taki czlowiek sie nie przestraszy ciebie wiedzac ze nie jestes gmem...
Przygladajac sie dalej ilosci gmow mozna stwierdzic iz duza ich czesc nie loguje sie regularnie patrz raz na kilka dni...
Jak by tak zrekrutowali nowych 20 gmow ktorzy loguja sie regularnie ta gra byla by o wiele lepsza dopiero wtedy bym dal up date i nowe servery :)
Takie jest moje zdanie....
Człowiek honoru
27-05-2005, 10:58
Raul to tak jak ja :P
Wojna nieunikiona i moim skromnym zdaniem wygra ja Vito (mieszanka Del Toro oraz VCF wlasnie z Premi :) ). Dawno, bardzo dawno nie bylo tak silnej gilidi na zadnym z serwerow, jak nowe Vito Reloaded.
Pozdrawiam
Thor
Nie byłbym tego taki pewien :) Pzdr
Strasznie duzo tych serwow juz.
Moze czas troszeczke rozbudowac samo terytorium w Tibii ( te dla facc zwlaszcza), bo powoli to zaczyna byc nudne. W kolko te same tereny, potwory etc.
malyjanek
27-05-2005, 12:23
a ja jestem free acount i wlasnie sobie pykam na nowym swiecie :P (skonczyl mi sie pacc wczoraj ale dalej moge sie logowac 0o :D )
Dostepnosc servera dla facc jest zalezna od lvl prema bo przewarznie co otwarcie nowego server dal facc premowie posiadaja 40lvl-45lvl
Nie byłbym tego taki pewien :) Pzdr
W obecnej sytuacji nie jestem tego taki pewny, choc na pewno bedzie goraco xD. Jak pewnie mozna sie domyslic mam przyjemnosc De'Corse. PA w polskim wydaniu :P
Thor
W obecnej sytuacji nie jestem tego taki pewny, choc na pewno bedzie goraco xD. Jak pewnie mozna sie domyslic mam przyjemnosc De'Corse. PA w polskim wydaniu :P
Thor
Dlaczego sądzisz ze de'Corse sa Pa. to chyba nie widziałes co de'Toro wyprawiaja :>
Wiec tak jak zapewne zauwazyliscie DT jest bardzo pewne siebie, co gorsza polaczylo sie z vito .... Co moze doprowadzic do 2 isary ... jak nie gorzej przypomne co bylo na isarze Siedzisz sobie na necro/hero/ etc wbija pan z Dt "wychodzisz czy nie" jak powiesz nie to zaraz ci 5 osob wjedzie na spawn ... wiec panowie expcie lubcie runy I NIESPRZEDAWAC RUN NIKOMU Z DT bo sami sobie grob kopiecie myslicie ze zostawia was w spokoju? jak zaczniecie im zagrazac lvl-owo to was zabija abyscie ich nieprzegonili . To wszystko trzymajcie sie.
Ja czekałem na nowe serwy, i cieszę sie że powstały.Z pewnością będą powstawać jeszcze nowe, bo skoro ciągle je robią to znaczy, że im się opłaca
B).
BTW.Ja zaczynam na guardii.
Witajcie
Spoko że powstały nowe serwy i dobrze że no-Pvp bo wszystkie stare no-Pvp były już stare przynajmiej większośc.
Ps. Ja zaczynam na Guardi mój nick to : Yoshi of Guardia <--- pisac msg ! xD :p
Pozdroo dla Tibiarzy
Gandalv on Berylia
29-05-2005, 18:58
Masz racje co do gry polaków na nowych servach
Pół mojej klasy(Łódź) i wiekszośc kumpli z tom.maz grają na Beryli
Najgorsze jest oczekiwanie na wejscie FACC.
Wie ktoś może ile dni trzeba czekać na wejscie FACC??
Elvan Darkito
29-05-2005, 19:26
Masz racje co do gry polaków na nowych servach
Pół mojej klasy(Łódź) i wiekszośc kumpli z tom.maz grają na Beryli
Najgorsze jest oczekiwanie na wejscie FACC.
Wie ktoś może ile dni trzeba czekać na wejscie FACC??
z tego co na www.tibia.com wyczytałem o ile dobrze zrozumiałem to w ciągu 5 dni zwiększą limit na serwie i wpuszczą FACC'ów
Wyjadius
29-05-2005, 19:35
@up
Jeśli chodzi ci o "in a few days we will raise limit" to few oznacza kilka, a nie pięć.
Na Guardi mogą grać już FACC-owie i podejrzewam że na innych też
Wyjadius
29-05-2005, 19:46
Przykro mi, ale na Berylii nie.
Tygryseq
29-05-2005, 22:26
A może by tak...
WIEM!
Stworzyć Nubere ulokowaną w Brazylii! :D
@topic:
$corcerer ma racje
a *******cie sie (...) ***A BLEDOW W DZIALACH
zly dotyk boli przez cale zycie......
Dlaczego sądzisz ze de'Corse sa Pa. to chyba nie widziałes co de'Toro wyprawiaja :>
O Del'Toro to nie trzeba chyba pisac :) Co do de'Corse dlatego to napisalem, bo bardzo zawiodlem sie na tej gilidi (byc moze mialem tylko pecha do osob jakie spotkalem z tej gilidii).
A tak na marginiesie dzisiaj wlasnie DT wypowiedzialo wojne mojej gilidi xD
@Raczeq
Tak juz jest od poczatku serwera na Berylii. Poh, pare rot caves, drag resp i larve cave sa wlasnoscia DT. Nawet jak bedziesz pierwszy to uslyszysz tekst "LEAVE OR DIE" :)
Pozdrofko
Thor
Elvan Darkito
30-05-2005, 06:13
@up
Jeśli chodzi ci o "in a few days we will raise limit" to few oznacza kilka, a nie pięć.
a to sory mój błąd bo przeczytałem five nie few :D
Po tym co usłyszałem o DT to gram na grimerze~ good luck
Dragon Lord Gergorz
30-05-2005, 14:32
Moim zdaniem tez by ulepszyli gre. Ich praca przy postawianiu serwera to tylko pojechanie w miejsce kupic dysk twardy podłaczyc i załozyć łacze i napisać na stronie ze jest serwer. X(
Tak jak ktoś powiedział by mogli zrobic jakieś nowe słabe potworki dla słabych graczy albo jakis resp dla nich np szkieletów przy Carlin jeśli sie myle poprawcie mnie bo new jestem (gram miesiac) tylko na gostlandzie. B)
A teraz milsza sprawa :) Zrobiłem strone o moim graniu na Berylii. Beda tam filmy z questów i nie tylko. Wiec zapraszam.
Maguiree
30-05-2005, 18:49
Witam,
Wszyscy grajacy na Berylii, a z pewnoscia Ci, ktorzy opuscili juz rooka wiedza, ze mamy problem z del'toro..
Del'toro to przede wszystkim Swe, z ktorymi zawsze byl i jest problem bez wzgledu na serv.
Osobiscie nie mam jakichkolwiek uprzedzen do narodowosci grajacych na Tibii, moja dziewczyna na Aurei az do momentu zmiany przez nia serva, byla urocza i dzika Swe(Ci,ktorzy znaja swe laski wiedza o czym mowie ;) )
Wielu przyjaciol z br tez mialem i to mimo problemow z ang polowy z nich-translator rox :D
Del'toro b.szybko opanowalo Isare i robi dokladnie to samo tutaj,na Berylii i nie chodzi tu o wspolzawodnictwo,oni po prostu sie woza i pk kazdego zagrazajacego-i to nie w sensie wojny or else,tylko lvlu i 'teoretycznego' zagrozenia:)
Czy sa dobrzy w pvp...widzialem ich w akcji..uzywaja sporo sorkow i jako naprawde nieliczni maja juz sdki..ale to polowa prawdy..widzialem pogon za najtem ( Berylian ) dlugo pierwszy na liscie exp-niezwykle mily br :D
i znajac sie troche na pvp widac ze uzywaja wspomagaczy..inaczej po prostu nie da sie tak dokladnie i czesto przycelowac z runek.
Potrafia oczywiscie ustawiac trapy i to calkiem niezle-statki venore,Ank juz byly.
Do czego zmierzam..
Wiem ilu Polakow gra na Berylii i widze,ze po polaczeniu i WSPOLNYM wysilku da sie z nimi rozprawic juz teraz..pozniej po prostu juz sie nie da..zajmuja best spawny i katuja kazdego co stanie im na drodze..a polskie wykonanie PA jest smieszne..
Dobilem dzis z trudem 26lvl najtem ( cienki na pvp wiem ) wyposazam sie w uh i czuje sie w miare bezpieczny.
Wsrod znajomych sa sami starzy wyjadacze zazwyczaj 60-70 lvl plus na ost serwkach i to nie tylko z pl choc glownie:P
Jesli grasz na Berylii na pewno wiesz,ze 90 proc nienalezacych do toro pragnie ich deadow:P ale jesli sproboja im solo podskoczyc maja ciezko..oni lojalnie poruszaja sie w grupach..nie taki diabel straszny..znam paru od nich i widze jak ich Liith np. idzie na dragi..chlopak z rsem wiec po deadzie na nich solidnie sie wkurzyl..polazl po cialo..i znuff:D
Tak wiec pytam sie tu oficjalnie czy znajda sie chetni do walki z tymi gosciami,
nie jestem samobojca i wklasam naprawde sporo pracy w chara od poczatku (pozdro rook X( )
mam paru sorkow,drutow pallow naprawde wysoko-pierwsza 10a-15a lvlow i mlvl.da rade,
potrzebna solidarnosc..nie na raty..
Piter
P.S.W kupie sila:P
Dragon Lord Gergorz
30-05-2005, 19:12
Hętnie sie przyłacze do walki z tymi cenzura :D. Neisety nie mam pacc`a i szybko nie dojde do lvl bo jak otworza jutro lub na dzien dziecka by zrobic wielu radoche to dlugo bede wychodził z roka przy tej liczbie n@@bów :baby: .
NAdal zapraszam na moja stronkewww.dlg.tibia.glt.pl (http://www.dlg.tibia.glt.pl)
Nie znalem tych del toro, dobzi sa:D Ja nie wiem kto od kogo sie uczyl sztuki cheatowania i naginania wszelkich norm, oni od br czy br od nich?? ale jesli chodzi o tych swe to sa poprostu bozcy:) POWODY:
-SERVER ma chyba 5 dni a oni 24 h na dobe online od resu do resu (gratz !!),
- Wiadomo ze napewno nie dziela kont bo 5 dni to nic, oni pobijaja rekord swiata w graniu bez przerwy a jak! (do konca swiata i o 8 dni dluzej),
- Po 2-3 dniach zaczeli zabijac kazdego co byl w czolowce statystyk zarowno skilli jak i expa (zrobili to tak ze nikt jeszcze nawet sie nie rozkrecil a juz padl po pare razy [sprawdzcie nick BERYLIAN]),
- Stworzyli se gilde gdzie znajduja sie same najwyzsze lvle na servie ok 30 lvle podczas gdy inni ledwo dobijaja 20 lvl,
- wszystkie expowiska sa ich ( obojetnie czy przyjdziesz o 1 w nocy, 14 po obiedzie, czy o 21 po piwku;), zawsze siedzi ten sam koles 24 h na dobe bo jakze inaczej:D
- jak tylko gdzies wejdziesz jestes hunted, albo cokolwiek zrobisz. (nie kloc sie z nimi po 2min bedzie ich z 10 osob)
DLATEGO nalezaloby chyba pomyslec co nie, i wszyscy powinni zaczac z nimi wkoncu walczyc bo niema juz na co czekac jesli nie jest juz za pozno!!!
Uwazam ze ich master sorci nie zabija juz wiele razy bo maja red skulle i za kazdy kill wiecej moga dostac bann. Wcale nie sa tacy dobzi skoro na mainie jest ok 200 osob z ktorych z 40 to del toro to chyba jest nas wiecej co nie. DLATEGO kazdy powinien sie wlaczyc i zaczac z nimi walczyc. Szkoda ze z tibijskiego forum na tibi.com wynika iz nikt nie chce walczyc bo wszyscy sie boja. Pytam czego?? Przecierz jak zrobia 40 lvle wykopia wszystkich z tego servera.
JEST JESZCZE CZAS, WIELU ZNICH MA 8-10 LVLE BO ZACZYNA ROBIC WLASNIE 2 POSTAC, ICH MASTER SORCI MAJA RED SKULLE (NIE MOGA JUZ ZA DUZO ZABIJAC, PRZY DEDZIE WSZYSTKO STRACA) , SA W ZDECYDOWANEJ MNIEJSZOSCI.
NIE SPRZEDAWAJCIE IM RUN, ZADNYCH HMM, SD ANI UH!! WTEDY NIE BEDA MIELI CZYM WALCZYC!! SPRZEDAWAJCIE TYLKO ZAUFANYM KOLEGOM LUB LUDZIOM PRZEZ NICH POLECONYCH.
Jeszcze raz powtarzam jesli nie teraz to nigdy, bo oni ciagle rosna w sile podczas gdy normalny gracz sie meczy i ciagle musi przed nimi uciekac:D
Acha paru kolesi robi postaci pk tlyko po to by walczyc z deltoro (nie maja tu zamiaru potem grac), bo mimo wszystko nie wierze by dt przegrali (ot takie przeczucie zawodowe). To napsuje sie im chociarz krwi zeby nie mieli za latwo:D Jesli wszyscy pomoga to sie ich wykopie, jesli nie to oni wszystkich, wybor nalezy do ciebie!! Jesli przegramy to miejmy chociarz ta satysfakcje ze paru znich sie ubilo. Inaczej to nikt nigdy nikogo znich nie ubije.
PS.CIPY MAJA CHYBA 100 REPORTOW DZIENNIE DOTYCZACYCH TEGO JAK ZACHOWUJA SIE DEL'TORO I CO?? I JAJCO!! NIEMA CO LICZYC NA POMOC CIP!!!!
Naleze do rodzinki de'Corse i ja i moja rodzinka niechcemy walczyc z dt poniewaz mamy z nimi dobre uklady ( jak narazie) dzis padl najwiekszy lvl z dt 35 wiec widac ze nie sa az tacy dobrzy.
Dragon Lord Gergorz
30-05-2005, 21:56
Wprawdzie nie wy***iemy ich z serwa ale coś zdziałamy. Moze 1 znich rookniemy cudem ale zawsze jakies zwycieztwo
Maguiree
30-05-2005, 22:58
Wlasnie na przykladzie de'corse widac dlaczego oni rzadza..jak dobija ich sorkowie pierwsze 35lvle bedzie juz po sprawie, a wtedy uklady wszystkie mozna sobie wsadzic..po prostu beda dzielic i rzadzic i tyle..
jutro sie zacznie wojna..nie lubie i nie szanuje ludzi ktorzy trzesa sie o swoje pare k expa..wszystko mozna odrobic,ale z nimi bedzie to meczarnia..PA sie jeszcze bardziej rozprzestrzenia.
jest juz conajmniej 20 ludzi z lvlami 20+ ktorzy chca sie bic-pl,br Niemcy nawet..trzeba tylko chciec a nie chowac glowe w piasek..nie przypomina to wam chociaz troche naszego kochanego polskiego komunizmu??:D
up. Mi to przypomina polski noobizm:D Wiesz ze niektorzy del toro to takze polacy. lol to juz przesada
Lonewolf-K0zl
31-05-2005, 09:12
Nowe światy-tak,ale w końcu tez niedługo będą tak samo zagracone brazylijczykami jak Harmonia.
Mlvl:25
Prof:Sorc
Miasto:Carlin
Skille:
Sword:18
Club:13
Shield:22
Fishing:37
Wolę jednak harmonię na której nie ma PvP :mag: X(
Dokladnie jeden ziom z Polski jest w Dt ale i tak go lubie :P
mi sie wydaje, ze ostatnia amnestia ze strony DT jest tylko chwilowa.
Po pierwsze przerazila ich moja taktyka (zreszta nie bede sobie przypisywal all zaslug ale to ja zaczalem agresywne bidowanie ich domkow, za ktorych bidowanie kazdy jest hunted).
Ponadto duza czesc z nich narobila sobie red skulle - dalsza walka i zabijanie groziloby banami.
Z moich informacji wynika takze, ze dostali juz ostrzezenie od GMow, ze jest bardzo duzo zazalen, iz osoby placa i nie moga spokojnie grac. Dochodzi do tego jeszcze partyzantka, ktora obecnie jest bardzo prostu uprawiac a zabic 30 lvla w 3-4 osoby jest znacznie prosciej jak 50lvl+.
Narazie mozna sie cieszyc wzglednym pokojem, bo DT nawet ograniczylo swoj kochany PA :)
Thor
Jaki masz lvl na Beryli i nick?:>
Dragon Lord Gergorz
31-05-2005, 15:31
Moim zdaniem Del`toro to smieszni ludzie. Wpierw sobie nabiajaja 30 lvl puzniej zabijaja wszystkich wokół maja red skulle i dostaja bana na kilka tygodni i sa zacofani bo nie moga grac :D
PS: sorry za błedy
Nowe światy-więcej miejsca :)
kiedy bedzie mozna wejsc np. na BErylie bez płatnego konta ( pacc ) ?? wie ktos :))))))))
mi to i tak obojetne bo niebede sie przeosil ciogle servera na server bo wedlug mnie to jest bezsensu bo i tak niedlugo zrobia nastepne servery i duzo ludzi sie na nie przenisie :p
diabolo pomidoro
31-05-2005, 18:14
Dobrze zrobili, powinno być więcej światów :) .
Cres Jorokutus
13lvl :p
2 mlvl :baby:
36/33 skills ;(
Chłopaki całe moje osiedle sie przenosi na Berylie i mamy zamiar zniszczyc SWE~ jak narazie przenosi sie nas 11 osób, np. takie osoby jak: -Lesobe, - Dafemi, - Xumim sorcerer, i reszta ekipy... Niestety -Nebuwo i - Jixufi nie chcą sie przeżucić :( ale trudno razem wszyscy zniszczymy SWE~...Końcuwka nickuff naszej ekipy z osiedla to 'Darkside...Jeżeli nas zobaczycie to dziekujcie Bogu za to, że są jeszcze na Tibii ludzie kochajacy Polskę... Wy także przyłączcie się do nas..Skilujcie swoje postacie jak najszybciej i pomuzcie nam wyzwolic Polaków!!...Bądźmy w stanie gotowości bojowej :D...Tak więc Hail Polska i wszyscy Polacy...3majmy się razem i z gury przysięgam, że jeżeli jakis Polak bedzie huntowal Polaka i ta osoba zgłosi to kturemus z nas to nie bedzie milo!! Wiecie czym to grozi...Zapanujmy na tym serverze jako Patrioci :P......Ale sie wzruszylem jak to przeczytalem :)
Wymi@t@cz
31-05-2005, 19:34
@lesavir
czy ja i moi koledzy tez mozemy miec dopiski " 'Darkside " ??
pokemonlol
31-05-2005, 19:35
Ile ty masz lat 3?, 7? Nie wiem takie teksty już były wiele razy gnojone. Tibia jest dla wszystkich więc nie będe się powtarzał .... :]
wymiatacz to nie do ciebie. tylko tego u góry co się chcesz do niego przyłączyć. Wy nawet w setke ludu nic nie zrobicie.
Wymi@t@cz
31-05-2005, 19:37
Sie pytam poniewaz potem bede miec problemy...wyjde na majna i co ? zaczna mnnie tepic -.- za nick.
wole sie zapytac najpierw zeby nie marnowac czasu na przechodzenie roka drugi raz
pokemonlol
31-05-2005, 19:40
Mam jedno pytanie do tych którzy tu tak kozakują.
Grał ktoś kiedyś z was na Isarze albo Galanie ? Wtedy co DT rządziło. I miał ktoś z was taki level jak oni? Jak tak to pewnie wie, że głupie hasełka "kill swe", "wypieprzymy ich" etc. nie mają najmniejszego poparcia w grze.
Każdy z nich ma kilku ownerów, są 20+ h na dobe, więc nie wiem jak wy chcecie z nimi walczyć. Na Galanie już niektórzy próbowali, ale nic nie wyszło, dopiero jak skasowali im konta i haknęli przywódce. Życzę szczęścia tym którzy nie znają DT... :]. i chcą z nimi walczyć..
Dragon Lord Gergorz
31-05-2005, 19:44
Wiekszości chodzi o to by im uświadomic co robia zle a ze niestety jedyna droga w tym ze trzeba ich za***ac to nie moja wina :D W sumie i tak ich nie lubie tych :baby:
Lucid Dreamer
31-05-2005, 20:27
Czekam już od poniedziałku, myślałem że po weekendowym oblężeniu będzie można grać a tu..... nic, mówię oczywiście o darmowej grze.
Jaki masz lvl na Beryli i nick?:>
Wiki po tym co napisalem (takze w poprzednich postach) jesli jestes troszke zorientowany w sytuacji na serwerze powinnienes sie domyslec xD
Podpowiem, ze lvl 25+
Dragon Lord Gergorz
01-06-2005, 06:00
:baby: Prawdopodobnie dziś o 8 zrobia nam radoche i wpuszcza na serwer po resie :baby: ALe to niewiadome :D ;) B)
Wiki po tym co napisalem (takze w poprzednich postach) jesli jestes troszke zorientowany w sytuacji na serwerze powinnienes sie domyslec xD
Podpowiem, ze lvl 25+
hmmmm moze ejstes Pan Oko :P ale najbardziej spoko gildia jest No Merci zgadzasz sie z tym:>?
Na Berylie jest wciąż dużo chętnych z paccem. Jest to najpopularniejszy z nowootwartych serwów, a więc facce będą czekać jeszcze troche. Ja wybrałem Guardie i jak narazie jestem najlepszym facc na serwie 8o
$corcerer masz świętą rację!To jest bez sensu! Ludzie z dużymi lvl bez pacc np na antice czy harmoni niemogą się zalogować! A do tego jeszcze te lagi. Cieszyłbym się jak dziecko gdyby na Harmoni i Beryli(na której jeszcze nie grałem ale już postać mam) nie byłoby czegoś takiego jak lagi czy "Too many players online"
Cipsoft weżcie pomyślcie wreszcie!
Arturek Wichniarek
01-06-2005, 16:42
DEL'TORO TAM GRA........................
WIEM CO TO ZNACZY ,GRALEM NA ISARZE -.-
Arturek Wichniarek 65 elite(afff)
powiedzcie kiedy konta bez paca beda mogly wchodzic na te nowe servery...probuje i lipa a 5 dni minelo....i 6 si zacza ;)
Hail Cip soft :)
DT:
Fraboz: 26h online non stop w tej chwili :)
Reszta online non stop tylko że sie przelogowują ;)
Wniosek: Cip soft ma wszystko w dupie...
DT:
On umie omijać save server !!!!!!!!!!! o.0
lolituss
01-06-2005, 21:12
heh mam pytanie.. bylo ich dlugo a odpowiedzi zadnej :p kiedy faccow wpuszcza? bo pacc sie skonczyl a stary swiat sie znudzil... ;/ hacked xD odp plx
Poszukuje Ludzi na Berylie, kturzy sie wlączą do rodzinki mojej i moich kumpli...Mamy np. takie osoby jak: - Lesobe, - Xumim sorcerer, - Nebuwo, - Dafemi... I wielu innych jezeli chcecie nalezec do naszej rodzinki to napiszcie do mnie na gg!! Końcuwka naszych nicków to <twój nick>'Darkside Zgłaszajcie sie im wiecej nas bedzie tym lepiej!! :p
Dragon Lord Gergorz
02-06-2005, 08:35
Zaczynam się denerwować kiedy wkoncu ja otworza nie moge sie doczekac!!!
Palladni
02-06-2005, 13:48
Hail Cip soft :)
DT:
Reszta online non stop tylko że sie przelogowują ;)
Wniosek: Cip soft ma wszystko w dupie...
Jak mógł save serva ominąć?? (Oczym juz Raul wspomniał)
Zauważ że on mógł się zalogować np. wczoraj o 15 i skonczyl grac np. o 22.
I jeśli dziś sie zalogował o np. 17 to ciągle dopuki sie niewyloguje bedzie miał Last Login z wczoraj, rozumisz?? :P
pytanie pada poraz kolejny :P
Kiedy facc wejda na berylke?:P
Kiedy facc beda mogli wejsc na berylie odpowiedz jest prosta kiedy przyjdzie na to czas
a co do DT bylem jedyn co wyszli w miare szybko z roka nawet zawalilem jedna noc z nadzieja ze sie zwoli miejsce obecnie utknolewm na niskim lv
kiedy byly luzy szubko robilem lv teraz co ide expic widze ze resp zajety
kiedy probuje sie zapytac jak ktos dlugo bedzie huncil najczesztsza odpowiedzi :long if you come i will kill you albo next is frend.
Widizlem jusz paru ludzi z red skullem z DT i zaczynam uwzac ze najleprzym wyjsciem bedzie wrucic na muj wsplanial serv (julere) a moim plladynem na berlii niemoge expic to moze zabije jakiegos DT afkujacego
(...) a moim plladynem na berlii niemoge expic to moze zabije jakiegos DT afkujacego
watpie abys znalazl jakiegos afk'a. oni sa zbyt ostrozni ;) juz nie moge wyrobic z tym facc'em. kupuje pacca za kilka dni i wtedy bedzie hardcore ;)
Z nowych serwerów podoba mi się tylko Guardia :P
Nóbów jest mało , lecz są tak bezczelni , że aż strach.
Te noob'y używają bardzo nieładnego języka :P
Przeważają polacy , jest ich bardzo wiele.
0 pk :P (Serwer non-PvP :D )
Potworne ilości potworków
Dużo możliwości rozwojów
Doświadczeni gracze
heh watpisz na darashi i ankrahmun zalukaj pochodz wokul wyspy i poszukaj tam masz dosyc sporo ludzi afkujacych z macro a tak btw czlonków z redskullami z DT jest duzo You see Labuk (Level 32). ......red wlasnie afkuje
moze zeby nie ten piekny zerk kolo dp bym go zatakowal.
Xzonixek
02-06-2005, 22:10
Nadal face nie mogą sie dostać na Berylie ;( :(
@czester:
ale ja mowie o facc'ach. znajdz mi takiego kolesia gdzies kolo venore to zabije.. o ile uda mi sie wejsc.. jak otworza dzisiaj po restarcie to do konca weekendu bedzie20 lvl :Q:Q:Q
Witam!
Wraz z kolegami postanowiliśmy się przenieść na nowy server Berylia. Mamy zamiar stworzyć rodzine ( w przyszłości guild ) Executor. Przyjmiemy wszystkich co mają jakie kolwiek pojecie o Tibi. Każdy kto chciałby być znami powinien stworzyc postać "<nick> Executor" i napisać na gg. 3576140 lub 1514812 . W rodzinie znajdują się takie osoby jak:
Koval Executor
Piorko Executor
Vax Executor
Pictur Executor
Te osoby są najważniejsze w rodzinie. Niestety nikt nie ma puki co pacc-a, najprawdopodobnie zakupimy go coś około Sierpnia i stworzymy Guild, do tego czasu postaramy się jak najlepiej przygotować na to nasze postacie.
Teraz czekamy, aż Berylia zostanie otwarta dla Facc...
Zapraszam.
Kolejny dzień czekania, kolejny reset serwera a nas dalej nie wpuszczają :( Co sobie ten CIP myśli.... Chce nas zachęcić do Pacca xD
------------------------------------------------------------------------
A tak przy okazji Organizuje grupę ludzi która bedzie się wpomagała na Berylii. Warunkiem przyjęcia do tej grupy jest min. 30 lv na innym świecie (planuje wysoki poziom). Jakby coś to pisać na gg : 3624406 i ustalimy warunki.
Coś mi się wydaje że facc na server wpuszczą po 2 tyg. od momentu postawienia świata. I to bedzie strasznie chu*** bo to wypadnie na niedziele albo poniedzialek. A przez weekend można by coś juz pograć ;( .
Jak chesz znalesc afkiera kolo Venore to na baga idz
Wchodze na strone dzisiaj. Patrze na Berylie a tam tylko 5 osób na rooku siedzi, reszta na mainie. kiedy wkoncu otworza wejscie dla faccow!!??
Wydaje mi się że otworzą dopiero we wtorek, ale znająć kochanych CIP-ów możemy się doczekać jeszcze dłuższego postoju. Dla mnie to nawet lepiej bo jestem głodny gry wiec szybko bede expił ;-)
Azazel'Death-Warrior
04-06-2005, 14:39
Nie tylko Was długie czekanie na Berylię denerwuje :)
Klan 'Death-Warriors (nieoficjalny) [Berylia] nadal poszukuje wojowników xD Najlepiej druidów i sorców :>
GG: 8193353
jak w niedziele rano nie wejde na kompa i sie nie zaloguje na berylie to nie wiem co X( ........ poczekam kolejny dzien :P
-------------------------------
http://www2.TheCrims.com/?rid=615624
jesli wejdziesz na ten link dostane 3 $ w grze TheCrims :D
to nie jest zaden keylogger :evul:
Zaluje ze zaczelem grac na tej berylii... ide na nastepny pvp ;P face beda jeszcze dlugo czekac bo nie ma miejsca dla pacow a co to bedzie jak jeszcze face wejda .... (mowie o mainie)
niestety ale server gdze npc mowia po polsku raczej niepowstanie poniewasz tibia to gra online i jaki kolwiek gracz z innego narodu by chicla grac to by niemugl zrozumiec polskiego albo z duza trudnoscia a na 100% cipsoftowi by sie niechcialo tak bawic w zmienianie tego wszystkiego
Dragon Lord Gergorz
04-06-2005, 19:11
Mam nadzieje ze jutro otworza prezsada rook dla 3-5 ludzi
Ja tam bym sie na berylie niepalil gralem i zrezygnowalem z powodu PA
gram na guardi ciapke (reorganizacje odpoczywam od pvp servera)
Xzonixek
05-06-2005, 09:50
Berylia dostępna dla FACC!!! B) :D :cup:
PS: Co to PA???
PS2: Szukam ziomków na Beryli... Nick: Arwyn Debesciak...
Wreszcie! Facce szturmują berylię! :D
PA to power ambusing wykorzystywanie swojej sily zakladajac jestes na ghoulach pierwszy masz 20lv przychodzi jakis 30lv i kaze ci sie wynosic bo cie zabije przykladowo
Lucid Dreamer
05-06-2005, 12:38
Ja tak nie mogłem sie doczekac nawet nie chciałem sprawdzam czy mozna grac w niedzielę........a tu przeczytalem... i niewierzę. dzieki CI cipsofcie, oh thanks. Nareszcie, tylko szkoda ze czeka oprocz mnie 127 osob:(
Wyjadius
05-06-2005, 13:33
Na rooku jest taki tłok, że oczy wyskakują z orbit 8o
czekam tylko za kumplem az zaloguje sie o 22.00 i podbijamy ;D
mamy fajny sposob expienia ;D a arwina debesciaka widzialem wiele raz tak samo jak death warriors :P:P nie powiem kto ja bo chyba sie ktoremus narazilem hehe ;D
Azazel'Death-Warrior
06-06-2005, 22:32
@kafior
Komu od nas się naraziłeś? :) Jak coś to pisz na priv :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.