Pokaż pełną wersje : Oszukiwanie a nooby, czyli jakie nooby i noobiki są na allegro
El'Magnifico
25-05-2005, 13:22
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52588572
nic dodać, nic ująć
knight of Nova
25-05-2005, 13:26
heh.. 3 zeta. i pewnie koles keylogera wysyla ;p
El'Magnifico
25-05-2005, 13:26
heh.. 3 zeta. i pewnie koles keylogera wysyla ;p
chodziło mi o noob fake i nooba który w to uwierzył....
Wow! Kupie to napewno!
Boże, czego to ludzie nie wymyślą...
Elte Knight Forester
25-05-2005, 13:28
:D:D:D:D:D:D
Nic dodac nic ujac.....za 3 zlote wszystkie te rary.....moze jednak kupie
:D:D:D:D:D:D
Haha lol. Dawno sie tak nie ubawiłem ;) Swoją drogą niezła okazja. Najlepsze itemy w grze za 3.00 :-) Już sama cena powinna wskazywać na to, że koleś jest oszustem. Szczególnie że na aukcji pisze, że on ma 999 sztuk B)
El'Magnifico
25-05-2005, 13:30
@up up
lol?
Mack Abadrak
25-05-2005, 13:39
Hehe, fajne... Szkoda, że gościu sprzedający nawet "faków" nie umie robić.
Skaszanił całość i nierówno powklejał OTSa z Prawdziwą tibią.
Mówi, a niżej pokazuj mu, że jest muthed i nic nie wyświetla się w okienku gadania...
temat powinno sie usunąć, nic ciekawego i nic ten temat nie wniósł do forum, powszechnie bowiem jest wiadome ze na świecie są oszuśći kłamcy i cwaniaki, oraz naiwniacy którzy i tak sie nabiorą.
Ale super!!!!!!!Biore!!!!!
OMG co za debil powklejał w paincie obrazki beznadziejnej jakości, zakrył cap
i wogóle. Jak ktoś się da na to nabrać to niech sobie skontroluje wzrok u okulisty.
Czy mi się tylko zdaje czy wy nie potraficie czytać ?
Mam do zaoferowania super zastaw dla przawdziwego tibijczyka. W jego skład wchodzą: tibia map viewer, tibia suit, full pack map i wiele innych przydatnych gadżetów. Zdjęcia które widać, jest specjalnie pogorszone, w zestaie jest w najwyższej jakości. :-)
Pokazcie mi tu zdanie, w którym jest napisane ze on sprzedaje ten sprzet co jest na zdjeciu... X( Zdjecie prawdopodobnie wkleił, bo chciał zachęcic do kupna, ale to nie ma nic wspólnego z tym co on sprzedaje.
za przelew zaplaci sie cyba wiecej niz za samego itema. Czy koles nie zdaje sobie sprawy ze wszelkie przelewy beda rejestrowane i jesi szkodliwosc czynu przekroczy 250 PLN to pedzie odpowiadal z odpowiedniego paragrafu kodeksu karnego.
lolz jakis debil juz sie zgłosił do kupna xD
heh idota mysli ze sie ktoś na to nabierze... no moze newbie.
kij ze ta postac jest prawdziwa i to jest 11 lvl knight -.-' gra na hibernie -.-' idiota myslał ze to wszystko udziwignie... chyba nawet tego bubble nieutrzyma chociaz moge sie mylic...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.