zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Guild wars - pytanie

Str4t0s
25-05-2005, 15:11
czy w guild wars trzeba placic abonament?

Baron Kaldrick
25-05-2005, 15:22
Nie. Płacisz jednorazowo 49$ za grę. Możesz też co pół roku dokupywać tzw. add-ony doń, ale nie jest to wymagane.

Avager
25-05-2005, 15:41
-.- a może byś tak pierw FAQ na officialnej stronce poczytał ? Tam wszystko pisze, pozatym każdy wie (Ten kto słyszał o GW) że właśnie ta gra nie ma Abonamentu mimo że jest to hit tego roku (jako MMORPG) a nie jakiś tam nędzny WoW nie wypał....

Str4t0s
25-05-2005, 16:03
to super!A juz sie balem!Dzieki za odpowiedz
PS : A ile to zlotych?

Baron Kaldrick
25-05-2005, 16:08
+/- 200 złotych.

Str4t0s
25-05-2005, 20:25
czy gra jest wydana w polsce i czy mozna kupic ja w empiku?

Fasolka
23-07-2005, 07:30
Tak można ja kupić w empiku (sam ją tam kupiłem) za 129 zł

b_elegol
23-07-2005, 12:50
Mam pytanko do autora tego tematu. Na cholere zakladasz nowy topic skoro juz takowy jest ??? :spam:

Vaxupoto
24-07-2005, 01:03
+/- 200 złotych.

chyba, że jest się sprytnym i kupujesz polskie wydanie za 129 zł w empiku/media markt

119 zł + 9,50 za przesyłke zapłacilem w wirtus.pl (paczka doszła po dwoch dniach ;d)

albo zamowisz angielskie wydanie w sendit.com za okolo 128 złotych takze w sumie (naturalnie musisz wziac pod uwaga kurs euro)

to taki offtop, bo raczej nie polecam kupowanie samego kluczyka ze stronki oficjalnej ( ;

Baron Kaldrick
24-07-2005, 09:34
chyba, że jest się sprytnym i kupujesz polskie wydanie za 129 zł w empiku/media markt

119 zł + 9,50 za przesyłke zapłacilem w wirtus.pl (paczka doszła po dwoch dniach ;d)

albo zamowisz angielskie wydanie w sendit.com za okolo 128 złotych takze w sumie (naturalnie musisz wziac pod uwaga kurs euro)

to taki offtop, bo raczej nie polecam kupowanie samego kluczyka ze stronki oficjalnej ( ;
To było pisane w momencie,w którym dystrybutor nie sprowadził jeszcze gry do Polski...

redfaction
24-07-2005, 15:24
(Ten kto słyszał o GW) że właśnie ta gra nie ma Abonamentu mimo że jest to hit tego roku (jako MMORPG) a nie jakiś tam nędzny WoW nie wypał....

Hit tego roku powiadasz. Nie jestem do końca przekonany. Guild Wars to dobra gra ale wciąż brakuje mi tego tłumu na expowiskach tak jak ma to miejsce w WoW. Troche samotnie się gra gdy nie ma chętnych do questa lub gdy nie masz dobrego teamu który w każdej chwili może Ci pomóc. Grałem troche w WoW-a i mimo wszystko bez jakiegoś szczególnego zachwytu gram teraz w to GW myśląc o WoW-ie i tłumach graczy na w każdym zakątku gry. Ale nie narzekam i myśle, że chociaż będzie można podskakiwać bez wpisywania komendy :P.

Ghost Nieudany
24-07-2005, 15:32
@up

LOLZ.

Rozumiem, że lubisz expowiska zajęte przez graczy i n00bland na każdym kroku?

W WoW nie ma sensu grać na serwerze innym od RP, w którym debilizm i zajmowanie spawnów potworków dla siebie karane jest śmiercią z rąk graczy...

Nie mówiąc już o tym, że WoW to zwykły MMORPG - tyle, że z dość rozwiniętymi możliwościami życia inaczej niż z walki, co podwyższa jego grywalność.
A GW to coś innego od MMORPG - to bardziej sieciowe RP, i przez to jest IMO tak świetne.

redfaction
24-07-2005, 15:54
@Up
Nie nie lubie grać tam, gdzie wszystkie expowiska są zajęte i wydaje mi sie, ze w WoW nie jest to w stanie zagrozic gdyz swiat jest dosc duzy... No nic takie jest moje odczucie ale nic. Guild Wars lubie i gram no tylko mam takie spostrzeżenia co do tej gierki that's all.