Pokaż pełną wersje : Dziwne (?) miejsaca pod Thais
Myst Rydan
25-05-2005, 18:39
Witam :)
Otoz ostatnio przegladajac mapy na roznych stronach znalazlem miejsce w kolo thais na - 1 poziomie ktore mnie zaciekawilo. Szukalem ale wejscia do niego znalezn nie moglem. Moze ktos powie mi co to jest i jak sie tam dostac?
Mapa:
http://www.gimnazjum.imielin.com.pl/pliki/mapa.JPG
-=Melon=-
25-05-2005, 18:45
Uwazam ze jest to zle umieszczone podziemie bagien, ktore znajduja sie na polnoc od thais.
Myst Rydan
25-05-2005, 18:48
Hmmmtylko ze to jest na poludniu. A na dodatek na -2 tez cos tam jest jakies male pomieszczenia ale juz nie wklejalem mapy.
hmmmmm dobre sam bym sprawdził ale tez nie moge znaleść do tego wejścia może to jakas komnata z potowerm którego może zobaczyć tylko najwyższy level na aktualnym świecie :) hehe
Hubo of Danera
25-05-2005, 21:36
Nie wiem jak tam się dostać, ale wiem że tam są Beholdery ;)
Masz uszkodzone pliki z mapami - te częsci "przyciemnione" powinny być o dobry kawałek na północny zachód.
Masz uszkodzone pliki z mapami - te częsci "przyciemnione" powinny być o dobry kawałek na północny zachód.
Zgadza się, jesli chodzi o te część w kształcie krzyża i tą malutka po jej prawej stronie. Ta po lewej stronie znajduje się na właściwym miejscu. ;)
Myst Rydan
25-05-2005, 23:03
No mozliwe ze tak jest. Ale sprawdzic tego nie umie :)
Dzieki za odpowiedzi :D
lukanplx
27-05-2005, 16:56
To jest takie miejsce na bagnie, tam jest dziura a w niej 2 bh, 1 ghul i nekromanta(npc).
Dzika Kuna (rubera)
28-05-2005, 12:56
mozliwe ze tam sie mozna teleportnac :mag:
Wild Staler
28-05-2005, 12:59
Hahah! ściągnołeś mapy do tibii z www.tibia.org.pl
I tak jak ktoś już wspomniał, pliki są uszkodzone.
Zgadzam się to może być uszkodzony plik ale też zwykły błąd CIP'u. Ja np. widziałem respypotworów w litej skale (znaleźć ich już nie można po ostatnim up'dacie liczba takich chochlików znacznie zmalała). Ale uchował się jeden(waspy koło Ab'Dendriel). W miejscu gdzie powinna byc ziemia jest kawałek stone wall'u. Może kiedyś dam ss'a :P
Ten plik jest uszkodzony. U mnie ten teren znajduje się pod Altar's Lake.
sceptile
01-06-2005, 21:26
to jest obok altars lake, idziesz po prawej stronie jeziora, aż dojdziesz do bagien, idziesz tam (na bagnach) w prawo, aż dojdziesz do "kamiennego kręgu", gdzie w środku jest dziura. tam są 2 beholdery, w górnym i dolnym pomieszczeniu, w pomieszczeniu po prawej jest ghul, a po lewej NPC
a nie widzicie ze na tym "krzyżu" w srodku nie ma zoltej kropeczki czyli wejsca-wyjscia?
Tak jak mówił już Gremlin są tam malutkie szczegóły, ale trza by bylo to jakos sprawdzic... Hmm...
szczegóły znalazłem dwa:
taka mini kropeczka po prawo... Przylega ona do tego "krzyża", to obok takie z wejsciem... i wejscie/wyjscie z tego krzyża... [ups jednak 3 szczegóły]
..::QRAS::..
03-06-2005, 16:15
probowal moze ktos kopac kilofem pod tym miejscem :D
Eeee, lepiej to sprawdźcie, bo to jednak nie ten sam krzyż jak na bagnach. Zwłaszcza ten czerwony murek ;) Przypatrzcie się uważnie, z prawej strony wystaje dodatkowo takie małe cuś :P
edit:
dodam że ten mały korytarz po lewej istnieje!Sam tam byłem, wejście jest chyba ukryte pod drzewkiem, trezba kopać ;)
To miejsce gdzie jest krzyz to na 100% miejsce z dwoma beholderami bo tam expie :D wystarczy wyjsc polnocna bramo isc na polnoc az dojdzie sie do bagien nalezy je obkrazyc i napewno znajdziesz zejscie oplaca sie tam chodzic cya
Myst Rydan
05-06-2005, 16:09
Ja juz wiem ze nic nie wiem. Jedni mowia tak inni inaczej. Mapy rzeczywiscie sciaglem (tylko mnie tu nie wyzywac od cheaterow albo co :P ) I teraz mam tak ze tam gdzie bylem normalnie jest jasne a tam gdzie nei to takie przyciemnione. A sprawa tego sie dalej nie wyjasnila. Moze tam jest cos ciekawego i warto to sprawdzic ?? :)
Aaa dodam jeszcze jedno malutkie pomieszczenie na -2 w tych okolicach.
http://www.gimnazjum.imielin.com.pl/pliki/Screen002.JPG
Co prawda nie zazębiają sie one ale moze to kolejna czesc zagadki :)
Yo
probowalem kopac tam kilofem,
sprobujcie wykopac dziure w gornej czesci z lewej strony jaskinki....
niestety nic tam nie ma ;/
potem wrzuce ssa teraz musze spadac
cya
Lucker Graja
10-06-2005, 14:17
Ja próbowałem kopać kilofem w okolicach tej żułtej kropki w tym korytarzy przeszukałem ten teren i nic nie znalazłem:(
Myst Rydan
11-06-2005, 15:33
Spaw wrzuc ss jak mozesz bo chcialbym sie dowiedziec gdzie kopac.
@myst:
looknij piętro niżej, będzie tam żółta kropka, musisz kopać w jej miejscu tyle, że na piętrze z bh ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.