Pokaż pełną wersje : Jakie macie lagi?!
Dj Nekro
10-03-2004, 09:04
Jakie macie lagi?!
Na neostradzie nie ma lagów :D Ale zauważyłem jak grałem u cioci, że w sieciach kablowych są straszne lagi. Podobno bazują na sieci lokalnej czy coś i prez to jakoś wolno wszystko idzie. Może macie ten problem?
Mam SDI i rzadko mam lagi, ale jak już mam to mnie tak wkurzają (chociasz małe). :D
Mystic^Bit
10-03-2004, 19:40
Ja mam straszne lagi nie da sie grac kolo mi stoi czasem nawed z minute :/ a są przypadki że wogóle lagów nie ma i jest cool :D jakoś trzeba grać i gram od początku knightem :D
Bobercjusz
10-03-2004, 20:09
Ja mam czasem takie lagi ze OJOJOJOJJJ (stoi ze z boxu i dp nieidzie wyjsc) a raz tak chodzi ze kolesia w bohach wyscigam :D
Z lagami to jest różnie
ja mam straszne lagi a nwet czasami takie ze mnie cofa o jedna kratke do tylu
rowerek33
11-03-2004, 11:21
osobiscie wczoraj oddałem glos na "nie da sie grac" bo taka jest prawda. Ale moge tylko trenowac wieczorkiem. a najciekawsze jest to ze jak tak sobie trenuje nad rzeczką i lowie rybki i nagle z nieba spada lag a ja nadal lowie to po paru minutach w placaku mam 6 rybek a na rzece "odciski wedki" ( << fajny jest tego efekt wizualny ).
Ja mam stale lacze i na neostrade nie zamie (rzaja zmienic moi rodzice) rzam.
A jedyny plus lagow to ten ze moge sobie zawsze baga wyciagnac :D
Ja mam umiarkowane lagi. Chociaż często miewam freez'y:(, nawet po 3 sek. Grać się da, najczęściej gram rano.
Master of skarpeta
09-05-2006, 23:26
Niedające porządnym Tibijczykom grać!
E jakie mamy lagi? A to są różne rodzaje ich?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.