Pokaż pełną wersje : D-lance?
Arathorn
26-05-2005, 11:24
Czy knghtem jest w ogóle sens to kupić?
czy może lepije kupić g-hally, która na chimerze kosztuje ~pół ceny d-lance'y?
co prawda jest cięższa o ~50oz i ma mniej ataku i obrony ale czy na skilach ~70 da się odczuć różnicę?
te 50 ozow wiecej to jest przeszlo bp uhow roznicy, a h-lvl knight dzieki temu bp uhow moze ubic kilka gsow wiecej...
Danthorr
26-05-2005, 11:51
na nowych servach latwiej jest dostac d-lance
TehRegent
26-05-2005, 12:20
Ja nie mialem g hally bo za ciezka i kosztuje u mnie o 20k mniej niz d lanca.
Kupilem d lancke i sie ciesze :)
evilKRIK
26-05-2005, 16:42
Radze ci D Lance
Evul Indigo
26-05-2005, 21:28
D-Lance.
Lepsza i lzejsza od G-halberd.
Btw. Skoro masz kase to na ch***re masz czekac z kupnem D-Lance? :confused:
te 50 ozow wiecej to jest przeszlo bp uhow roznicy, a h-lvl knight dzieki temu bp uhow moze ubic kilka gsow wiecej...
kilka gsow knightem? zastanow sie co ty piszesz;]
d lanca ofkoz
Danthorr
27-05-2005, 06:30
kilka gsow knightem? zastanow sie co ty piszesz;]
d lanca ofkoz
zrozum, że są też takie nooby które myslą ze high lvl knight moze expic na wszystkim... :D
Ka sia czek
27-05-2005, 07:46
Bo praktycznie moze ;p czemu by nie ?. lvl 100~~ najt wali z hmm 55-92 z explo do 219. Wiec czemu mial by sobie niepoexpac na gs`ach ?. Teoretycznie nieoplacalne ;]. Ale biorac pod uwage fakt iz gs ma 1,3k hp a najt srednio przywali z hmm`a po 70 daje to niecale 2 runy hmm ;>. Czyli jakies 100gp~, reasumujac jest rownowartosc 1 uh`a. A tyle moze mu zejsc przy zrobieniu 900 expa na guardach czy cycach ;>.
@topic
Ja na skillach 70 qupilem d lance ;], po 2 dniach sprzedalem ;> oczywisice z zyskiem, poniewaz mojim zdaniem przed osiagnieciem 80~ skilla i lvl okolo 60~zeby expac na dragach nieoplaci mi sie to ;]. Dlaczego ? otoz f axe + vamp shild bardzo dobrze sobie radzi na balanced mode na guardach i cycach ;>. A i pozniej takich roznica w skillach niemam (swiat no pvp ;>). Dodatkowo jesli poh cyce nie sa wolne (tzn niejestes tam sam) trzeba czekac na spawn ;] w cyclopolis to samo ;]. W guard mine tez trzeba oczekiwac na spawn. Wiec bezsensem jest expanie tam z d lance i zuzywanie wiekszej ilosci uh`ow (ktore moze uzyc do bloczenia ;>). Skoro i tak trzeba czekac na spawn :P. A tak biegam sobie powoli na balance mode na 3 pietrach w kopalni ;]. I niemusze sie martwic ze bedzie trzeba czekac na resp :P
TehRegent
27-05-2005, 09:56
@Ka sia czek
Przy skilach 70/75 axe z d lancka juz mozesz bez przerw na guardach expic. Ja tam z d lancka nie radze sie wybierac na cclopy, a bardziej na ghoule, dsy, itd.
Sozemego
27-05-2005, 10:07
@Ka sia czek
Przy skilach 70/75 axe z d lancka juz mozesz bez przerw na guardach expic. Ja tam z d lancka nie radze sie wybierac na cclopy, a bardziej na ghoule, dsy, itd.
Przy takich skillach na guardach + lance ... ahahaha... nagraj mi to jak to robisz, i ci sie zwroci, to moze przestane sie smiac.
TehRegent
27-05-2005, 17:58
Ja mam srednio guarda z d lacka na skilu 70 3-5 strzalow i zaden uh nie zejdzie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.